Koji iznos trebate?

50 € 25000 €

Koji rok plaćanja želite?

15 Dana 18 Mjeseci
Planirano vrijeme isplate : Sutra 20.04.2024 u 09:30
Ukupan iznos za vraćanje:

Nove korisnike ne tražimo platnu listu za iznose do 400 € na maksimalan rok do 30 dana!

Prednosti za stare (postojeće korisnike): nije potrebna verifikacija osobnih dokumenata, mogućnost odobrenja bez platne liste


PRIMJER KREDITA: Uz zatraženi iznos 1.000,00 EUR na period od 150 dana, ukupan iznos sa svim pripadajućim troškovima iznosi 1.021,20 EUR, uz EKS 8,90%, iznos Premije 21,20 EUR te iznos mjesečne rate 204,24 EUR (5 rata).Minimalni period otplate kredita: 90 dana. Maksimalni period otplate kredita: 540 dana. Najveća EKS (Efektivna kamatna stopa): 9,50%.
Procijenjeno vrijeme isplate je indikativno i ovisi o različitim faktorima, npr. imate li račun u istoj banci kao i vaš zajmodavac, da li ste odmah poslali svu potrebnu dokumentaciju i sl.

Samo šačica građana Lijepe naše nikada u životu nije morala dignuti kredit. Većina je ipak primorana financirati veće izdatke kreditima. No u posljednje vrijeme sve su učestaliji mini krediti koji pomažu da prebrodite razdoblje od plaće do plaće. Sve su popularniji upravo takvi kratkoročniji oblici zaduživanja koji pomažu u saniranju manjih novčanih izdataka. Radi se prvenstveno o manjim ciframa koje klijent lako podiže i još brže vraća.

Kome je namijenjen mini kredit bez platne liste

Mini kredit bez platne liste namijenjen je svima onima koji nastoje pokrpati manje rupe u kućnom budžetu, a isto nisu u mogućnosti napraviti redovnim putem. Idealan je za financiranje neplaniranih i nenadanih putovanja i slavlja, saniranje kućanskih popravaka i nabavke kućanskih aparata. Klijentima se sviđa zato što ne iziskuje dugoročnu zaduženost, već se mini kredit bez platne liste može vratiti već sa sljedećom plaćom.

To je opcija koju nude kreditne kuće. One su, naime, prepoznale potencijal u brzom i jednostavnom načinu posuđivanja novca. Banke strogo paze na rok povrata i u svojoj ponudi, barem zasad, nemaju kraći otplatni plan od 12 mjeseci. To za sobom povlači i veću odgovornost, ali i veću kamatu što nisu svi uvijek spremni platiti.

Kako do mini kredita bez platne liste

Mini kredit bez platne liste idealna je opcija za sve one koji u podizanje kredita ne žele uvlačiti svog poslodavca. Banke obično iziskuju posljednje tri platne liste i bon1 ili bon2 od poslodavca što mnogi od njih nisu spremni dati jer na taj način, zaposleniku daju uvidu u kompletno poslovanje. Mini kredit bez platne liste dostupan je u odabranim kreditnim kućama uz osnovne dokumenta, osobnu iskaznicu i karticu tekućeg računa. Nikakve dodatne potvrde nisu potrebne.

Do mini kredita bez platne liste može se doći isključivo online putem. Mnogim se klijentima to dopalo na prvu jer znači da svoje slobodno vrijeme mogu utrošiti na puno bolji način, a ne na čekanje u dugim redovima.

Koliko brzo mini kredit bez platne liste sjeda na račun

Odobrenje mini kredita bez platne liste ide jako brzo, ukoliko je tražena dokumentacija kompletna. Svi traženi dokumenti se uploadaju na internetsku stranicu, a po odobrenju s iste se skida ugovor. Ugovor nije potrebno ovjeravati kod javnog bilježnika čime se dodatno skraćuje vrijeme isplate novca. Mini kredit bez platne liste na račun sjeda u najkraćem mogućem roku što je izuzetno važno u hitnim situacijama. Taj rok nikada nije dulji od 24 sata od trenutka podnošenja zahtjeva.

         
Ocjena: 4.5 / 5 (190 ocjena)

Home » Mini kredit bez platne liste