Koji iznos trebate?

50 € 25000 €

Koji rok plaćanja želite?

15 Dana 18 Mjeseci
Planirano vrijeme isplate : Ponedjeljak 20.05.2024 u 08:30
Ukupan iznos za vraćanje:

Nove korisnike ne tražimo platnu listu za iznose do 400 € na maksimalan rok do 30 dana!

Prednosti za stare (postojeće korisnike): nije potrebna verifikacija osobnih dokumenata, mogućnost odobrenja bez platne liste


PRIMJER KREDITA: Uz zatraženi iznos 1.000,00 EUR na period od 150 dana, ukupan iznos sa svim pripadajućim troškovima iznosi 1.021,20 EUR, uz EKS 8,90%, iznos Premije 21,20 EUR te iznos mjesečne rate 204,24 EUR (5 rata).Minimalni period otplate kredita: 90 dana. Maksimalni period otplate kredita: 540 dana. Najveća EKS (Efektivna kamatna stopa): 9,50%.
Procijenjeno vrijeme isplate je indikativno i ovisi o različitim faktorima, npr. imate li račun u istoj banci kao i vaš zajmodavac, da li ste odmah poslali svu potrebnu dokumentaciju i sl.

Privatna posudba novca

Što je to privatna posudba novca

Privatna posudba novca je postupak kada pojedine osobe posuđuju svoj vlastiti novac drugim osobama, bilo da je riječ o investitorima ili privatnim osobama. U osnovi, privatna posudba novca služi kao alternativa tradicionalnim načinima kreditiranja od strane banaka i drugih velikih financijskih institucija.

Ovaj postupak je sve primamljiviji velikom broju ljudi jer štednja novca trenutno ne predstavlja značajnu priliku za povećanje imovine. U prošlosti su kreditiranje uglavnom omogućavale banke, državne agencije, osiguravajuća društva i dr. Međutim, s popisom strogih zahtjeva i rokovima koji nisu u većini slučajeva pogodni za prosječnu osobu, brzo se razvila potreba za alternativnim izvorima zajma.

Istodobno, kao što je već navedeno, osobe koje imaju višak novca kojeg žele oplemeniti sve se manje odlučuju na štednju i traže alternativne izvore zarade. Stoga se sve više odlučuju na privatno posuđivanje novca. Međutim, prije nego krenete sa ovim postupkom, dobro razmislite da li stvarno imate dovoljno novca za to, tj. da li ste spremni riskirati sa određenom količinom novca za ovakav posao.

Privatna posudba novca i kako započeti sa ovim poslom

Želite znati kako izgleda privatna posudba novca, odnosno želite znati kako započeti sa tim. Pročitajte ovaj tekst koji vam donosi savjete o tome kako privatna posudba novca treba izgledati, tj. što sve trebate znati kako bi bili dobri u ovom poslu. Prije svega odredite raspon novca s kojim želite raditi i držite se toga.

Procijenite svoje financije i željenu razinu rizika te stvorite jasne smjernice za potencijalne klijente. Ako vam se netko obrati za veći iznos nego nudite, slobodno ga usmjerite na drugog kreditora. Drugo, pronađite dobrog odvjetnika koji će vam pomoći oko pregovaranja i pregledu ugovora. Osim toga, ako započnete privatni posao pozajmljivanja novca, trebate znati nekoliko pravnih propisa koji će vas zaštiti u ovom poslu.

Treće, za početak radite lokalno, jer ćete na taj način biti dostupniji potencijalnim klijentima i moći ćete s njima dogovarati „licem u lice“. Kako vam se posao širi, tako širite i područje koje pokrivate svojim poslom. Nadalje, budite transparentni, odnosno nemojte izmišljati stvari o svojem poslovanju. Bez obzira na kojem ste stupnju poslovanja, neka vaš rad govori sam za sebe. I za kraj, dobro proučite sve važne informacije vezane za ovu vrstu posla.

Privatna posudba novca i kako dobiti novac nazad

Osim što je važno znati što je to privatna posudba novca, isto tako je važno znati što trebate napraviti da vam se posuđeni novac vrati na vrijeme. Privatna posudba novca omogućuje zajmodavcima da točno dogovore kako i kada će im se vratiti posuđeni novac. Ova prilika otvara nekoliko pogodnosti koje se tradicionalno ne nude investitorima.

Jedna od tih pogodnosti je zajedničko ulaganje, odnosno podjela dobiti. Možete pregovarati o dobivanju postotka konačne dobiti u ovakvoj vrsti sporazuma. Druga pogodnost se odnosi na izlaznu naknadu. Naime, zajmoprimac u ovom slučaju mora platiti unaprijed određeni iznos na kraju roka zajma. Izlazna naknada se često pregovara kao postotak ukupnog posuđenog iznosa. Treća pogodnost se odnosi na isplatu kamata.

U ovom slučaju zajmoprimac plaća određeni iznos kamatne stope na dobiveni zajam. Ovaj slučaj se najčešće koristi prilikom privatne posudbe novca. Privatni zajmodavac sam određuje iznos kamatne stope koja zaračunava na posuđeni iznos zajma. Na vama je da odaberete način na koji ćete dobiti nazad posuđeni novac.

         
Ocjena: 4.5 / 5 (173 ocjena)

Home » Privatna posudba novca