Koji iznos trebate?

50 € 25000 €

Koji rok plaćanja želite?

15 Dana 18 Mjeseci
Planirano vrijeme isplate : Sutra 16.05.2024 u 08:30
Ukupan iznos za vraćanje:

Nove korisnike ne tražimo platnu listu za iznose do 400 € na maksimalan rok do 30 dana!

Prednosti za stare (postojeće korisnike): nije potrebna verifikacija osobnih dokumenata, mogućnost odobrenja bez platne liste


PRIMJER KREDITA: Uz zatraženi iznos 1.000,00 EUR na period od 150 dana, ukupan iznos sa svim pripadajućim troškovima iznosi 1.021,20 EUR, uz EKS 8,90%, iznos Premije 21,20 EUR te iznos mjesečne rate 204,24 EUR (5 rata).Minimalni period otplate kredita: 90 dana. Maksimalni period otplate kredita: 540 dana. Najveća EKS (Efektivna kamatna stopa): 9,50%.
Procijenjeno vrijeme isplate je indikativno i ovisi o različitim faktorima, npr. imate li račun u istoj banci kao i vaš zajmodavac, da li ste odmah poslali svu potrebnu dokumentaciju i sl.

Pozajmice za nezaposlene

Pozajmice za nezaposlene, novi oblik financiranja

Znamo kako nezaposleni nemaju šanse kada su u pitanju banke i pozajmice, zajmovi ili krediti. Mnogi nezaposleni imaju određena primanja pomoći sa strane države, no mnoge banke se i dalje drže svojih striktnih pravila vezano za kreditnu sposobnost. Zašto kažemo mnoge banke, a ne sve? Određene banke su krenule na financijsko tržište izbacivati kredite koji su prilagođeni nezaposlenima ili onima koji ne ispunjavaju određene stavke vezano za kredit, ali i dalje do takvih kredita je teško doći. Kako nezaposlene osobe mogu dobiti pozajmicu a kamoli recimo kredit? Bez obzira na nezaposlenost, nezaposlene osobne također imaju šansu za dobivanje financijskih usluga. Najlakši način za to su pozajmice za nezaposlene, ili putem brzih internet zajmova. Navedene usluge su osmišljene upravo iz razloga kako bi pojednostavili proces dobivanja novca onima koji imaju slabu kreditnu sposobnost. Uz pozajmice za nezaposlene, nećete morati nikome polagati račune o tome kako koristite posuđeni novac. Ovakva sloboda upravljanja novcem se ne može dobiti putem banke.

Pozajmice za nezaposlene, što trebate znati

Online ponude pozajmica, zajmova i kredita svakako zvuče primamljivo. Prije nego se upustite u svijet online financiranja, potrebno je da znate neke određene stvari. Odgovorili smo kako je moguće da nezaposleni dobe pozajmicu, zajam ili kredit i to na jednako jednostavan način kao i osobe koje su kreditno sposobne. Pozajmice za nezaposlene se odobrava putem online zajmodavca koji je kreditna kuća. Kreditne kuće posluju s mnogo blažim kriterijima od banaka. Što je potrebno za prijavu pozajmice za nezaposlene? Za uspješno prijavljivanje za pozajmicu potrebno su samo vaši osnovni podaci, OIB i IBAN. Različiti zajmodavci imaju različite zahtjeve. Koliko čekate na odobrenje i isplatu? Nakon što ste registracijom na web stranicu zajmodavca ispunili zahtjev i poslali svu potrebnu dokumentaciju, na odobrenje čekate obično nekoliko minuta. Ako je sve u redu, zajmodavac će isplatu na vaš račun napraviti svega nekoliko minuta nakon odobrenja zahtjeva. Može li se vjerovati ovakvom obliku poslovanja? Pozajmice, zajmove i kredite možete dobiti na internetu potpuno sigurno. Bilo koja financijska usluga sa strane kreditnih kuća koje su registrirane i posluju u Hrvatskoj po pravilima Hrvatske narode banke su jednako sigurne kao i banke.

Pozajmice za nezaposlene, pozajmljivanje novca online

Pozajmljivanje novca online je praksa koju danas mnogi koriste, u zadnje vrijeme je gotovo svakodnevna pojava. Razlozi su brojni, od manjih financijskih primanja, nezaposlenosti, pa čak i kreditne sposobnosti. Želite razmotriti pozajmice za nezaposlene a bojite se online posuđivanja novaca? Prijevare su naravno moguće, evo par primjera na što valja obratiti pažnju prije uzimanja online pozajmice, zajma ili kredita; Nikada nemojte uplaćivati nikakav novac na račun odabranog zajmodavca. Tako se ne pruža usluga pozajmica. Zapamtite, došli ste s namjerom posuditi a ne uplaćivati novac. Također obratite pažnju na izgled web stranice zajmodavca od kojeg želite posuditi novac. Pravopisne greške, puno animacija, čudan dizajn stranice su često prvi znaci da se radi o potencijalnim internet prevarantima. Prije nego se odlučite na pozajmice za nezaposlene istražite više zajmodavca. Ovo možete učiniti sami, ili putem raznih web stranica koje umjesto vas traže pozajmice, zajmove ili kredite. Budite također svjesni svojih prihoda i rashoda prije nego uđete u dodatni trošak.

         
Ocjena: 4.8 / 5 (291 ocjena)

Home » Pozajmice za nezaposlene