Koji iznos trebate?

50 € 25000 €

Koji rok plaćanja želite?

15 Dana 18 Mjeseci
Planirano vrijeme isplate : Sutra 16.05.2024 u 08:30
Ukupan iznos za vraćanje:

Nove korisnike ne tražimo platnu listu za iznose do 400 € na maksimalan rok do 30 dana!

Prednosti za stare (postojeće korisnike): nije potrebna verifikacija osobnih dokumenata, mogućnost odobrenja bez platne liste


PRIMJER KREDITA: Uz zatraženi iznos 1.000,00 EUR na period od 150 dana, ukupan iznos sa svim pripadajućim troškovima iznosi 1.021,20 EUR, uz EKS 8,90%, iznos Premije 21,20 EUR te iznos mjesečne rate 204,24 EUR (5 rata).Minimalni period otplate kredita: 90 dana. Maksimalni period otplate kredita: 540 dana. Najveća EKS (Efektivna kamatna stopa): 9,50%.
Procijenjeno vrijeme isplate je indikativno i ovisi o različitim faktorima, npr. imate li račun u istoj banci kao i vaš zajmodavac, da li ste odmah poslali svu potrebnu dokumentaciju i sl.

Tražim pozajmicu

Tražim pozajmicu naša je usluga za sve osobe koje su u potrazi za novcem. Tražite li zaista pozajmicu onda ste došli na pravo mjesto. Brzepozajmice.com za vas su osigurale niz usluga među kojima je i ona tražim pozajmicu. Danas novac možete tražiti na više strana, mogućnosti su različite i svima je isto samo jedno. Tražit će vas da posuđeni novac vratite.

Bez obzira da li ste se obratili banci, nama ili nekome trećem svaka usluga zajma novca isplaćuje se s unaprijed vidljivim troškovima te kamatom koju na kraju morate vratiti. Troškovi vračanja usluge tražim pozajmicu ovise o iznosu novca koji posuđujete, te vremenskom periodu vračanja pozajmice.

Tražim pozajmicu ide na otplatu

Usluga tražim pozajmicu je naša usluga kod koje klijent ima mogućost odabrati rok otplate. Prednost ove usluge svakako je činjenica da ćete vrlo brzo otplatiti pozajmicu, te nastaviti dalje bez troškova. Isto tako ako vam opet zatreba novac možete nam se obratiti za pomoć s povjerenjem i rado ćemo vam dati savjet koji će u tom trenutku biti najbolji za vas. Ove pozajmice su sigurne, lako dostupne i svima prihvatljive!

Tražiti pozajmicu nije ništa strašno. Većina korisnika za to se odluči zato jer su im drugi okrenuli leđa. Ne vidite li svijetlo na kraju tunela koje će vaše financijske probleme riješiti preko noći, pomoći vam može usluga tražim pozajmicu! Mi svojim klijentima ne okrećemo leđa i ne odbijamo ih tako lako kao što to rade drugi.

Tražim pozajmicu je usluga do 4000 EUR

Sve svoje usluge isplaćujemo u eurima i gotovini. Ovo je iznos koji će otplatiti vaše stare račune, popravak vozila, pokriti troškove registracije, liječenja i slično. Nenadani troškovi su oni najgori i mogu zadesiti svakoga od nas. Pošto većina građana nije spremna na takve situacije dešava se da odlaze u minus, koriste kartice, kredite i ostale opcije koje im se nude u banci. Međutim banka je najčešće ta koja će vas sljedeći puta odbiti zatražite li njihovu pomoć, pod izlikom da ste kreditno nesposobni, da već imate kredit, da imate lošu kreditnu povijest itd.

Uslugu tražim pozajmicu mogu koristiti svi

Naše usluge mogu koristiti klijenti bilo koje banke u Hrvatskoj, bez obzira da li se nalazili na crnoj listi, imaju li već otvoren kredit ili lošu kreditnu povijest. Uvjeti davanja pozajmice kod nas su drugačiji nego kod drugih i to je jedan od razloga zašto je usluga tražim pozajmicu toliko puta već odobrena! Minimalni uvjeti uz osnovnu dokumentaciju dovoljni su da vam isplatimo pozajmicu na tekući račun unutar 15 minuta od dostave potpisane dokumentacije.

Svega dvije minute vremena dovoljno je da ispunite svoj zahtjev u kojemu vas ne tražimo potvrde poslodavaca, javnih bilježnika, banaka i drugu papirologiju.

Pozajmicu isplaćujemo na vaš račun

Cjelokupno poslovanje od početka do kraja vodimo vrlo profesionalno, diskretno i transparentno. Klijent je upoznat sa svim troškovima koji dolaze s uslugom tražim pozajmicu, čime želimo pokazati da kod nas nema skrivenih rečenica, sitnih slova i drugih trikova kojima bi vas se pokušalo prevariti. Diskretan pristup prema svakom korisniku omogućava vam da se u našim uslugama osjećate sigurno. Vaši podaci se čuvaju, ne dijele se s drugima, kao što vam se ne postavljaju privatna pitanja zbog kojih bi vam moglo biti neugodno.

Iskoristite uslugu tražim pozajmicu kod nas

Nastojimo stvoriti uspješan odnos s partnerima i klijentima na obostrano zadovoljstvo pri čemu nam je potrebno i vaše povjerenje. Širokom paletom inovativnih usluga u Hrvatskoj u mogućnosti smo vam ponuditi različita financijska rješenja ovisno o vašim potrebama. Imamo veliki broj zadovoljnih korisnika, kojima putem interneta ili mobilnih uređaja nudimo uslugu tražim pozajmicu. Obratite nam se s povjerenjem!

         
Ocjena: 4.7 / 5 (227 ocjena)

Home » Tražim pozajmicu