Koji iznos trebate?

50 € 25000 €

Koji rok plaćanja želite?

15 Dana 18 Mjeseci
Planirano vrijeme isplate : Sutra 17.05.2024 u 08:30
Ukupan iznos za vraćanje:

Nove korisnike ne tražimo platnu listu za iznose do 400 € na maksimalan rok do 30 dana!

Prednosti za stare (postojeće korisnike): nije potrebna verifikacija osobnih dokumenata, mogućnost odobrenja bez platne liste


PRIMJER KREDITA: Uz zatraženi iznos 1.000,00 EUR na period od 150 dana, ukupan iznos sa svim pripadajućim troškovima iznosi 1.021,20 EUR, uz EKS 8,90%, iznos Premije 21,20 EUR te iznos mjesečne rate 204,24 EUR (5 rata).Minimalni period otplate kredita: 90 dana. Maksimalni period otplate kredita: 540 dana. Najveća EKS (Efektivna kamatna stopa): 9,50%.
Procijenjeno vrijeme isplate je indikativno i ovisi o različitim faktorima, npr. imate li račun u istoj banci kao i vaš zajmodavac, da li ste odmah poslali svu potrebnu dokumentaciju i sl.

Studentski život obiluje dobrom zabavom, pustolovinama i putovanjima, ali jedno što mu je svakako svojstveno jest kronični manjak novca. Svaki student će se u tome prepoznati. Mnogi svoj budžet pune povremenim studentskim poslovima. Satnice su loše, ali daleko bolje nego što su bile prije nekoliko godina. Velik broj studenata svoje ekstra želje nije u mogućnosti financirati iz postojećeg budžeta pa se bacaju u potragu za zajmovima za studente.

Što stoji iza zajma za studente?

Zajam za studente, kako mu i samo ime govori, namijenjen je studentima. Banke najčešće uvjetuju njegovu namjenu – on može biti predodređen za plaćanje školarine, troškove studiranja, plaćanje raznih tečajeva, škola stranih jezika i slično. Iako se izdaje pod povoljnijim uvjetima nego klasični krediti i zajmovi, banka procjenu svejedno radi na temelju kreditne sposobnosti. Ako ocjena za studente nije pozitivna, onda se oslanja na kreditnu sposobnost njihovih roditelja ili supružnika.

Kreditne kuće u svojoj ponudi imaju poseban zajam za studente. Za razliku od banaka, kreditne kuće im ne određuju namjenu niti se oslanjaju na kreditnu sposobnost. Naime, riječ je o nenamjenskoj vrsti kreditiranja za koju je najvažnija financijska urednost. To je ono što ovoj vrsti zajma za studente daje veliku prednost jer klijenti s novcem raspolažu na koji god način žele.

Kako do zajma za studente?

Zajam za studente u kreditnim je kućama dostupan online putem. Online bankarstvo studentima je i više nego domaći teren. Oni nemaju vremena ni volje čekati u dugim redovima zato im je kompletna realizacija zajma za studente preko interneta baš po mjeri. Tako imaju više vremena za učenje. Svoj zajam za studente mogu zatražiti preko stranica odabrane kreditne kuće samo uz pomoć osobne iskaznice i kartice tekućeg računa.

Nisu potrebni nikakvi dodatni dokumenti niti potvrde. Zajam za studente može se zatražiti u pauzi između predavanja, na kavi s prijateljima ili na putu do doma. Brzo i jednostavno kreditiranje dostupno je na dlanu.

Ugovor se jednako tako skida sa stranice i potpisuje. Prije toga se klijent može posavjetovati sa stručnjacima, a ono što je iz cijele jednadžbe izbačeno jest ovjera kod javnog bilježnika. Nije ni čudo što novac na račun sjeda u najkraćem mogućem roku. Novac su svega nekoliko minuta sjeda na račun ili najkasnije u roku od 24 sata ovisno o broju prethodno zaprimljenih zahtjeva. To je ono što se klijentima uz jednostavnost apliciranja najviše sviđa, novac na računu u jednom danu. I još pritom mogu s njime raspolagati kako god žele.

         
Ocjena: 4.6 / 5 (108 ocjena)

Home » Zajam za studente