Koji iznos trebate?

50 € 25000 €

Koji rok plaćanja želite?

15 Dana 18 Mjeseci
Planirano vrijeme isplate : Ponedjeljak 15.07.2024 u 08:30
Ukupan iznos za vraćanje:

Nove korisnike ne tražimo platnu listu za iznose do 400 € na maksimalan rok do 30 dana!

Prednosti za stare (postojeće korisnike): nije potrebna verifikacija osobnih dokumenata, mogućnost odobrenja bez platne liste


PRIMJER KREDITA: Uz zatraženi iznos 1.000,00 EUR na period od 150 dana, ukupan iznos sa svim pripadajućim troškovima iznosi 1.021,20 EUR, uz EKS 8,90%, iznos Premije 21,20 EUR te iznos mjesečne rate 204,24 EUR (5 rata).Minimalni period otplate kredita: 90 dana. Maksimalni period otplate kredita: 540 dana. Najveća EKS (Efektivna kamatna stopa): 9,50%.
Procijenjeno vrijeme isplate je indikativno i ovisi o različitim faktorima, npr. imate li račun u istoj banci kao i vaš zajmodavac, da li ste odmah poslali svu potrebnu dokumentaciju i sl.

Kredit bez kreditne sposobnosti

Dali ste znali da možete dobiti kredit bez kreditne sposobnosti? Pobrinuli smo se da Vam pružimo uslugu kreditiranja iako nemate kreditnu sposobnost. Svjesni smo teških trenutaka i situacija koje ponekad mogu biti hitne. Doći do novaca u tim situacijama zna biti i više nego teško. Bez obzira na Vašu kreditnu sposobnost i povijest kod nas uvijek možete dobiti kredit. Važno je da ispunite našu prijavnicu za kredit s točnim podacima. Sve skupa traje manje od 2 minute, a ako je prijavnica u redu Vaš kredit možemo odobriti i isplatiti na tekući račun unutar 15 minuta od dostave potpisane dokumentacije.

Teška financijska situacija u državi natjerala je mnoge građane u minus i pretvorila ih je u kreditno nesposobne, što znači da će svaki pokušaj potraživanja novca od strane banke biti odbijen. Mi svoje klijente ne odbijamo već im pružamo priliku da se financijski oporave što je prije moguće.

Što znači kredit bez kreditne sposobnosti

Mi nemamo iste uvijete odobravanja kredita kao što to imate u banki. Naši klijenti ne moraju biti na ugovoru na neodređeno, ne moraju imati čistu kreditnu povijest, račun u plusu ili pouzdanog poslodavca kako bi im se odobrio kredit. Sve uvijete podizanja kredita i ispunjavanja prijavnice pogledajte na našoj stranici za brze kredite.

Podignite kredit bez kreditne sposobnosti putem pc-a, tableta ili mobitela

Naše poslovanje vodi se isključivo elektronskim putem što je ujedno i najsigurnije poslovanje. Prijavnicu za podizanje kredita ispunite jednostavno online s bilo kojeg uređaja u svega nekoliko minuta. Što to znači? Za kredit se možete prijaviti gdje god bili, bez dodatnih troškova, papirologije ili javnog bilježnika. Online poslovanjem skratili smo vrijeme čekanja i odobravanje kredita kao i vaše vrijeme. Kod nas ne morate stajati u redovima i gužvati se na šalteru, ne znajući dali će Vam kredit biti odobren ili neće.

Kreditom bez kreditne sposobnosti riješit ćete svoje probleme u najkraćem mogućem roku. Mi nismo kao banka gdje provjere i proces odobravanja traju po nekoliko tjedana. Sve naše usluge su diskretne i profesionalne što je prepoznao veliki broj zadovoljnih korisnika u EU i svijetu. Uz kredit bez kreditne sposobnosti kod nas možete podići zajmove i kratkoročne pozajmice s određenim rokom otplate. Brzi zajam isplata odmah je naša usluga kojom klijentima želimo pokazati koliko smo jednostavni i brzi.

         
Ocjena: 4.6 / 5 (250 ocjena)

Home » Kredit bez kreditne sposobnosti