Koji iznos trebate?

50 € 25000 €

Koji rok plaćanja želite?

15 Dana 18 Mjeseci
Planirano vrijeme isplate : Ponedjeljak 15.07.2024 u 08:30
Ukupan iznos za vraćanje:

Nove korisnike ne tražimo platnu listu za iznose do 400 € na maksimalan rok do 30 dana!

Prednosti za stare (postojeće korisnike): nije potrebna verifikacija osobnih dokumenata, mogućnost odobrenja bez platne liste


PRIMJER KREDITA: Uz zatraženi iznos 1.000,00 EUR na period od 150 dana, ukupan iznos sa svim pripadajućim troškovima iznosi 1.021,20 EUR, uz EKS 8,90%, iznos Premije 21,20 EUR te iznos mjesečne rate 204,24 EUR (5 rata).Minimalni period otplate kredita: 90 dana. Maksimalni period otplate kredita: 540 dana. Najveća EKS (Efektivna kamatna stopa): 9,50%.
Procijenjeno vrijeme isplate je indikativno i ovisi o različitim faktorima, npr. imate li račun u istoj banci kao i vaš zajmodavac, da li ste odmah poslali svu potrebnu dokumentaciju i sl.

Krediti za zaposlene na određeno vrijeme

Krediti za zaposlene na određeno vrijeme namijenjeni su svima koji nemaju stečeni ugovor o radu na neodređeno. Takvih je u državi danas sve više. Poslodavci izbjegavaju radnike zapošljavati s ugovorom na neodređeno stvarajući radniku dodatan pritisak i financijsku nestabilnost. Svi znamo kako je jedan od glavnih uvjeta da biste podignuli kredit u banci, ugovor na neodređeno vrijeme.

Mi se brinemo za sve naše klijente i ne dijelimo ih prema tome tko radi na određeno, a tko na neodređeno vrijeme. Iz tog razloga kod nas pravilo ugovora na neodređeno ne vrijedi. U našoj ponudi nalaze se brzi zajmovi online, mikro pozajmice, sms pozajmice, brzi krediti za zaposlene na određeno vrijeme i druge opcije zajma.

Bez obzira dali ste kreditno sposobni ili niste, imate li važeći tekući račun i primanja kojima ćete vračati kredit, odobrit ćemo Vaš zahtjev i prije nego ste se nadali. Kod nas je Vaša budućnost svijetla, pomažemo Vam tamo gdje Vas drugi odbijaju. Izračunajte koliko Vam je novaca potrebno i isplanirajte otplatni rok koji Vam neće stvarati pritisak prilikom vračanja kredita. Krediti za zaposlene na određeno vrijeme pokazali su se kao vrlo isplativ način da klijent dođe do novaca iako kod svog poslodavca nije prijavljen za stalno. Naši krediti su krediti bez ovjere poslodavca jer zahtjevaju minimalnu dokumentaciju.

Zašto krediti za zaposlene na određeno vrijeme kod nas?

Prije svega kod nas je u većini slučajeva kredit odobren u jednom danu, tako da je isplata novaca putem računa vrlo brza i sigurna. U svakom trenutku i Vi možete postati naš klijent kojem ćemo omogućiti brzu i kvalitetnu uslugu.

Prednosti koje imaju krediti za zaposlene na određeno vrijeme

Glavna prednost kredita za zaposlene na određeno je ta što Vas ne tražimo papirologiju i ne prolazite provjere kao kod banaka. Druga važna stavka leži u vremenu koje je potrebno da ispunite obrazac za prijavu, a to je svega 2 minute. Svojim klijentima na sve moguće načine pojednostavili smo prijavu za kredite kako bi što manje vremena, novaca i živaca potrošili čekajući u neizvjesnosti dali će im kredit biti odobren ili neće. Kod nas je gotovo svaki kredit odobren!

Trebate li brzi kredit, zaposleni ste na određeno, javite nam se što prije jer o Vama i Vašoj brzini ovisi kada ćete dobiti novac!

         
Ocjena: 4.6 / 5 (301 ocjena)

Home » Krediti za zaposlene na određeno vrijeme