Koji iznos trebate?

50 € 25000 €

Koji rok plaćanja želite?

15 Dana 18 Mjeseci
Planirano vrijeme isplate : Sutra 20.04.2024 u 09:30
Ukupan iznos za vraćanje:

Nove korisnike ne tražimo platnu listu za iznose do 400 € na maksimalan rok do 30 dana!

Prednosti za stare (postojeće korisnike): nije potrebna verifikacija osobnih dokumenata, mogućnost odobrenja bez platne liste


PRIMJER KREDITA: Uz zatraženi iznos 1.000,00 EUR na period od 150 dana, ukupan iznos sa svim pripadajućim troškovima iznosi 1.021,20 EUR, uz EKS 8,90%, iznos Premije 21,20 EUR te iznos mjesečne rate 204,24 EUR (5 rata).Minimalni period otplate kredita: 90 dana. Maksimalni period otplate kredita: 540 dana. Najveća EKS (Efektivna kamatna stopa): 9,50%.
Procijenjeno vrijeme isplate je indikativno i ovisi o različitim faktorima, npr. imate li račun u istoj banci kao i vaš zajmodavac, da li ste odmah poslali svu potrebnu dokumentaciju i sl.

Pozajmice za umirovljenike

Pozajmice za umirovljenike do 80 godina starosti! Trebate li pozajmicu, a umirovljenik ste, došli ste na pravo mjesto jer brzepozajmice.com imaju osigurane pozajmice u eurima.

Za umirovljenike, bez dodatnih troškova i papirologije

Sve osobe koje su u mirovini imaju priliku zatražiti pozajmice za umirovljenike koje isplaćujemo unutar 24 sata direktno na tekući račun. Ova ponuda vrijedi za umirovljenike do 80 godina starosti. Kako bismo vam odobrili pozajmicu sve što trebate učiniti je da izdvojite nekoliko minuta vremena i ispunite naš zahtjev kojim ćete zatražiti pozajmice za umirovljenike. Potrebni su nam samo osnovni podaci, bez dodatne papirologije, potvrda javnih bilježnika i drugih dokumenata na kojima ćete gubiti svoje vrijeme i novac.

Biti u mirovini u današnje vrijeme nije nimalo lako. Niske mirovine tjeraju naše umirovljenike da krpaju kraj s krajem živeći na rubu egzistencije. Stanite tome na kraj i ne dozvolite da budete rob banaka, ovrha i sudskih pritužbi. Osigurajte novac na svom računu već za 24 sata i pokrijte sve dugove. Platite troškove liječenja, toplica, lijekova, starih režija i ostalih računa pozajmicom za umirovljenike. Naše usluge su ekspresne, mi nudimo express pozajmice i druge opcije kreditiranja isti dan!

Kako zatražiti pozajmice za umirovljenike

Ovu, kao i sve naše druge usluge možete zatražiti putem interneta direktno preko kompjutera, tableta ili mobitela. Kako biste zatražili pozajmice za umirovljenike nije potrebno hodati okolo, skupljajući papirologiju, čekajući i gužvajući se po redovima gubeći vrijeme, živce i strpljenje. Sve naše usluge su prilagođene zahtjevima korisnika kako bismo im u što kraćem roku mogli posuditi novac. Naše pozajmice mogu zatražiti svi umirovljenici do 80 godina, preko zahtjeva koji je potrebno ispuniti i poslati na odobrenje. U zahtjevu vas tražimo samo osnovne uvijete koje morate zadovoljiti kako biste dobili pozajmice za umirovljenike.

Kontaktirati nas možete u svakom trenutku iz udobnosti vašeg doma ili nekog drugog mjesta onog trenutka kada shvatite da vam je potrebna naša pomoć.

Zašto zatražiti pozajmice za umirovljenike kod nas

Zatražite li pozajmicu za umirovljenike u banci, od svojih prijatelja ili rodbine možete vrlo lako biti odbijeni, te pritom doživjeti neugodnosti pitanjima na koja ćete trebati odgovarati. Mi vas nikada nećemo pitati za novac, na što ćete ga potrošiti i za što vam je potreban. Imamo diskretan i profesionalan odnos prema svim klijentima pružajući im jednaku uslugu ne dijeleći njihove podatke s drugima.

Pozajmica za umirovljenike se isplaćuje direktno na tekući račun

Ovo je još jedan dokaz kako poslujemo u skladu sa svim pravilima pružajući klijentu dodatnu sigurnost prilikom transakcije novca koju vršimo isključivo elektronskim putem direktno na valjani tekući račun otvoren u bilo kojoj banci. Pozajmice za umirovljenike nisu sastavljene od sitnih slova i prevara kojom bi se namamili klijenti i zatražili od nas novac. Poslujemo s ciljem da zadovoljimo financijske potrebe klijenta na siguran, brz, profesionalan i jednostavan način. Bit našeg poslovanja je zadovoljan klijent i sklopljen posao na obostrano zadovoljstvo.

U mogućnosti smo vam osim pozajmice za umirovljenike pružiti široku paletu sličnih usluga na potpuno nov i inovativan način u Hrvatskoj. Zato nam se obratite s povjerenjem!

         
Ocjena: 4.7 / 5 (125 ocjena)

Home » Pozajmice za umirovljenike