Koji iznos trebate?

50 € 25000 €

Koji rok plaćanja želite?

15 Dana 18 Mjeseci
Planirano vrijeme isplate : Sutra 22.04.2024 u 08:30
Ukupan iznos za vraćanje:

Nove korisnike ne tražimo platnu listu za iznose do 400 € na maksimalan rok do 30 dana!

Prednosti za stare (postojeće korisnike): nije potrebna verifikacija osobnih dokumenata, mogućnost odobrenja bez platne liste


PRIMJER KREDITA: Uz zatraženi iznos 1.000,00 EUR na period od 150 dana, ukupan iznos sa svim pripadajućim troškovima iznosi 1.021,20 EUR, uz EKS 8,90%, iznos Premije 21,20 EUR te iznos mjesečne rate 204,24 EUR (5 rata).Minimalni period otplate kredita: 90 dana. Maksimalni period otplate kredita: 540 dana. Najveća EKS (Efektivna kamatna stopa): 9,50%.
Procijenjeno vrijeme isplate je indikativno i ovisi o različitim faktorima, npr. imate li račun u istoj banci kao i vaš zajmodavac, da li ste odmah poslali svu potrebnu dokumentaciju i sl.

Do brzog zajma u jednom danu!

Brzi zajam ima niz prednosti zahvaljujući kojima naši klijenti dobivaju novac u jednom danu. Ako ste se našli u nepovoljnoj financijskoj situaciji, ne brinite jer pomogli smo mnogima, možemo i vama! Svi zajmovi na našoj stranici namijenjeni su osobama kojima je hitno potreban novac. Do brzog zajma možete doći u nekoliko jednostavnih koraka, bez da izlazite iz svoje kuće. Nudimo financijske usluge koje su potpuno legalne i provjerene. Zahvaljujući dugogodišnjem iskustvu u financiranju u mogućnosti smo vam pružiti brzu, sigurnu i pouzdanu uslugu brzog zajma.

Što je brzi zajam

Zajam je isto kao i brzi krediti i pozajmice. Brzi zajam je naša jedinstvena usluga kratkoročnog financiranja kreditno sposobnih i nesposobnih osoba. Ovu uslugu smo prilagodili tako da sa što manje poteškoća i u što kraćem vremenu dobijete traženi novac. Kao što i sam naziv usluge govori brzi zajam je brza instant usluga koja se dobiva u jednom danu. Za isplatu novaca potrebno je slijediti nekoliko koraka, te ispuniti minimalne uvjete koje smo za vas postavili.

Kako do zajma

Do zajma možete najbrže doći putem interneta. Online poslovanje omogućava nam dostupnost u cijeloj Hrvatskoj bez obzira u kojem se djelu nalazili. Imate li ograničeno vrijeme i ne stignete ići u banku, naša usluga brzog zajma je idealna za vas. Iz vlastitog doma ili stana pošaljite zahtjev u samo nekoliko koraka. Izdvojite dvije minute vremena i uz osnovnu dokumentaciju pošaljite zahtjev za brzim zajmom koji ide na odobrenje istog trena.

Zajam isplaćujemo u gotovini jednokratno

Brzi zajam odnosi se na jednokratnu isplatu u gotovini koja se elektroničkim putem isplaćuje isključivo na vaš tekući račun u banci. Zajam vračate u dogovorenim i unaprijed određenim mjesečnim ratama s odgovarajućim troškovima koji uz ratu dolaze.

U jedno danu riješite dugove

Imate li stare dugove, kredite, minuse ili troškove koji su vam se neplanirano pojavili, možete ih zatvoriti u jednom danu. Brzi zajam isplaćujemo već unutar 15 minuta od potpisivanja i primitka dokumentacije ako ste zadovoljili minimalne uvjete koje smo za vas postavili. Rješenje kako brzo doći do novca leži u poslovanju s nama jer mi vas nećemo prevariti niti je to naš način rada.

Zašto brzi zajam kod nas

Profesionalan pristup i diskretan odnos gradimo sa svakim klijentom od samog početka poslovanja. Naš cilj je zadovoljiti vaše potrebe u što kraćem roku, isplatiti vam novac te sklopiti poslovanje i partnerski odnos na obostrano zadovoljstvo. Brzi zajam koristi veliki broj zadovoljnih korisnika u EU i svijetu. Sve svoje usluge prilagodili smo računalu, tabletu i pametnom telefonu kako bi ste zajam mogli zatražiti bilo kada i bilo gdje. Obratite nam se s povjerenjem jer brzi zajmovi vam već danas mogu pomoći da se financijski oporavite i krenete napokon živjeti bez tereta na leđima.

         
Ocjena: 4.8 / 5 (167 ocjena)

Home » Brzi zajam