Koji iznos trebate?

50 € 25000 €

Koji rok plaćanja želite?

15 Dana 18 Mjeseci
Planirano vrijeme isplate : Ponedjeljak 20.05.2024 u 08:30
Ukupan iznos za vraćanje:

Nove korisnike ne tražimo platnu listu za iznose do 400 € na maksimalan rok do 30 dana!

Prednosti za stare (postojeće korisnike): nije potrebna verifikacija osobnih dokumenata, mogućnost odobrenja bez platne liste


PRIMJER KREDITA: Uz zatraženi iznos 1.000,00 EUR na period od 150 dana, ukupan iznos sa svim pripadajućim troškovima iznosi 1.021,20 EUR, uz EKS 8,90%, iznos Premije 21,20 EUR te iznos mjesečne rate 204,24 EUR (5 rata).Minimalni period otplate kredita: 90 dana. Maksimalni period otplate kredita: 540 dana. Najveća EKS (Efektivna kamatna stopa): 9,50%.
Procijenjeno vrijeme isplate je indikativno i ovisi o različitim faktorima, npr. imate li račun u istoj banci kao i vaš zajmodavac, da li ste odmah poslali svu potrebnu dokumentaciju i sl.

Ako ste u potrazi za zajmom koji nudi isplatu odmah, vjerujemo kako želite naići na Internet stranicu koja će vam to omogućiti bez previše kompliciranja. Brzepozajmice.com su za vas pripremile uslugu pod nazivom zajmovi online odmah kod kojih je moguća isplata novca već unutar 15 minuta od potpisivanja i primitka dokumentacije. Mi smo najbolje mjesto za rješenje Vaših financijskih problema u trenutku kada vam je potrebna brza isplata zajmova. Kako bi smo vam mogli pružiti naše usluge potrebno je ispuniti našu prijavnicu za zajam koji vam nudi isplatu odmah! Odmah znači čak 15 minuta od kada nam pošaljete svoj zahtjev pod uvjetom da zadovoljavate naše uvjete koji su minimalni.

Na našoj stranici možemo Vam pomoći sa raznim uslugama i načinima brzog zajma novca kao što su BRZI KREDITI, sms pozajmice, posudba novca hitno, zajam novca na kamatu, te mnogi drugi načini financiranja.

Zajmovi odmah upravo kod nas.

Zajmovi odmah mogu se zatražiti kod nas jer smo vam u mogućnosti odgovoriti u nekoliko sekundi od primitka Vaše prijave, tako da možete staviti svoje brige na stranu i biti opušteni znajući da možete dobiti pomoć koja vam je potrebna. Zajmovi odmah prilika su da u vrlo kratko vremenskom periodu pokrijete svoje financijske troškove, te mirno nastavite sa životom s jednom obvezom i brigom manje.

Zajmovi odmah uz kratak rok otplate!

Zajmovi odmah su usluga s kratkim rokom otplate. Kao i brzinski krediti, ova kratkoročna usluga svakako je prednost za klijente koji se ne žele vezati dugoročnom otplatom zajmova. Vaši troškovi ovime su svedeni na minimum kao i vrijeme vračanja, čime ćete u kratkom roku otplatiti i zatvoriti svoje dugovanje. I onda kada vratite sve svoje dugove stojimo vam na raspolaganju za svaki sljedeći put ako ćete nas zatrebati.

Kreditna sposobnost kod usluge zajmovi odmah nije važna

Jedna u nizu prednosti svih naših usluga svakako leži u činjenici da ne gledamo vašu trenutnu kreditnu sposobnost niti povijest. Zajmovi odmah biti će vam isplaćeni ako zadovoljavate minimalne uvijete navedene u prijavnici, bez da morate biti zaposleni na neodređeno vrijeme. Nije važno u kojoj banci imate svoj tekući račun i kakvo Vam je financijsko stanje po računu, ako imate redovita primanja odobrit ćemo traženi iznos zajma u vrlo kratkom roku. Ne zamarajte se crnim listama, upisima u HROK, radu na određeno vrijeme, minusu na računu i svemu sličnom što vas je do sada činilo kreditno nesposobnim.

Obratite nam se s povjerenjem.

         
Ocjena: 4.8 / 5 (276 ocjena)

Home » Zajmovi odmah