Koji iznos trebate?

50 € 25000 €

Koji rok plaćanja želite?

15 Dana 18 Mjeseci
Planirano vrijeme isplate : Ponedjeljak 15.07.2024 u 08:30
Ukupan iznos za vraćanje:

Nove korisnike ne tražimo platnu listu za iznose do 400 € na maksimalan rok do 30 dana!

Prednosti za stare (postojeće korisnike): nije potrebna verifikacija osobnih dokumenata, mogućnost odobrenja bez platne liste


PRIMJER KREDITA: Uz zatraženi iznos 1.000,00 EUR na period od 150 dana, ukupan iznos sa svim pripadajućim troškovima iznosi 1.021,20 EUR, uz EKS 8,90%, iznos Premije 21,20 EUR te iznos mjesečne rate 204,24 EUR (5 rata).Minimalni period otplate kredita: 90 dana. Maksimalni period otplate kredita: 540 dana. Najveća EKS (Efektivna kamatna stopa): 9,50%.
Procijenjeno vrijeme isplate je indikativno i ovisi o različitim faktorima, npr. imate li račun u istoj banci kao i vaš zajmodavac, da li ste odmah poslali svu potrebnu dokumentaciju i sl.

Online pozajmice

Online pozajmice, što je pozajmica?

Brze online pozajmice postaju sve popularnije u današnje vrijeme radi prednosti koje nude za buduće klijente. Mnogi od nas često računaju na novčanu pomoć od banke ili naših najbližih, ali što kada vam je novac hitno potreban i nemate vremena čekati? Online pozajmice su odgovor koji tražite. Odobrenje za online pozajmicu je u svega par minuta, isto kao novac na vašem računu. Uz brze online kredite, online pozajmica je najtraženija usluga posudbe novca na financijskom tržištu. Što je online pozajmica? Ovo je usluga brzih pozajmica. Brze pozajmice su po definiciji određena novčana svota koju banka ili kreditna kuća ustupa svom klijentu na korištenje, uz obavezu da klijent naravno dogovorenu svotu vrati u unaprijed dogovorenom roku i tako plati i također pripadajuću naknadu, odnosno kamatu. Iako banke izdaju pozajmice, nisu niti brze niti online. Brze pozajmice preko interneta su inače u manjim iznosima, tako da je period povratka kraći. Najlakši način za posuditi novac je danas upravo online. Postupak za kako dobiti navedeni oblik pozajmice je jednostavan, dovoljno je samo da ste punoljetni i da imate osobnu iskaznicu i tekući račun koji nije blokiran.

Online pozajmice, kako zatražiti pozajmicu

Zahtjev za online pozajmicu možete podnijeti iz udobnosti svoga doma, ili gdje god se nalazili. Zaboravite na stajanje u redu i skupljanje dokumentacije koja je uvijek nekako nepotpuna. U svega dva klika mišem na vašem laptopu ili PC-u vi možete ispuniti obrazac za prijavu, a traženu dokumentaciju dostaviti preko e-mail adrese ili fax-a. Kako to izgleda u praksi? Zanimaju vas online pozajmice i želite brz novac. Možete sami, ili putem određenih web stranica pronaći zajmodavca koji vam najviše odgovara. Zatim je potrebna registracija na web stranicu, ispunjavanje ugovora u kojemu stoji tražena svota online pozajmice i rok otplate. Nakon toga popunjavate zahtjev/obrazac sa svojim osnovnim podacima poput: Imena i prezimena, adrese, broj mobitela, e mail adresa itd. I za kraj prilažete traženu dokumentaciju koja je najčešće samo preslika osobne iskaznice i tekućeg računa. Ponekad vas zajmodavac može tražiti i preslike platnih lista. Nakon što sve popunite, šaljete preko mail adrese ili fax-a odabranom zajmodavcu tj. Kreditnoj kući i čekate svega par minuta na odgovor. Ako vam se pozajmica odobri, novac je također na računu već isti dan.

Online pozajmice, koncept pozajmica

Online pozajmice su nastale uvidom u potrebu za brzim novcem. Kako doći do dodatnog novca je pitanje koje zahtjeva adekvatan odgovor i kreditne kuće su prepoznale rješenje. Zahvaljujući online ispunjavanju pozajmice, zajmovi i krediti su postali lako dostupni svakome od nas kome je novac potreban još danas. Online pozajmice možemo reći predstavljaju najjednostavniju vrstu manjih kredita koji se odobravaju u najkraćem vremenskom roku. Brze pozajmice su prepoznatljive po svojoj fleksibilnosti i jednostavnosti, i zato su najpopularniji oblik brzog novca danas. Važno je naglasiti da ovakve pozajmice karakterizira manji novčani iznosi, svega do nekoliko tisuća eura i rok otplate je kratak. Naravno, iznos i rok otplate dogovarate sa svojim online zajmodavcem. Odobrenje se odvija u svega nekoliko minuta, kao i isplata na vaš račun. Prednost brzih online pozajmica je što do novaca možete doći zaista bilo kad, nebitno o danu ili mjestu gdje se nalazili. Za kraj je važno naglasiti da provjerite zajmodavca od kojeg želite uzetu pozajmicu, to možete jednostavnim uvidom na njihovu web stranicu gdje se ispunjavaju zahtjevi. Obratite pažnju da kreditna kuća od koje uzimate pozajmicu je iz Hrvatske, i također imajte na pameti da prilikom traženja pozajmice imate pisani trag poput ugovora.

         
Ocjena: 4.5 / 5 (142 ocjena)

Home » Online pozajmice