Koji iznos trebate?

50 € 25000 €

Koji rok plaćanja želite?

15 Dana 18 Mjeseci
Planirano vrijeme isplate : Ponedjeljak 20.05.2024 u 08:30
Ukupan iznos za vraćanje:

Nove korisnike ne tražimo platnu listu za iznose do 400 € na maksimalan rok do 30 dana!

Prednosti za stare (postojeće korisnike): nije potrebna verifikacija osobnih dokumenata, mogućnost odobrenja bez platne liste


PRIMJER KREDITA: Uz zatraženi iznos 1.000,00 EUR na period od 150 dana, ukupan iznos sa svim pripadajućim troškovima iznosi 1.021,20 EUR, uz EKS 8,90%, iznos Premije 21,20 EUR te iznos mjesečne rate 204,24 EUR (5 rata).Minimalni period otplate kredita: 90 dana. Maksimalni period otplate kredita: 540 dana. Najveća EKS (Efektivna kamatna stopa): 9,50%.
Procijenjeno vrijeme isplate je indikativno i ovisi o različitim faktorima, npr. imate li račun u istoj banci kao i vaš zajmodavac, da li ste odmah poslali svu potrebnu dokumentaciju i sl.

Tražite kredit za prezadužene?

Iz široke palete naših usluga od kojih su neke po prvi put predstavljene u Hrvatskoj jedna svakako odskače. To je usluga krediti za prezadužene. Iako danas gotovo i nema građana bez duga, dobro je znati da još uvijek imate priliku i mogućnost zatražiti kredit iako ste dužni. Svrha ovog kredita svakako je zatvaranje svojih dugova i otvaranje jednog novog poglavlja svojeg života s financijama i dugovima svedenima na nulu. Na ovaj način pokušavamo klijentima kojima zaista treba pomoć pomoči a ne odmoći. Oglasi krediti jedan su od načina kako pokušavamo potencijalnim klijentima približiti našu uslugu.

Stalna poskupljena, otkazi, niske plače i ostali čimbenici koji mogu utjecati na vaše financije često vam isprazne račun i novčanik do kraja. Ako u to ubrojimo i neplanirane troškove situacija zbilja postaje alarmantna. Sigurni smo kako ste upoznati s osjećajem gdje vas s jedne strane pritišću jedni, a s druge strane drugi. Iako ste dužni na obje strane morate se odlučiti na jednu, jer ste tako prisiljeni, a ne jer tako želite.

Danas kada je situacija takva kakva je, teško je naći prijatelja koji će vam moći pomoći. Ne zato što on to neće, nego zato što ne može. Kada se osjećate kao da su vam svi okrenuli leđa sjetite se nas jer mi svoje klijente ne odbijamo. Brzi krediti za prezadužene usluga su kojom vam želimo pomoći da na bezbolan način dobijete novac koji će vaš život učiniti boljim i ljepšim.

Naši krediti za prezadužene mogu zatvorit vaše dugove

Svoje troškove je važno podmiriti na vrijeme jer i onaj najmanji dug s vremenom može stvoriti jako velike probleme. Većina građana koristi kartice, minuse, ima aktivan kredit što ih čini prezaduženima i često kreditno nesposobnima. Način života na koji je većina navikla i dana ulazi gotovo pod normalno, ne ostavlja puno prostora za štednju.

Zato krediti za prezadužene mogu vaše financijsko stanje razvedriti i pružiti vam mogućnost da zatvorite dugove zbog kojih ne možete spavati.

Krediti za prezadužene u eurima i gotovini

Mi klijentima odobravamo kredite u gotovini i u eurima, te ih jednokratno isplaćujemo na uredan tekući račun. Pod uredan račun smatramo tekući račun po kojem klijent prima mjesečna primanja, te račun koji nije zaštićen niti u blokadi. Ovo je samo jedna od niza naših kratkoročnih usluga koje odobravamo s otplatom na mjesečne rate. U slučaju da želite našu pomoć slobodno nam se obratite putem kompjutera tableta ili pametnog telefona, bez obzira gdje se nalazili.

Do kredita za prezadužene možete doći bez dodatne papirologije

Svima je itekako poznato što znači tražiti kredit. Čekanja, gužvanja, bilježnici, papirologija samo su neke od stavaka koje ćete doživjeti na putu do kredita. Mi svoje klijente ne zamaramo s takvim stvarima. U samo par klikova i nekoliko minuta vremena, te uz osnovnu dokumentaciju zatražite kredit za prezadužene koji dolazi s minimalnim uvjetima za isplatu i odobravanje.

         
Ocjena: 4.6 / 5 (163 ocjena)

Home » Krediti za prezadužene