Koji iznos trebate?

50 € 25000 €

Koji rok plaćanja želite?

15 Dana 18 Mjeseci
Planirano vrijeme isplate : Danas u 10:42
Ukupan iznos za vraćanje:

Nove korisnike ne tražimo platnu listu za iznose do 400 € na maksimalan rok do 30 dana!

Prednosti za stare (postojeće korisnike): nije potrebna verifikacija osobnih dokumenata, mogućnost odobrenja bez platne liste


PRIMJER KREDITA: Uz zatraženi iznos 1.000,00 EUR na period od 150 dana, ukupan iznos sa svim pripadajućim troškovima iznosi 1.021,20 EUR, uz EKS 8,90%, iznos Premije 21,20 EUR te iznos mjesečne rate 204,24 EUR (5 rata).Minimalni period otplate kredita: 90 dana. Maksimalni period otplate kredita: 540 dana. Najveća EKS (Efektivna kamatna stopa): 9,50%.
Procijenjeno vrijeme isplate je indikativno i ovisi o različitim faktorima, npr. imate li račun u istoj banci kao i vaš zajmodavac, da li ste odmah poslali svu potrebnu dokumentaciju i sl.

Kod podizanja kredita ono što svaku osobu zanima jesu troškovi vračanja. Zato je vrlo bitno da svaka ozbiljna tvrtka koja se bavi zajmom novca svojim klijentima pruži uvid u kreditni kalkulator kako bi se mogao dobiti izračun kredita i mjesečne rate. Kreditni kalkulator funkcionira vrlo jednostavno, te se sastoji od dvije vodoravne crte koju mišem možete pomicati ovisno o tome koliki vas iznos kredita zanima.

Gornja crta, odnosno linija koja vas pita Koliko novaca trebate označava svotu odnosno iznos kredita koji korisnik može odabrati. Donja linija označava rok vraćanja kredita i pita vas da odaberete rok u kojem želite vratit kredit.

Zadaća kreditnog kalkulatora je pružanje svih izračuna i davanja jasnih informacija klijentu, bez skrivanja i laganja. Transparentan uvid u troškove je ono što će vrlo vjerojatno zanimati svakoga tko se odluči na podizanje kredita.

Kreditni kalkulator online

Kako nas ne biste trebali zvati, slati nam mailove i čekati naš odgovor, svoj kreditni kalkulator smo postavili online na našim Internet stranicama. Ovime znatno štedite svoje vrijeme dobivajući konkretne podatke i prije nego li se odlučite za podizanje kredita kod nas.

Uz već navedene dvije linije koje korisnik sam može regulirati tu su i dvije dodatne opcije: Opcija imam jamca i opcija ne želim jamca. Svaka od ovih opcija ima različite uvijete kreditiranja koje možete saznati u našim uvjetima poslovanja i obrascima za mikrokredite.

U slučaju da niste sigurni u iznose koje vam naš kreditni kalkulator pokazuje slobodno nam se obratite sa pitanjima na koja ćemo rado odgovoriti.

Zašto kreditni kalkulator?

Na ovo pitanje je u biti vrlo lako odgovoriti. Kreditni kalkulator dati će vam najbrži izračun kredita ovisno o iznosu koji želite zatražiti. S desne strane možete primijetiti informacije kao što su iznos, dospijeće, premija, eks, ukupno za platiti, iznos mjesečne rate … Sve ovo su podaci koji vas trebaju zanimati kod podizanja kredita.

Uz kreditni kalkulator izračun kredita i mjesečne rate je puno lakši i jednostavniji. Za prijavu su potrebni tek osnovni dokumenti i nekoliko minuta vremena. Mi poslujemo isključivo online tako da ne trebate hodati okolo gubeći svoje vrijeme.

Na našim stranicama uz kreditni kalkulator postoji i obrazac za prijavu kojeg možete slobodno ispuniti, te čekati da vam se javi netko od kolega koji će vas voditi sve do isplate. Novac može biti na vašem računu već za 15 minuta od dostave potpisane dokumentacije.

Trebate li novac hitno, uz pomoć kreditnog kalkulatora zatražite svoj kredit što prije!

         
Ocjena: 4.6 / 5 (298 ocjena)

Home » Kreditni kalkulator – izračun kredita i mjesečne rate