Koji iznos trebate?

50 € 25000 €

Koji rok plaćanja želite?

15 Dana 18 Mjeseci
Planirano vrijeme isplate : Sutra 15.07.2024 u 08:30
Ukupan iznos za vraćanje:

Nove korisnike ne tražimo platnu listu za iznose do 400 € na maksimalan rok do 30 dana!

Prednosti za stare (postojeće korisnike): nije potrebna verifikacija osobnih dokumenata, mogućnost odobrenja bez platne liste


PRIMJER KREDITA: Uz zatraženi iznos 1.000,00 EUR na period od 150 dana, ukupan iznos sa svim pripadajućim troškovima iznosi 1.021,20 EUR, uz EKS 8,90%, iznos Premije 21,20 EUR te iznos mjesečne rate 204,24 EUR (5 rata).Minimalni period otplate kredita: 90 dana. Maksimalni period otplate kredita: 540 dana. Najveća EKS (Efektivna kamatna stopa): 9,50%.
Procijenjeno vrijeme isplate je indikativno i ovisi o različitim faktorima, npr. imate li račun u istoj banci kao i vaš zajmodavac, da li ste odmah poslali svu potrebnu dokumentaciju i sl.

Pozajmice za blokirane

Pozajmice za blokirane, troškovi života

Svi znamo kako osnovni troškovi života danas u velikim gradovima često premašuju prosječna neto primanja mnogih od nas. Potrebe za pozajmicama, zajmovima i kreditima postaju sve češća, no što kada za njih nemate uvjete ili ste u blokadi? Većina građana danas živi s nekom vrstom duga radi nemogućnosti podmirivanja osnovnih troškova života. Banke tek nekolicini mogu omogućiti odobrenje za kredit, zajam ili pozajmicu, a razlog tome su upravo naša financijska primanja. Radi nemogućnosti dobivanja sredstava koja su većini nažalost neophodna za današnji život nastale su pozajmice za blokirane, kao i ostale slične ponude da se pomogne građanima u potrebi. Blokiranih građana je sve više, i nažalost često se nađu u tzv. Pat poziciji kada primjerice žele svoje dugove vratiti a ne mogu. Banke građanima koji su u blokadi ne žele dati kredit, zajam ili pozajmicu da skinu blokadu sa svojeg računa. Pozajmice za blokirane su ponuda online zajmodavaca tj. Kreditnih kuća koje naravno nemaju isti princip funkcioniranja kao banke.

Pozajmice za blokirane, crna lista neplatiša

Banke nažalost niti dan danas ne nude soluciju koja bi pomogla građanima koji su u blokadi računa. Građani koji su u blokadi se automatski smatraju rizičnima i kao takvi nemaju nikakvu potporu sa strane banaka. HROK, Hrvatski registar o kreditnim zaduženjima također ima uvid u vaša nepodmirena dugovanja, i upravo je on razlog zašto banke ne omogućuju građanima u blokadi podizanje pozajmica, zajmova ili kredita. Naveli smo ponudu pozajmice za blokirane koje se mogu pronaći online i iza njih posluje kreditna kuća. Važno je navesti kako kreditne kuće ne gledaju da li ste na crnoj listi, ne provjeravaju vašu kreditnu sposobnost. Kako onda doći do pozajmice za blokirane? Prvo je važno znati da su ove pozajmice osmišljene za građane koji odjednom se žele riješiti svojih financijskih problema. Zajmodavac, tj kreditna kuća vas ne traži nikakav zalog, umjesto zaloga klijent se obavezuje ugovorom u kojem stoji posuđena svota novaca. Ugovor je veoma bitna stavka, on je dokaz kako kreditna kuća posluje legalno s odobrenjem Hrvatske narodne banke, i na ovo je veoma važno obratiti pozornost kada se uzima online pozajmica, zalog ili kredit.

Pozajmice za blokirane, internet pozajmice

Kod većina kreditnih kuća kompletna prijava za pozajmice za blokirane ili bilo koje druge pozajmice se odvija preko interneta. Postupak apliciranja ne zahtijeva s vaše strane dokumentaciju koja je ovjerena kod javnog bilježnika i poslodavca, i već ovime se skraćuje postupak odobrenja. Zalog u obliku pokretnina ili nekretnina također nije potreban. Pozajmice za blokirane dolaze u manjim svotama novca, tako da kreditne kuće ne vide potrebu za određenim garancijama. Od dokumentacije vam je potrebna preslika osobne iskaznice i tekućeg računa ako je iznos do 400 EUR, ako je svota nešto veća morate još priložiti i bankovni izvadak te platnu listu. Navedena pozajmica se isplaćuje na vaš tekući račun u 15-ak minuta otkad ste podnijeli zahtjev. Najdulje čekanje je 24 sata od roka podnošenja zahtjeva do isplate. Navedena pozajmica je namijenjena svima onima kojima banke ne omogućavaju financijsku pomoć koja je potrebna. Važno je naglasiti kako su pozajmice kratkoročne, što znači da se vraćaju s kratkim rokom otplate.

         
Ocjena: 4.6 / 5 (233 ocjena)

Home » Pozajmice za blokirane