Koji iznos trebate?

50 € 25000 €

Koji rok plaćanja želite?

15 Dana 18 Mjeseci
Planirano vrijeme isplate : Ponedjeljak 20.05.2024 u 08:30
Ukupan iznos za vraćanje:

Nove korisnike ne tražimo platnu listu za iznose do 400 € na maksimalan rok do 30 dana!

Prednosti za stare (postojeće korisnike): nije potrebna verifikacija osobnih dokumenata, mogućnost odobrenja bez platne liste


PRIMJER KREDITA: Uz zatraženi iznos 1.000,00 EUR na period od 150 dana, ukupan iznos sa svim pripadajućim troškovima iznosi 1.021,20 EUR, uz EKS 8,90%, iznos Premije 21,20 EUR te iznos mjesečne rate 204,24 EUR (5 rata).Minimalni period otplate kredita: 90 dana. Maksimalni period otplate kredita: 540 dana. Najveća EKS (Efektivna kamatna stopa): 9,50%.
Procijenjeno vrijeme isplate je indikativno i ovisi o različitim faktorima, npr. imate li račun u istoj banci kao i vaš zajmodavac, da li ste odmah poslali svu potrebnu dokumentaciju i sl.

Mini pozajmice

Mini pozajmice ostvarite lako putem interneta!

Potreba za dodatnim sredstvima nije nikako rijetka. U životu nas često snađu situacije kada moramo pronaći euro više kako bismo otplatili neki dug ili sredili svoje financije. Za takve potrebe uvijek su postojale banke koje su nudile kredite i pozajmice kako bismo se snašli. Danas je taj model malo zastario, a većina klijenata zna da ako želi kredit ili pozajmicu u banci, da će se za tako nešto dobrano načekati. Zašto onda ne bismo zaobišli taj dugi proces i nabavili svoje pozajmice u kratkom vremenskom roku? Da, to je sada moguće! Mini pozajmice ostvaruju se online i s njima nećete čekati tjednima da sjednu na Vaš račun. Mini pozajmice mogu biti na Vašem računu već nakon 15 minuta što ste poslali zahtjev. Kako biste ostvarili svoju pozajmicu potrebno je odrediti samo visinu pozajmice i rok otplate, dopuniti sa osobnim podatcima i poslati zahtjev. Nakon toga dočekajte svoj novac već istoga dana.

Jesu li mini pozajmice online isplative?

Mnogi osjećaju nekakav oprez ili sumnju kad su u pitanju online mini pozajmice. Premda se nekad s pravom na to tako gledalo, danas je stvar bitno drukčija. Naučili smo posljednjih godina kako je sve vrlo lako moguće napraviti putem interneta. Tako kupujemo razne stvari dok smo online. Sada to možemo raditi i s kreditima i pozajmicama! Mini pozajmice online djeluju baš kao i bankovni krediti – kamatne stope su vrlo slične, a u pitanju su obično manji iznosi stoga ne ulazite u veliki rizik niti Vi, niti davatelj usluge. Ono što još izdvaja pozajmice online je izostanak dodatnih provizija ili skrivenih naknada. Kod online pozajmica plaćate samo kamate, a ni njih neće platiti oni koji uzimaju na kratki vremenski rok. To znači da ćete u određenim situacijama zapravo besplatno dobivati pozajmice. Bez kamate, bez provizija i bez dodatnih naknada. Isprobajte online pozajmice i uvjerit ćete se u prednosti novog modela kreditiranja.

Za koga su namijenjene mini pozajmice?

Mini pozajmice namijenjene su svima kojima je novac potreban u kratkom vremenskom roku. Kad je vrijeme presudan faktor, onda je sve ostalo nebitno. Ovakve pozajmice pomoći će Vam baš u takvim situacijama. One djeluju baš kao normalan kredit, no brže dolaze na Vaš račun i ne karakteriziraju ih ništa veće kamate od ostalih kredita. Mini pozajmice mogu biti Vaša opcija za brz pristup dodatnim sredstvima. Ovakve pozajmice koristit će Vam kod nenadanih troškova ili kada Vam rashodi taj mjesec budu puno veći. Uz pozajmice online uvijek ćete moći regulirati svoje financijsko stanje te ćete imati partnera na kojeg se uvijek možete osloniti. Neka Vas manjak sredstava više nikada ne plaši – jednostavno se odlučite za pozajmice i ostvarujte svoja dodatna sredstva na mjestu koje zna koliko Vam je bitna brzina usluge. Online pozajmice korisne su i onima koji tek ulaze u svijet kredita i žele testirati svoje mogućnosti. Kako su mali iznosi u pitanju, ove pozajmice su odlična opcija.

         
Ocjena: 4.7 / 5 (215 ocjena)

Home » Mini pozajmice