Koji iznos trebate?

50 € 25000 €

Koji rok plaćanja želite?

15 Dana 18 Mjeseci
Planirano vrijeme isplate : Ponedjeljak 20.05.2024 u 08:30
Ukupan iznos za vraćanje:

Nove korisnike ne tražimo platnu listu za iznose do 400 € na maksimalan rok do 30 dana!

Prednosti za stare (postojeće korisnike): nije potrebna verifikacija osobnih dokumenata, mogućnost odobrenja bez platne liste


PRIMJER KREDITA: Uz zatraženi iznos 1.000,00 EUR na period od 150 dana, ukupan iznos sa svim pripadajućim troškovima iznosi 1.021,20 EUR, uz EKS 8,90%, iznos Premije 21,20 EUR te iznos mjesečne rate 204,24 EUR (5 rata).Minimalni period otplate kredita: 90 dana. Maksimalni period otplate kredita: 540 dana. Najveća EKS (Efektivna kamatna stopa): 9,50%.
Procijenjeno vrijeme isplate je indikativno i ovisi o različitim faktorima, npr. imate li račun u istoj banci kao i vaš zajmodavac, da li ste odmah poslali svu potrebnu dokumentaciju i sl.

Brzi krediti

Što su brzi krediti?

Danas je život postao veoma nepredvidiv, te se zato svatko od nas može naći u loošijoj financijskoj situaciji. Zato je veoma bitno da znate kako ćete se izvući iz toga brzo i bez puno stresa. Posudba novca je najočiglednija solucija kako da brzo pokrijete nenadane troškove, no za svakoga lako da dođe do dodatnog novca. Većini ljudi je posduba novca od članova obitelji ili bliskog prijatelja posljedna na listi, stoga mnogi tragaju za drugim alternativama. Jedno od najbržih načina kako da danas dođete do novca je kroz brzi krediti. Brzi krediti su veoma brzo nakon njihove pojave na tržištu postali popularni, i to zbog nekoliko dobrih razloga! Naime, oni su dostupni svim ljudima bez obzira na kojem ugovoru rade, te koji je njihov dohodak. Ujedno, neće vam za njega biti potrebno hrpu dokumenata, te cijeli proces prijave se može obaviti iz udobnosti vašega doma. I što je najvažnije od svega, novac se veoma brzo isplaćuje, što je dobra vijest za sve kojima to pod hitno treba.

Kome su brzi krediti namijenjeni?

Kod klasičnih kredita koje možete pronaći u redovnoj ponudi u mnogim bankama, za njih ćete morati prikupiti veliku količinu papirologije, te imati dobar kredibilitet i ispunjavati razne uvjete kako biste mogli dobiti odobrenje za njihov kredit. No, za razliku od tipičnih kredita koje možete pronaći u današnjim popularnim bankama, brzi krediti koje nude kreditne kuće te ostale financijske ustanove nisu takve. Njihovi brzi krediti su primarno namijenjeni ljudima kojima je pod hitno potreban novac te nemaju vremena na bacanje kako bi posjetili osobnog bankara te prikupili svu dokumentaciju koja je potrebna za kredit. Kod njih nećete morati prolaziti kroz takav stres kao što je to kod ostalih banki. Kreditne kuće i ostale ustanove koje nude kredite, znaju kako je to kada se nalazite u nepovoljnoj financijskoj situaciji, te su zato kreirali ove posebne vrste kredita s kojima ćete moći u jednom danu doći do brzog novca te riješiti sve troškove koji su vas zadesili.

Kako se brzi krediti ugovaraju?

Ugovaranje kredita nikada nije bilo jednostavnije nego što je to sada! Današnje kreditne kuće i financijske ustanove su svojim klijentima omogućili da lakšim putem preko njihove web stranice dođu do kredita bez da se moraju mučiti tradicionalnim načinom ugovaranja kredita. Na njihovoj web stranici možete pronaći obrazac za prijavu preko kojeg možete lako doći do brzi krediti. Kako biste mogli dobiti isplatu brzog kredita već danas, sve što je potrebno za to je da ispunite spomenuti obrazac sa potrebnim podacima, odaberete željeni iznos i rok otplate kredita te uz ispunjeni obrazac priložite svu potrebnu dokumentaciju, koje se sastoji od samo osobne iskaznice i kartice tekućeg računa. Kada ste ispunili sve ove korake, možete im poslati svoju prijavu. Kreditne kuće su poznate po tome da redovito pregledavaju prijave, stoga možete biti sigurni da ćete veoma brzo dobiti povratne informacije od njih. Kada vam odobre zahtjev, unutar 24 sata ćete dobiti isplatu za brzi krediti.

         
Ocjena: 4.7 / 5 (198 ocjena)

Home » Brzi krediti