Koji iznos trebate?

50 € 25000 €

Koji rok plaćanja želite?

15 Dana 18 Mjeseci
Planirano vrijeme isplate : Sutra 15.07.2024 u 08:30
Ukupan iznos za vraćanje:

Nove korisnike ne tražimo platnu listu za iznose do 400 € na maksimalan rok do 30 dana!

Prednosti za stare (postojeće korisnike): nije potrebna verifikacija osobnih dokumenata, mogućnost odobrenja bez platne liste


PRIMJER KREDITA: Uz zatraženi iznos 1.000,00 EUR na period od 150 dana, ukupan iznos sa svim pripadajućim troškovima iznosi 1.021,20 EUR, uz EKS 8,90%, iznos Premije 21,20 EUR te iznos mjesečne rate 204,24 EUR (5 rata).Minimalni period otplate kredita: 90 dana. Maksimalni period otplate kredita: 540 dana. Najveća EKS (Efektivna kamatna stopa): 9,50%.
Procijenjeno vrijeme isplate je indikativno i ovisi o različitim faktorima, npr. imate li račun u istoj banci kao i vaš zajmodavac, da li ste odmah poslali svu potrebnu dokumentaciju i sl.

Brza pozajmica

Brza pozajmica, online pozajmica

Brz način života uz sebe donosi i određene troškove. U današnje vrijeme potreba za novcem je veća nego ikada prije, što pokazuje velika potražnja za pozajmicama, zajmovima i kreditima. Današnja najpopularnija opcija za dolazak do brzog novca su svakako online pozajmice, točnije brza pozajmica. Brze pozajmice su postale popularne radi svojih prednosti koje nude klijentima, ključna riječ koja privlači mnoge je upravo „brza“. Živimo u vremenu kada je dodatan novac gotovo uvijek potreban, i gotovo je nemoguće živjeti bez neke vrste zaduženja. Iako zaduženja, odlazak u minus i slične stvari zvuče kao dobra opcija, banke često ne dijele to mišljenje s vama. Većina nas se danas smatra kreditno nesposobnima po standardima banke, jer ako nismo čisti kao suza u otplatama i ako nemamo određeni ugovor o zaposlenju nemamo što tražiti glede pozajmica, zajmova ili kredita. Brza pozajmica je nastala kako bi se pomoglo građanima kojima je potreban manji iznos iznosa na računu sada, bez suvišnih provjera i zahtjeva sa strane zajmodavca. Navedena pozajmica spada u kategoriju online pozajmica koje se izdaju sa strane kreditnih kuća/agencija klijentu koji ispunjava minimalne zahtjeve za njeno odobrenje.

Brza pozajmica, što je pozajmica

Najjednostavnije objašnjeno, brze pozajmice su unaprijed određena novčana svota koju vam ustupa na korištenje banka ili kreditna kuća/agencija, uz obavezu da ju naravno klijent vrati u unaprijed dogovorenom roku i plati pripadajuću kamatu. Brza pozajmica je često određena s manjim novčanim iznosima i rok otplate je kratak. Iznos pozajmice i rok otplate određujete sami, ali preporučeni rok otplate je što prije radi kamata. Brza pozajmica se danas može dobiti brzo uz jednostavan postupak. Što znači jednostavan postupak dobivanja pozajmice? Dovoljno je da odredite iznos, ispunite što se od vas zahtjeva, predočite osobnu iskaznicu i karticu tekućeg računa. Važno je naglasiti kako na online brzu pozajmicu imaju pravo svi punoljetni građani koji imaju stalno prebivalište u Republici Hrvatskoj i koji imaju otvoren tekući račun s redovnim primanjima. Bilo bi poželjno da račun nije blokiran ili zaštićen kako bi vam se pozajmica mogla isplatiti. U slučaju da imate blokiran račun, onda u ponudi pozajmica također možete potražiti pozajmice za blokirane građane.

Brza pozajmica, kako zatražiti brzu pozajmicu

Ono što pridonosi popularnosti brzih pozajmica je svakako činjenica da se cijeli proces od zahtjeva do isplate odvija online. Apliciranje za brzu pozajmicu možete zatražiti bilo gdje, bitno je da imate pristup internetu. Kako izgleda prijava za pozajmicu? Nakon što ste pogledali ponudu, ili možda posjetili određene web stranice koje mogu proces pronalaženja ponude odraditi za vas slijedi sljedeći korak. Prijava/registracija na stranicu online zajmodavca. Sami ćete odrediti svoju svotu pozajmice kao i rok otplate, i pomoću toga se radi ugovor. Zatim ispunjavate online obrazac koji vas traži vaše osnovne podatke. Nakon što ste odredili svotu i rok otplate i ispunili podatke, morate priložiti još osnovnu dokumentaciju u vidu preslike osobne iskaznice i preslika tekućeg računa. Sve navedeno šaljete online zajmodavcu koji vam se u svega par minuta javlja s povratnom informacijom o odobrenju ili odbijanju zahtjeva. Ako zahtjev slučajno bude odbijen možete slobodno upitati koji je razlog, razlozi su veoma često krivo ispunjeni podaci. U slučaju odobrenja zahtjeva novac na vaš račun već sjeda istog dana u svega par minuta nakon odobrenja, ili najkasnije u roku 24 sata od prijave. Brza pozajmica je svakako najpopularnija online pozajmica, ne samo da ispunjava sve što joj ime govori, nego je i najdostupnija pozajmica. Također, brza pozajmica je dostupna svima bez obzira na kreditnu sposobnost.

         
Ocjena: 4.9 / 5 (106 ocjena)

Home » Brza pozajmica