Koji iznos trebate?

50 € 25000 €

Koji rok plaćanja želite?

15 Dana 18 Mjeseci
Planirano vrijeme isplate : Sutra 18.05.2024 u 09:30
Ukupan iznos za vraćanje:

Nove korisnike ne tražimo platnu listu za iznose do 400 € na maksimalan rok do 30 dana!

Prednosti za stare (postojeće korisnike): nije potrebna verifikacija osobnih dokumenata, mogućnost odobrenja bez platne liste


PRIMJER KREDITA: Uz zatraženi iznos 1.000,00 EUR na period od 150 dana, ukupan iznos sa svim pripadajućim troškovima iznosi 1.021,20 EUR, uz EKS 8,90%, iznos Premije 21,20 EUR te iznos mjesečne rate 204,24 EUR (5 rata).Minimalni period otplate kredita: 90 dana. Maksimalni period otplate kredita: 540 dana. Najveća EKS (Efektivna kamatna stopa): 9,50%.
Procijenjeno vrijeme isplate je indikativno i ovisi o različitim faktorima, npr. imate li račun u istoj banci kao i vaš zajmodavac, da li ste odmah poslali svu potrebnu dokumentaciju i sl.

Nedavno objavljeni podaci da Hrvatska broji tek četiri milijuna stanovnika, nisu previše odjeknuli u javnosti. Posljednjih godina Lijepu našu trese val iseljavanja koji osim na demografske prilike ostavlja negativne posljedice na gospodarstvo. Sve je više građama suočeno s novim opterećenjima na kućnu budžet. Bilo da se radi o povećanju troškova odvoza komunalnog otpada, bilo da je u pitanju nabava namirnica. Ni smanjenje PDV-a na voće i povrće nije ublažila udarce koje kućni budžet trpi svaki dan. Ne čudi stoga nimalo što se ljudi okreću potrazi za brzim novčanim rješenjima. Među najpopularnijim pretragama na internetu su pojmovi poput brzi kredit, mini zajam isplata odmah, ekspres pozajmice… Ljudima glavnu ulogu, osim naravno uvjeta posuđivanja novca, igra i činjenica koliko brzo mogu doći do novca. To su prepoznale kreditne kuće i iskoristile puni potencijal tržišta. Plasirale su proizvode koje nude isplatu novca u najkraćem mogućem roku, a to je do 24 sata od podnošenja zahtjeva i obrade dokumentacije.

Mini zajam isplata odmah: Spas za hitne situacije

Među najpopularnijima u paleti proizvoda je mini zajam isplata odmah. Mini zajam isplata odmah isplaćuje se kako mu i samo ime govori u najkraćem roku, ako je dokumentacija potpuna. Dokumentacija je pak svedena na minimum, a podrazumijeva presliku osobne iskaznice, kartice tekućeg računa i po potrebi posljednje tri platne/mirovinske liste. Idealan je to proizvod u situacijama kad vam hitno zatreba novac, a ne možete kad posuditi od najbližih. Velik broj se čak ni ne želi upustiti u to pa se radije okreće financijskim institucijama jer ne žele nepovratno narušiti odnos s članovima obitelji ili prijateljima.

Mini zajam isplata odmah: Kraći rok otplate i niže kamate

Mini zajam isplata odmah popularan je zbog kratkog roka otplate. Mnogi u tome vide dobru stranu jer novac mogu brzo vratiti i po potrebi ponovno isti zatražiti. S obzirom na to da se radi o kratkom roku otplate, ukupna kamate su niže nego kod dugoročnih zaduženja.

Do mini zajma isplata odmah online putem

Jedna od najvećih prednosti mini zajma isplata odmah jest ta što osim minimalne dokumentacije, nije potrebno „hodočastiti“ u poslovnicama da biste podnijeli zahtjev. Kreditne kuće u potpunosti posluju preko interneta što znači da se sve od zahtjeva do slanja ugovora obavlja isključivo online putem. Samim time potencijalni klijent ne mora ni izlaziti iz kuće da bi dobio mini zajam isplata odmah. Sve može obaviti iz udobnosti svoga doma u svega nekoliko klikova. Time štedi svoje dragocjeno vrijeme, ali i živce. Banke su tek zakoračile u online svijet poslovanja i veći dio svog poslovanja još uvijek obavljaju u poslovnicama. Dokumentaciju su smanjile baš poput kreditnih kuća, ali ovjera ugovora kod javnog bilježnika još je uvijek neizbježna. Takvih troškova kod kreditnih kuća nema što je klijentu izuzetno bitno jer zna s kolikim točno iznosom barata.

         
Ocjena: 4.5 / 5 (249 ocjena)

Home » Mini zajam isplata odmah