Koji iznos trebate?

50 € 25000 €

Koji rok plaćanja želite?

15 Dana 18 Mjeseci
Planirano vrijeme isplate : Danas u 10:45
Ukupan iznos za vraćanje:

Nove korisnike ne tražimo platnu listu za iznose do 400 € na maksimalan rok do 30 dana!

Prednosti za stare (postojeće korisnike): nije potrebna verifikacija osobnih dokumenata, mogućnost odobrenja bez platne liste


PRIMJER KREDITA: Uz zatraženi iznos 1.000,00 EUR na period od 150 dana, ukupan iznos sa svim pripadajućim troškovima iznosi 1.021,20 EUR, uz EKS 8,90%, iznos Premije 21,20 EUR te iznos mjesečne rate 204,24 EUR (5 rata).Minimalni period otplate kredita: 90 dana. Maksimalni period otplate kredita: 540 dana. Najveća EKS (Efektivna kamatna stopa): 9,50%.
Procijenjeno vrijeme isplate je indikativno i ovisi o različitim faktorima, npr. imate li račun u istoj banci kao i vaš zajmodavac, da li ste odmah poslali svu potrebnu dokumentaciju i sl.

Zanima vas zajam novca

Određene životne situacije i troškovi mogu biti takvi da ih ne možemo zanemariti. Troškovi hrane, najma stana, računi za struju su neki od standardnih troškova današnjice. Iako obično ove troškove podmirujemo svojom plaćom, s vremena na vrijeme situacija se mijenja, pogotovo onda kada smo plaču potrošili na nešto drugo. Zajam novca igra važnu ulogu koja daje priliku ljudima kako bi otplatili svoje dugove ne stvarajući si pritom dodatne dugoročne troškove. Ovo su najpovoljniji krediti i usluge financiranja za sve kojim ahitno treba pomoć.

Brzi zajam novca je usluga koja je često dostupna pod različitim nazivima kao pozajmica novca, mini pozajmica, samo pozajmica i slično, no sve je to ista usluga u različitim varijantama naziva. Glavna karakteristika i cilj zajma novac je taj da vam on bude isplaćen u što kraćem roku. Najčešće je zajam novca isplaćen u jednom danu, tako da nerijetko s novcem možete raspolagati već unutar 15 minuta od potpisivanja i primitka dokumentacije.

Zajam novca na otplatu

Kada se pojave mali troškovi većina ljudi ih odgađa prebacujući ih tako u sljedeći mjesec, međutim situacija u tom sljedećem mjesecu često bude takva da morate posegnuti za zajmom novca. No, to nije nikakav problem jer naš zajam novca je kratkoročna usluga koje se odobrava s mjesečnim rokom otplate. To znači da vam zajam neće predstaviti nikakav problem s obzirom da ga možete vrlo brzo otplatiti.

Pronalaženje rješenja za zajam novca može vam oduzeti vrijeme, no bolje istražite kome se javljate nego da idete glavom kroz zid gdje ćete kasnije požaliti. Danas i u Hrvatskoj postoji sve veći broj oglasa i ponude za zajmom novca, no kao i sa svime tako i s ovime treba biti oprezan. Ne želite li sebi stvoriti dodatne troškove poslujte samo s provjerenim partnerima koji su u mogućnosti odmah odgovoriti na vaš problem i zadovoljiti vaše financijske potrebe.

Zašto zajam novca kod nas

Za odluku o odobrenju zajma potrebno je tek nekoliko minuta, a za prijavu su tražimo samo najosnovnije dokumente. Dio smo Ferratum Grupe, vodećeg pružatelja financijskih mobilnih usluga u EU i svijetu. Imamo veliki broj zadovoljnih korisnika, kojima putem interneta ili mobilnih uređaja nudimo diskretne i lako dostupne zajmove novca.

Zajam novca u gotovini

Maksimalni iznos zajma možete vidjeti u našoj prijavnici. Različite tvrtke imaju i različitu ponudu s kojom pak dolaze i različiti troškovi. Svi troškovi zajma vidljivi su i istaknuti na našoj stranici transparentno i bez skrivanja. Kod nas nema sitnih slova niti pokušaja prijevare kako bi smo radi svoje koristi oštetili drugu stranu.

Prednost zajma novca je u tome što ova usluga ne uključuje kreditnu provjeru. Bez obzira dali ste na crnoj listi, imate li otvoren kredit, obustavu na plaću ili ne radite za stalno postoji mogućnost da dobijete zajam u jednom danu.

Želite li i u budućnosti računati na nas i našu pomoć ako će za to biti potrebe važno je da rate prilikom vračanja zajma platite na vrijeme. Ako se dogodi bilo kakav problem imajte na umu da pravovremeno obavijestite i kontaktirate naš odjel naplate. Obratite nam se s povjerenjem i saznajte sve informacije za dobivanje zajma novca.

         
Ocjena: 4.7 / 5 (170 ocjena)

Home » Zajam novca