Koji iznos trebate?

50 € 25000 €

Koji rok plaćanja želite?

15 Dana 18 Mjeseci
Planirano vrijeme isplate : Ponedjeljak 15.07.2024 u 08:30
Ukupan iznos za vraćanje:

Nove korisnike ne tražimo platnu listu za iznose do 400 € na maksimalan rok do 30 dana!

Prednosti za stare (postojeće korisnike): nije potrebna verifikacija osobnih dokumenata, mogućnost odobrenja bez platne liste


PRIMJER KREDITA: Uz zatraženi iznos 1.000,00 EUR na period od 150 dana, ukupan iznos sa svim pripadajućim troškovima iznosi 1.021,20 EUR, uz EKS 8,90%, iznos Premije 21,20 EUR te iznos mjesečne rate 204,24 EUR (5 rata).Minimalni period otplate kredita: 90 dana. Maksimalni period otplate kredita: 540 dana. Najveća EKS (Efektivna kamatna stopa): 9,50%.
Procijenjeno vrijeme isplate je indikativno i ovisi o različitim faktorima, npr. imate li račun u istoj banci kao i vaš zajmodavac, da li ste odmah poslali svu potrebnu dokumentaciju i sl.

Krediti za blokirane

Kako doći do kredita za blokirane?

Krediti za blokirane su sve popularnija tema u Hrvatskoj, posebno u svjetlu ekonomske krize koja je zahvatila zemlju. Mnogi ljudi koji su blokirani, a imaju potrebu za novcem, suočavaju se s problemom kako doći do kredita. Postoji nekoliko načina kako doći do kredita za blokirane, a u nastavku ćemo ih pobliže objasniti.

Prvi korak koji treba poduzeti je provjeriti kod banaka i drugih financijskih institucija koje nude kredite da li postoji mogućnost dobivanja kredita za blokirane.

U nekim slučajevima, banke će odobriti kredit ako se radi o manjoj blokadi ili ako se radi o blokadi koja je u procesu rješavanja. U drugim slučajevima, banke će zahtijevati dodatne garancije ili jamce da će se kredit vratiti.

Drugi način kako doći do kredita za blokirane je putem nebankarskih financijskih institucija. Ove institucije nude kredite s manje strožim uvjetima nego banke, ali su kamate obično više.

Važno je provjeriti reputaciju institucije prije nego što se odlučite za kredit, kako biste izbjegli moguće prevare.

Treći način kako doći do kredita za blokirane je putem zajmova od prijatelja i obitelji. Ovo je najčešće korištena opcija za blokirane koji ne mogu dobiti kredit od banke ili ne žele koristiti usluge nebankarskih financijskih institucija. Međutim, važno je imati na umu da zajmovi od prijatelja i obitelji mogu dovesti do problema u odnosima ako se ne vrate na vrijeme.

Konačno, postoji i opcija kreditiranja putem interneta.

Ove usluge nude kredite s manje strožim uvjetima nego banke, ali su kamate obično više. Važno je provjeriti reputaciju tvrtke prije nego što se odlučite za kredit, kako biste izbjegli moguće prevare.

U zaključku, krediti za blokirane su mogući, ali zahtijevaju dodatne napore i provjere prije nego što se odlučite za opciju kreditiranja. Važno je provjeriti sve mogućnosti prije donošenja odluke, kako biste izbjegli dodatne probleme u budućnosti.

Krediti za blokirane – uvjeti i mogućnosti

Krediti za blokirane su često jedina opcija za ljude koji su u financijskim problemima i imaju blokade na računu. Međutim, prije nego što se odlučite za ovu opciju, važno je razumjeti uvjete i mogućnosti koje nude krediti za blokirane.

Uvjeti za kredite za blokirane obično su stroži nego za kredite koje nude banke i druge financijske institucije. Kamatne stope su obično više, a uvjeti vraćanja kredita su stroži. Obično su krediti namijenjeni blokiranima dostupni samo za manje iznose, što znači da neće biti moguće dobiti veće kreditne iznose za kupovine ili investicije.

Međutim, postoje i neke prednosti kada je riječ o kreditima za blokirane. Ove vrste kredita su obično dostupne bez obzira na vašu kreditnu povijest ili kreditni rejting.

To znači da čak i ako imate lošu kreditnu povijest ili ste već blokirani, još uvijek možete dobiti kredit. Uobičajeno je da krediti namijenjeni osobama s blokiranim računima imaju brži proces odobrenja u usporedbi s kreditima banaka i drugih financijskih institucija.

Kada se odlučite za kredit za blokirane, važno je provjeriti reputaciju tvrtke koja nudi kredit. Mnoge tvrtke koje nude kredite za blokirane su nebankarske financijske institucije koje imaju manje stroge uvjete od banaka, ali su kamate obično više. Važno je provjeriti da li tvrtka ima dobre recenzije i da li je licencirana i registrirana za pružanje financijskih usluga.

Treba imati na umu da, iako krediti mogu pomoći u rješavanju financijskih problema za blokirane osobe, nepravovremeno vraćanje istih može dovesti do dodatnih problema. Prije nego što se odlučite za kredit za blokirane, važno je pažljivo razmisliti o uvjetima i mogućnostima koje nudi kredit, kao i o vašoj sposobnosti da vratite kredit u roku.

Krediti za blokirane – rješenje za financijske probleme?

Krediti za blokirane mogu biti rješenje za financijske probleme, ali isto tako mogu dovesti do dodatnih problema ako se ne vraćaju na vrijeme. Prije nego što se odlučite za kredit, važno je pažljivo razmotriti sve opcije i procijeniti svoju sposobnost vraćanja kredita.

Krediti za blokirane često su povezani s visokim kamatama, što znači da će ukupni troškovi kredita biti veći nego kod drugih vrsta kredita. Također, uvjeti vraćanja kredita mogu biti stroži, s kraćim rokovima za vraćanje i većim kaznama za kašnjenje.

Iako se radi o blokiranim osobama, krediti mogu pružiti privremeno financijsko rješenje. Ako imate hitnu potrebu za novcem i nemate drugih opcija, kredit za blokirane može pomoći u rješavanju problema.

Međutim, važno je biti svjestan da će se kamate i troškovi kredita nakupljati s vremenom, što može dovesti do dodatnih financijskih problema ako se ne vraćaju na vrijeme.

Osobe koje se nalaze u blokadi također mogu iskoristiti kredite kako bi popravile svoju kreditnu povijest. Ako se kredit vraća na vrijeme i u skladu s uvjetima, to može pomoći u poboljšanju vašeg kreditnog rejtinga. To može biti korisno za buduće kreditne zahtjeve, kao što su krediti za automobile, hipoteke ili druge vrste kredita.

U svakom slučaju, važno je pažljivo razmotriti sve mogućnosti prije nego što se odlučite za kredit za blokirane. Važno je biti realan u vezi svoje sposobnosti da vratite kredit i da se pridržavate uvjeta kredita. Ako niste sigurni da li je kredit za blokirane prava opcija za vas, razgovarajte s financijskim savjetnikom ili stručnjakom za dugove kako biste dobili savjet i preporuke.

         
Ocjena: 4.8 / 5 (157 ocjena)

Home » Krediti za blokirane