Koji iznos trebate?

50 € 25000 €

Koji rok plaćanja želite?

15 Dana 18 Mjeseci
Planirano vrijeme isplate : Ponedjeljak 15.07.2024 u 08:30
Ukupan iznos za vraćanje:

Nove korisnike ne tražimo platnu listu za iznose do 400 € na maksimalan rok do 30 dana!

Prednosti za stare (postojeće korisnike): nije potrebna verifikacija osobnih dokumenata, mogućnost odobrenja bez platne liste


PRIMJER KREDITA: Uz zatraženi iznos 1.000,00 EUR na period od 150 dana, ukupan iznos sa svim pripadajućim troškovima iznosi 1.021,20 EUR, uz EKS 8,90%, iznos Premije 21,20 EUR te iznos mjesečne rate 204,24 EUR (5 rata).Minimalni period otplate kredita: 90 dana. Maksimalni period otplate kredita: 540 dana. Najveća EKS (Efektivna kamatna stopa): 9,50%.
Procijenjeno vrijeme isplate je indikativno i ovisi o različitim faktorima, npr. imate li račun u istoj banci kao i vaš zajmodavac, da li ste odmah poslali svu potrebnu dokumentaciju i sl.

Pozajmice za kreditno nesposobne

Za odluku o odobrenju pozajmice za kreditno nesposobne potrebno je tek nekoliko minuta, dok za prijavu tražimo samo najosnovnije dokumente!

Jeste li primijetili da svaki Vaš neočekivani izdatak jako utječe na mjesečni budžet? Nije lako upravljati sa svim mjesečnim izdacima samo od plače koju imate. Postoje mjeseci kada jednostavno morate potrošiti puno više nego što zaradite. Bez obzira radi li se o praznicima, godišnjem odmoru, troškovima servisa i registracije gotovo uvijek mjesec završava s istim problemom, a to je manjak novaca u kućnom budžetu.

Za sve koji su suočeni s takvim i sličnim situacijama, a pritom su u velikom minusu i kreditu nudimo brze pozajmice za kreditno nesposobne!

Što su to pozajmice za kreditno nesposobne?

Razlozi za odbijanje kredita u bankama mogu biti različiti. Kreditno nesposobne osobe nisu samo osobe koje imaju lošu kreditnu povijest. Radite li na određeno vrijeme također za određene vrste kredita u banci smatraju Vas kreditno nesposobnim. Mala mjesečna primanja koja dobivate preko računa često nisu dovoljna da se zadovolje uvjeti kreditiranja kod banaka.

Kod nas takvih problema nemate. Pobrinuli smo se za sve naše stare i nove klijente ponudivši pozajmice za kreditno nesposobne. Ova usluga namijenjena je osobama s lošim kreditnim rejtingom, kao i onima koji su suočeni s odbijanjem od strane banaka. Podignite kredit bez kreditne sposobnosti, bez stresa i bez odbijanja!

Kako dobiti pozajmice za kreditno nesposobne?

Pozajmice za kreditno nesposobne mogu biti Vaš spasitelj u izvanrednim situacijama. Nenadani troškovi čine potrebu za hitnim novcem koji Vam može biti odobren već unutar 15 minuta od dostave potpisane dokumentacije. Sve što trebate napraviti je da ispunite prijavnicu u kojoj morate zadovoljiti minimalne uvijete. Ispunjavanje prijavnice traje svega 2 minute koliko je potrebno da izdvojite vlastito vrijeme. Ova vrsta kredita vrlo brzo se odobrava ako je s Vaše strane sve uredu, tako da novac na tekućem računu možete imati već isti dan.

Zašto pozajmice za kreditno nesposobne kod nas?

Ispunjavanjem online prijave za pozajmicu za kreditno nesposobne ubrzavate cjelokupni proces dobivanja novca. Kod nas nema stajanja u redovima, gužvanja na šalterima. Od Vas ne tražimo gomilu dokumentacije niti potvrde javnih bilježnika. Jednostavno nemate sporednih troškova kako biste digli pozajmicu. Svoje poslovanje vodimo isključivo elektroničkim putem tako da je transakcija novca brza i sigurna. Nakon što prvi puta postanete naš klijent imate mogućnost da svaki sljedeći put pozajmicu zatražite još brže i još jednostavnije putem usluge SMS pozajmice.

         
Ocjena: 4.7 / 5 (246 ocjena)

Home » Pozajmice za kreditno nesposobne