Koji iznos trebate?

50 € 25000 €

Koji rok plaćanja želite?

15 Dana 18 Mjeseci
Planirano vrijeme isplate : Sutra 16.05.2024 u 08:30
Ukupan iznos za vraćanje:

Nove korisnike ne tražimo platnu listu za iznose do 400 € na maksimalan rok do 30 dana!

Prednosti za stare (postojeće korisnike): nije potrebna verifikacija osobnih dokumenata, mogućnost odobrenja bez platne liste


PRIMJER KREDITA: Uz zatraženi iznos 1.000,00 EUR na period od 150 dana, ukupan iznos sa svim pripadajućim troškovima iznosi 1.021,20 EUR, uz EKS 8,90%, iznos Premije 21,20 EUR te iznos mjesečne rate 204,24 EUR (5 rata).Minimalni period otplate kredita: 90 dana. Maksimalni period otplate kredita: 540 dana. Najveća EKS (Efektivna kamatna stopa): 9,50%.
Procijenjeno vrijeme isplate je indikativno i ovisi o različitim faktorima, npr. imate li račun u istoj banci kao i vaš zajmodavac, da li ste odmah poslali svu potrebnu dokumentaciju i sl.

Posudba novca hitno

U situacijama kada su financijski problemi neizbježni, posudba novca hitno može vam pomoći da riješite svoje dugove ili nepredviđene troškove. Živjeti s malim proračunom i kućnim budžetom danas je gotovo svakodnevnica. Vrlo je teško nositi se s ograničenim budžetom, bez uštede na raspolaganju koja bi vam pomogla u trenucima kada hitno trebate novac. Hitna posudba novca je često potrebna kada vam banka odbije kredit, kada ste zaposleni na određeno, ako imate hitan popravak automobila, iz zdravstvenih razloga, nepodmirenih dugova, režija itd.

Posudba novca hitno u eurima!

Posudba novca hitno omogućuje vam isplatu u gotovinskom iznosu i to u eurima. Zbog ograničene svote novaca koju možete posuditi ovo su najčešće kratkoročne posudbe koje ćete vrlo brzo otplatiti. Većina ljudi je vidjela oglase za posudbu novca hitno, ali ne znaju o čemu se točno radi i kako funkcionira. Kada se podnese zahtjev on je vrlo brzo odobren, ako klijent zadovoljava minimalne uvijete postavljenje kako bi posudba novca hitno bila isplaćena. Zahvaljujući online poslovanju nisu potrebne dodatne provjere, potvrde javnih bilježnika, poslodavaca i ostala papirologija koja bi vam kod banaka oduzela vrijeme i novac. Zato je pozajmica novca online, preko interneta idealan način da u kratkom vremenu dobijete toliko potreban novac.

Posudba novca hitno znači brzu isplatu na vaš račun.

Elektronski prijenos novca omogućuje klijentima da svoj novac dobiju direktno na svoj tekući račun otvoren u bilo kojoj banci. Isplata je moguća već unutar 15 minuta od potpisivanja i primitka dokumentacije. Mi znamo što znači hitno, zato svaku prijavu shvaćamo jednako ozbiljno i prema njoj se profesionalno postavljamo.

Posudba novca hitno zahtjeva vaše minimalno vrijeme.

Posudba novca hitno zahtjeva vaše minimalno vrijeme jer kod nas nema čekanja, stajanja u redovima, gužvanja i nepotrebnih kucanja od vrata do vrata. Bez obzira gdje se nalazili u svakom trenutku nam možete poslati zahtjev za hitnom posudbom novca putem računala, tableta ili pametnog telefona. Za prijavu i popunu podataka potrebno je izdvojiti svega 2 minute vremena, ostalo je na nama!

Hitna i diskretna posudba novca, bez znanja drugih.

Ponekad je vrlo teško pitati prijatelje i rodbinu da vam posude novac. Postavljena pitanja mogu biti vrlo neugodna za odgovoriti. Mi vas nećemo pitati za što vam je potreban novac. Svi podaci koje nam dostavite su povjerljivi tako da nitko osim vas neće znati da ste posudili novac. Vaše podatke ne dijelimo s drugima.

Posudba novca hitno, provjereno kod nas!

Poslujemo s velikim brojem korisnika, kojima smo u mogućnosti putem interneta ili mobilnih uređaja ponuditi diskretne i uvijek lako dostupne usluge posudbe novca. Za odluku o odobrenju, te posudbi novca potrebno je svega nekoliko minuta, a za prijavu tražimo samo najosnovnije dokumente na osnovu kojih vam možemo isplatiti novac na vaš tekući račun u banci. Mi ne provjeravamo vašu kreditnu sposobnost niti kreditnu povijest, stanje na tekućem računu kao ni vrstu zaposlenja ( da li ste zaposleni na određeno ili neodređeno vrijeme ).

         
Ocjena: 4.6 / 5 (139 ocjena)

Home » Posudba novca hitno