Koji iznos trebate?

50 € 25000 €

Koji rok plaćanja želite?

15 Dana 18 Mjeseci
Planirano vrijeme isplate : Ponedjeljak 15.07.2024 u 08:30
Ukupan iznos za vraćanje:

Nove korisnike ne tražimo platnu listu za iznose do 400 € na maksimalan rok do 30 dana!

Prednosti za stare (postojeće korisnike): nije potrebna verifikacija osobnih dokumenata, mogućnost odobrenja bez platne liste


PRIMJER KREDITA: Uz zatraženi iznos 1.000,00 EUR na period od 150 dana, ukupan iznos sa svim pripadajućim troškovima iznosi 1.021,20 EUR, uz EKS 8,90%, iznos Premije 21,20 EUR te iznos mjesečne rate 204,24 EUR (5 rata).Minimalni period otplate kredita: 90 dana. Maksimalni period otplate kredita: 540 dana. Najveća EKS (Efektivna kamatna stopa): 9,50%.
Procijenjeno vrijeme isplate je indikativno i ovisi o različitim faktorima, npr. imate li račun u istoj banci kao i vaš zajmodavac, da li ste odmah poslali svu potrebnu dokumentaciju i sl.

Zajam novca na kamatu

Zajam novca na kamatu je usluga kod koje klijenti imaju mogućnost posuditi novac u gotovini i eurima. Ovo je kratkoročna usluga koja dolazi s određenim troškovima obrade zahtjeva ovisno o visini posuđenog novca i periodu vračanja. Kao i kod banke, dižete li kredit on uvijek dolazi s određenom kamatom koja je uračunata u cjelokupan iznos vračanja kredita.

Zajam novca na kamatu može vam pomoći da zatvorite dugove, neotplaćene troškove, namirite svoje želje i potrebe i jednostavno se izvučete iz neugodne financijske situacije. U trenutku kada čovjek sam sebi kaže hitno trebam novac, tada nastoji donijeti najbolju odluku koja će ga ohrabriti i pomoći mu onda kada svi drugi okrenu leđa.

Naše usluge zajma novca na kamatu su brze i prihvatljive!

Bez kreditne sposobnosti, bez potvrde javnih bilježnika i poslodavaca do zajma novca na kamatu!

Zajam novca na kamatu u eurima

Svim svojim novim i starim klijentima nudimo uslugu zajam novca na kamatu. Kako bismo pomogli što većem broju ljudi ograničili smo maksimalni iznos koji pozajmljujemo. Zajmovi online dostupni su u jednom danu.

Zajam novca na kamatu unutar 24 sata!

Ova usluga je vrlo brza, a da biste zatražili zajam novca na kamatu potrebno je odvojiti svega 2 minute vlastitog vremena kako biste ispunili prijavnicu. Svi naši zaposlenici trude se u što kraćem roku obraditi pristigle zahtjeve i isplatiti vam novac već unutar 15 minuta od potpisivanja i primitka dokumentacije. Kako bi ste bili odobreni postavili smo minimalne uvjete i dokumentaciju koju nam morate dostaviti želite li zajam novca na kamatu.

Do zajma novca na kamatu bez dodatnih troškova

Prednost naših usluga leži u tome što vas ne tražimo papirologiju i potvrde kao što to rade banke. Kod nas ćete uštedjeti svoje vrijeme i novac jer vrlo lako možete podići zajam novca na kamatu bez javnih bilježnika, potvrda poslodavca, biljega, žigova i svega što vam je do sada oduzimalo dragocjeno vrijeme i smanjivalo vaš budžet. Ostavite strest i odmorite svoje živce ne razmišljajući kada i dali će vam zajam biti odobren.

Zatražite zajam novca na kamatu putem tableta, PC-a ili pametnog telefona

Poslujemo putem interneta i tako vam omogućujemo ekspresne usluge koje smo prilagodili vašim potreba. Trebate li zajam novca na kamatu svoj zahtjev nam možete poslati iz bilo kojeg mjesta u Hrvatskoj putem PC-a, tableta ili mobitela. Poslujemo diskretno i profesionalno s jednakom brigom za svakog klijenta bez izuzetaka!

Naši djelatnici vas neće nikada pitati na što i kako ćete trošiti novac, stavljajući vas pritom u neugodnu situaciju. Ne ulazimo u vaš privatan i poslovni život, ne dijelimo informacije s drugima i omogućujemo vam da potpuno profesionalno, brzo i sigurno poslujete s nama.

Odobreni zajam isplaćujemo direktno na vaš važeći tekući račun otvoren u bilo kojoj banci.

         
Ocjena: 4.6 / 5 (195 ocjena)

Home » Zajam novca na kamatu