Koji iznos trebate?

50 € 25000 €

Koji rok plaćanja želite?

15 Dana 18 Mjeseci
Planirano vrijeme isplate : Sutra 18.05.2024 u 09:30
Ukupan iznos za vraćanje:

Nove korisnike ne tražimo platnu listu za iznose do 400 € na maksimalan rok do 30 dana!

Prednosti za stare (postojeće korisnike): nije potrebna verifikacija osobnih dokumenata, mogućnost odobrenja bez platne liste


PRIMJER KREDITA: Uz zatraženi iznos 1.000,00 EUR na period od 150 dana, ukupan iznos sa svim pripadajućim troškovima iznosi 1.021,20 EUR, uz EKS 8,90%, iznos Premije 21,20 EUR te iznos mjesečne rate 204,24 EUR (5 rata).Minimalni period otplate kredita: 90 dana. Maksimalni period otplate kredita: 540 dana. Najveća EKS (Efektivna kamatna stopa): 9,50%.
Procijenjeno vrijeme isplate je indikativno i ovisi o različitim faktorima, npr. imate li račun u istoj banci kao i vaš zajmodavac, da li ste odmah poslali svu potrebnu dokumentaciju i sl.

Krediti za zatvaranje obveza smanjit će vašu napetost i život pun tereta koji nosite iz mjeseca u mjesec. Imati kredit je velika odgovornost i obveza prema banci koju morate ispoštovati sve dok ne vratite kredit. Uzeti određeni iznos na 5, 7, 10 ili više godina znači da ste spremni na sve troškove koji s kreditom dolaze. Obveza nije samo kredit u banci nego i svi drugi troškovi koje imate prema određenim režijama, dućanima i slično. Svaki vaš dug je u biti obveza koju morate kad tad vratiti. Sve je u redu dok možete plaćati račune na vrijeme, no kod nenadanih situacija kao kada jedan član obitelji ostane bez posla ili vam se pojavi trošak iz vedra neba događaju se stvari na koje ne možete utjecati. Kako ne bi ste završili u blokadi, pod ovrhom, te kako bi ste bez obzira na okolnosti i dalje mogli živjeti normalnim životom za vas smo stvorili uslugu krediti za zatvaranje obveza.

Krediti za zatvaranje obveza za 15 minuta od dostave potpisane dokumentacije

Krediti za zatvaranje obveza su instant krediti s kratkoročnim rokom otplate. Želite li zatvoriti određene obveze, slobodno nam se obratite i zatražite novac u gotovini. Naši djelatnici obradit će vaš zahtjev za kreditom odmah po primitku, što znači da već i za 15 minuta od dostave potpisane dokumentacije možete imati novac na svom tekućem računu. Zadovoljavate li minimalne uvjete za odobravanje kredita bez javnih bilježnika i ostalih papira doći ćete do gotovine u jednom danu.

 Krediti za zatvaranje obveza na rate

Ovisno o visini vaših primanja, te mogućnostima vračanja kredita, možete zatražiti kredit za zatvaranje obveza na rate. Sve naše usluge pa tako i ova napravljene su s ciljem da klijentu pružimo dvije mogućnosti: brzu isplatu kredita, te isto tako i brzu otplatu kredita. BRZI KREDITI iz naše ponude nemaju skrivene troškove i sitna slova zbog kojih ćete požaliti.

Krediti za zatvaranje obveza su transparentni

Svoje poslovanje gradimo na obostrano zadovoljstvo, kako za nas, tako i za sve naše klijente. U namjeri da imamo što više zadovoljnih klijenata kojima smo u mogućnosti pomoću u svakom trenutku sve troškove transparentno dajemo na uvid čak i prije nego zatražite našu pomoć. Krediti za zatvaranje obveza su potpuno sigurna usluga kojom već danas možete zatvoriti obveze prema drugima i omogućiti si brz financijski oporavak.

Zašto krediti za zatvaranje obveza kod nas

U poslovanju s nama imate mogućnost odabrati niz različitih usluga financiranja kojim je zajedničko jedno: brza, provjerena i sigurna isplata. Krediti za zatvaranje obveza samo su jedna od široke palete usluga koju svakodnevno nadograđujemo i širimo na tržištu. Kao dio Ferratum Grupe koja je vodeći pružatelj financijskih mobilnih usluga u EU i svijetu poslujemo s preko 2 000 000 zadovoljnih korisnika. Dugogodišnje iskustvo u financiranju omogućava nam da stalni razvoj i prilagodbu prema potrebama klijenata. Iz tog razloga sve usluge smo prilagodili tabletu, pc-u i pametnim telefonima kako bi ste nas na što jednostavniji način mogli kontaktirati i zatražiti uslugu kao što su krediti za zatvaranje obveza.

Obratite nam se s povjerenjem i uvjerite se zašto smo tako dobri!

         
Ocjena: 4.9 / 5 (131 ocjena)

Home » Krediti za zatvaranje obveza