Koji iznos trebate?

50 € 25000 €

Koji rok plaćanja želite?

15 Dana 18 Mjeseci
Planirano vrijeme isplate : Ponedjeljak 15.07.2024 u 08:30
Ukupan iznos za vraćanje:

Nove korisnike ne tražimo platnu listu za iznose do 400 € na maksimalan rok do 30 dana!

Prednosti za stare (postojeće korisnike): nije potrebna verifikacija osobnih dokumenata, mogućnost odobrenja bez platne liste


PRIMJER KREDITA: Uz zatraženi iznos 1.000,00 EUR na period od 150 dana, ukupan iznos sa svim pripadajućim troškovima iznosi 1.021,20 EUR, uz EKS 8,90%, iznos Premije 21,20 EUR te iznos mjesečne rate 204,24 EUR (5 rata).Minimalni period otplate kredita: 90 dana. Maksimalni period otplate kredita: 540 dana. Najveća EKS (Efektivna kamatna stopa): 9,50%.
Procijenjeno vrijeme isplate je indikativno i ovisi o različitim faktorima, npr. imate li račun u istoj banci kao i vaš zajmodavac, da li ste odmah poslali svu potrebnu dokumentaciju i sl.

Online zajam

Online zajam, popularnost online zajmova

Zadnjih godina brzi online zajam je postao izuzetno popularno rješenje za sve one koji se nalaze u škripcu s novcima. Brzi zajmovi su postali popularni kod mladih koji su uvijek u potrebi za novcem, kao i kod korisnika koji nemaju dobru kreditnu sposobnost. Online zajam je idealan kada vam treba izlaz iz neke nepredviđene financijske situacije. Brzi online zajmovi nude jednostavan postupak prijave s minimalnom dokumentacijom, kao i mogućnost da novac bude uplaćen va vaš račun već samo par minuta nakon procesa odobrenja. Jednostavnost prijave koja se odvija isključivo online je privlačna čak i mnogim bankovnim klijentima. Kreditno tržište posljednjih godina doživljava pravi boom s ponudama raznih pozajmica, zajmova i kredita. Kako pronaći najbolji zajam? Naravno, kod biranja zajma svaki zajmodavac će naglašavati kako je njegov najbolji i najbrži u realizaciji isplate, srećom postoje razne web stranice koje vam besplatno mogu ponuditi najbolje zajmove trenutno na financijskom tržištu. Prvi korak do realizacije zajma je odabir online zajmodavca koji vam odgovara.

Online zajam, prednosti online zajmova

Znamo kako online brzi zajam predstavlja lak i brz pristup novcu putem interneta, i to uz jednostavan postupak prijave i odobrenja. Online zajam je zamišljen kako bi pomogao građanima koji imaju hitnu potrebu za brzim novcem. Koja je prednost online zajmova? Uspoređujući tradicionalne bankarske zajmove, brzi zajam je svakako bolja opcija. Jednostavan online postupak apliciranja, fleksibilnost ponude, odobravanje bez kreditne sposobnosti su samo neke od pogodnosti koje bankovni zajmovi ne nude. Također je važno naglasiti kako vas zajmodavac, tj. kreditna kuća koja se krije iza online zajmodavca neće pitati za što ćete iskoristiti posuđeni novac. Neki od razloga zašto klijenti traže online zajam su: novac za ljetovanje, kupovinu skupljih poklona, plaćanja režija, predujam, nabavka namještaja i sl. Iako su i banke prvi odabir kada je riječ o financijskim institucijama, one ne mogu ponuditi zajam koji je dostupan gotovo svima koji imaju neki oblik primanja. Prednosti online zajmova su mnoge, iako naravno oprez pri uzimanju zajma uvijek mora postajati.

Online zajam, kako zatražiti zajam preko interneta

Prije nego se odlučite na online zajam, pozajmicu ili kredit bitno je da imate organizirane financije. Što to znači? Uvijek je dobro staviti na papir vaše financijsko stanje i vidjeti prihode i rashode. Uvidom u vaše financije znat ćete koliki si trošak otplate možete priuštiti i na koji vremenski period. Recimo da znate s koliko novaca raspolažete, sigurno se pitate kako zatražiti zajam preko interneta? Podnošenje zahtjeva za online zajam je veoma lak proces. Potrebno je da odvojite svega nekoliko minuta i da imate dobru internet vezu, a koraci su sljedeći: Pronađite samostalno ili preko raznih web stranica zajam koji vam najviše odgovara. Kada se odlučite za ponudu određenog zajmodavca potrebno je da se registrirate na njihovu web stranicu gdje vas čekaju daljnje upute vezane za ostvarivanje zajma. Upute su većinom takve da se od vas traži da sami pomoću kreditnog kalkulatora odredite iznos zajma kojeg želite kao i većinu rate koju ćete otplaćivati, bitno je da ovo dobro promislite jer navedeni iznosi će stajati u vašem ugovoru. Zatim ispunjavate obrazac u kojem navodite svoje osnovne podatke. Za kraj prilažete traženu dokumentaciju koja je u većini slučajeva preslika osobne iskaznice i tekućeg računa. Ponekad vas zajmodavac može tražiti i dodatnu dokumentaciju. Nakon što sve napravite po uputama, svoj zahtjev šaljete zajmodavcu na odobrenje. Odgovor dobivate u svega nekoliko minuta, kao i isplatu na vaš račun ako je zajam odobren. Kreditne agencije posluju transparentno, što znači da kod njih ne postoje mala slova na koja trebate obraćati pozornost. Otplatu shvaćaju itekako ozbiljno, tako da pripazite da su vam otplate uredne i najbolje preko trajnog naloga. U slučaju da imate problema s otplatom zajma, najpametnije je da što prije obavijestite zajmodavca kako ne bi došlo do raznih neugodnosti.

         
Ocjena: 4.5 / 5 (196 ocjena)

Home » Online zajam