Koji iznos trebate?

50 € 25000 €

Koji rok plaćanja želite?

15 Dana 18 Mjeseci
Planirano vrijeme isplate : Sutra 22.04.2024 u 08:30
Ukupan iznos za vraćanje:

Nove korisnike ne tražimo platnu listu za iznose do 400 € na maksimalan rok do 30 dana!

Prednosti za stare (postojeće korisnike): nije potrebna verifikacija osobnih dokumenata, mogućnost odobrenja bez platne liste


PRIMJER KREDITA: Uz zatraženi iznos 1.000,00 EUR na period od 150 dana, ukupan iznos sa svim pripadajućim troškovima iznosi 1.021,20 EUR, uz EKS 8,90%, iznos Premije 21,20 EUR te iznos mjesečne rate 204,24 EUR (5 rata).Minimalni period otplate kredita: 90 dana. Maksimalni period otplate kredita: 540 dana. Najveća EKS (Efektivna kamatna stopa): 9,50%.
Procijenjeno vrijeme isplate je indikativno i ovisi o različitim faktorima, npr. imate li račun u istoj banci kao i vaš zajmodavac, da li ste odmah poslali svu potrebnu dokumentaciju i sl.

Da li hitno trebate novac? Imate li aktivan tekući račun koji nije u blokadi slobodno nam se obratite i zatražite našu novu uslugu hitne pozajmice. Čak i za 15 minuta od kada nam dostavite potpisanu dokumentaciju možete imati novac koji ćemo vam isplatiti odmah nakon odobravanja.

Biti u životu uspješan i bez dugova nije nimalo lak posao. Česti neplanirani troškovi mogu vas gurnuti u neugodnu poziciju. Ne riskirajte svoju budućnost zato što niste spremni. Hitne pozajmice moguće je dobiti već danas uz samo nekoliko minuta utrošenog vremena. Zanima li vas tko daje pozajmice, upravo ste na pravoj adresi!

Saznajte kako hitne pozajmice mogu biti vaša

Do hitne pozajmice nikada nije bilo lakše doći. Kao i sve naše ostale usluge tako je i ova usluga online, preko interneta. Zadovoljavate li minimalne uvjete koje smo za vas postavili, ne vidimo razlog da vam pozajmica ne bude odobrena. Obratite nam se s povjerenjem i ispunite obrazac za prijavu kako bi smo mogli obraditi vaš zahtjev u što kraćem roku. Naše hitne pozajmice mogu se zatražiti do 12 mjesečnih rata.

Izdvojite nekoliko minuta svoga vremena i ispunite zahtjev!

Hitne pozajmica za one kojima prijeti crna lista

Kako se vaše ime ne bi našlo na crnoj listi zatražite na vrijeme hitnu pozajmicu! Pozajmica će vam biti odobrena čak i onda ako ste na crnoj listi zbog loše kreditne povijest. Mi ne gledamo ono što je bilo prije niti nas zanima vaša povijest. Pomoći ćemo vam i odobriti kredit čak i ako ste na crnoj listi. Bez obzira dali već imate podignut kredit ili ne, da bi ste kod nas zatražili hitne pozajmice ne tražimo vas potvrde javnih bilježnika i ostalu dokumentaciju koja će vam oduzimati novac i zbog koje bi ste u banci bili kreditno nesposobni. Naš cilj je da svaki zahtjev obradimo profesionalno i pošteno, te isplatimo hitnu pozajmicu u što je kraćem vremenu moguće.

Zašto hitne pozajmica kod nas

Kod nas možete zatražiti pozajmice bez straha da ćemo vas prevariti. Tvrtka smo s višegodišnjim iskustvom u financiranju u cijeloj Europi i svijetu. Hitne pozajmice potpuno su nova usluga kojom pokušavamo pomoći hrvatskim građanima na inovativan način zahvaljujući kojem pozajmljujemo novac unutar 24 sata. Iskustvo naših djelatnika pomoći će vam da odaberete najbolju uslugu i dobijete kvalitetne financijske savjete koji će riješiti sve vaše probleme.

Hitne pozajmice mogu se zatražiti online

Naše poslovanje bazira se isključivo na online, preko interneta tako da sve usluge imate priliku zatražiti vrlo jednostavno. Sve što je potrebno kako bi ste nas kontaktirali, te zatražili hitnu pozajmicu je pristup internetu, te pametan telefon, tablet ili pc. Hitne pozajmice dostupne su svim građanima Hrvatske bez obzira gdje se nalazili. Unutar nekoliko minuta možete ispuniti zahtjev i poslati ga na odobrenje bez da se maknete iz vlastite kuće ili stana. Jedinstvena mogućnost ovakvog poslovanja olakšava vam život i rješava vas nagomilanih financijskih problema.

Hitne pozajmica može zatražiti uz maksimalnu diskreciju i profesionalan pristup koji imamo prema svakom klijentu!

 

         
Ocjena: 4.5 / 5 (149 ocjena)

Home » Hitne pozajmice