Koji iznos trebate?

50 € 25000 €

Koji rok plaćanja želite?

15 Dana 18 Mjeseci
Planirano vrijeme isplate : Sutra 17.05.2024 u 08:30
Ukupan iznos za vraćanje:

Nove korisnike ne tražimo platnu listu za iznose do 400 € na maksimalan rok do 30 dana!

Prednosti za stare (postojeće korisnike): nije potrebna verifikacija osobnih dokumenata, mogućnost odobrenja bez platne liste


PRIMJER KREDITA: Uz zatraženi iznos 1.000,00 EUR na period od 150 dana, ukupan iznos sa svim pripadajućim troškovima iznosi 1.021,20 EUR, uz EKS 8,90%, iznos Premije 21,20 EUR te iznos mjesečne rate 204,24 EUR (5 rata).Minimalni period otplate kredita: 90 dana. Maksimalni period otplate kredita: 540 dana. Najveća EKS (Efektivna kamatna stopa): 9,50%.
Procijenjeno vrijeme isplate je indikativno i ovisi o različitim faktorima, npr. imate li račun u istoj banci kao i vaš zajmodavac, da li ste odmah poslali svu potrebnu dokumentaciju i sl.

Posudba novca na ruke

Što je to posudba novca na ruke

Mnogi od nas smo se našli u situaciji kada nam je trebao dodatni gotovinski novac, pošto sa svojim redovnim primanjima nismo mogli platiti određenu stvar. Također, mnogi od nas imaju kredite u banka i ne mogu ponovno tražiti banke da im posude novac, stoga se kao rješenje nameće posudba novca na ruke od strane drugih financijskih firmi.

Posudba novca na ruke predstavlja brzi način dolaska do dodatnog gotovinskog novca, koji nam naprimjer može trebati za popravak automobila. No, isto tako i vi kao privatna osoba možete posuditi gotovinski novac određenoj osobi na ruke. To može biti vaš prijatelj, član obitelji ili netko treći.

Kod ovakve posudbe se uglavnom vraća identičan iznos koji se posudio, dok s druge strane kada je riječ o posudbi novca od financijskih firmi uglavnom su uključeni i troškovi kamatne stope, koji povećavaju ukupni iznos koji se treba vratiti. U sljedeća dva odlomka ćete saznati kako to izgleda kada vi posuđujete novac nekome i kada vi posuđujete novac od nekoga.

Posudba novca na ruke od financijskih firmi

Prvi slučaj se odnosi na posudbu novca na ruke od strane financijskih firmi. U ovom slučaju vi posuđujete određeni iznos od odabrane financijske firme. Na financijskom tržištu postoji veliki broj firmi koje u svojoj ponudi imaju pozajmice pomoću kojih možete u vrlo kratkom vremenu doći do posudba novca na ruke.

Također, postoje različite vrste pozajmica i postoji velika šansa da pronađete baš onakvu kakva vama treba. Posudba novca na ruke, uz pomoć odabrane pozajmice, se odvija na vrlo brz i jednostavan način. Sve što trebate je odabrati financijsku firmi i vrstu pozajmice te ispuniti, u većini slučajeva, online zahtjev za njeno dobivanje.

Uz ispunjavanje spomenutog zahtjeva trebati ćete i priložiti traženu dokumentaciju, koja se najčešće odnosi na kopiju osobne iskaznice. Prilikom ispunjavanja odaberite da li želite isplatu na bankovni račun ili na ruke. Oba načina vam garantiraju brzo dobivanje gotovinskog novca. Kada vam se novac uplati na bankovni račun, jednostavno otiđite do najbližeg bankomata i podignite posuđeni iznos na ruke.

Vaša posudba novca na ruke

Kao što je već spomenuto, osim što vi možete posuditi novac od nekoga, vi možete posuditi novac nekome. Ta osoba će u većini slučajeva biti vaš prijatelj, s obzirom da u njega imate najviše povjerenja. Članovi obitelji također imaju maksimalno povjerenje, ali s obzirom na to da dijele s vama financije, najčešće vas neće tražiti da im posudite novac.

Posudba novca na ruke je postupak koji ima određena pravila i ako ih budete slijedili veće su vam šanse da dobijete nazad posuđeni novac. Prije svega nemojte posuđivati novac osobama za koje ne znate u kakvoj su financijskoj situaciji i da li će moći vratiti posuđeni novac. Nadalje, jasno definirajte termine otplate.

To može biti jednokratna otplata ili pak otplata u više rata, sve ovisno što vama najviše odgovara. Posudba novca na ruke nije nigdje vidljiva, tj. ne postoji dokaz da se ona ikad dogodila između vas i određene osobe. Stoga, ukoliko je riječ o većim iznosima inzistirajte na sklapanju ugovora kod javnog bilježnika i na taj se način dodatno zaštitite.

         
Ocjena: 4.8 / 5 (177 ocjena)

Home » Posudba novca na ruke