Koji iznos trebate?

50 € 25000 €

Koji rok plaćanja želite?

15 Dana 18 Mjeseci
Planirano vrijeme isplate : Sutra 16.05.2024 u 08:30
Ukupan iznos za vraćanje:

Nove korisnike ne tražimo platnu listu za iznose do 400 € na maksimalan rok do 30 dana!

Prednosti za stare (postojeće korisnike): nije potrebna verifikacija osobnih dokumenata, mogućnost odobrenja bez platne liste


PRIMJER KREDITA: Uz zatraženi iznos 1.000,00 EUR na period od 150 dana, ukupan iznos sa svim pripadajućim troškovima iznosi 1.021,20 EUR, uz EKS 8,90%, iznos Premije 21,20 EUR te iznos mjesečne rate 204,24 EUR (5 rata).Minimalni period otplate kredita: 90 dana. Maksimalni period otplate kredita: 540 dana. Najveća EKS (Efektivna kamatna stopa): 9,50%.
Procijenjeno vrijeme isplate je indikativno i ovisi o različitim faktorima, npr. imate li račun u istoj banci kao i vaš zajmodavac, da li ste odmah poslali svu potrebnu dokumentaciju i sl.

Brze pozajmice bez ovjere poslodavca

Koliko puta Vam se u životu dogodilo da ste ostali bez novaca? Otišli ste u banku koja Vas je odbila, vaši kolege samo su slegnuli ramenima jer niti oni vam ne mogu pomoći. Mi svoje klijente ne odbijamo!!!

Toliko potreban novac niste mogli podići u banci putem kredita jer ste kreditno nesposobni, nemate ugovor za stalno, vaš poslodavac vam ne isplaćuje cijelu plaću na račun … Obratite nam se s povjerenjem jer mi Vam dajemo brze pozajmice bez ovjere poslodavca.

Zašto brze pozajmice bez ovjere poslodavca kod nas? Vrlo jednostavno, samo nas kontaktirajte i već unutar 15 minuta od potpisivanja i primitka dokumentacije odobravamo i isplaćujemo novac! Pristup je vrlo jednostavan i zahtjeva od Vas svega dvije minute vremena kako biste ispunili obrazac za prijavu i dostavili nam potrebnu dokumentaciju.

Da biste podigli brze pozajmice bez ovjere poslodavca od Vas ne zahtijevamo stajanje i čekanje u redovima, gužvanje na šalterima, tonu papirologije i dodatne troškove javnih bilježnika. Kod nas štedite vlastito vrijeme! Baš kao i brzi krediti, pozajmice su osmišljene tako da štede Vaše dragocijeno vrijeme.

Pozajmice bez ovjere poslodavca podignute kod nas garantiraju Vam sigurnu isplatu i mogućnost vraćanja prema unaprijed dogovorenoj kamati i vremenskom periodu. U mogućnosti smo svim našim klijentima prvi ponuditi uslugu podizanja pozajmica bez ovjere poslodavca i to preko SMS-a. Sms pozajmice vrlo su jednostavan oblik prijave i traženja zajma, a više informacija o tome možete pogledati na našoj stranici sms pozajmice.

Ne dozvolite si da vam fali novac u životu! Riješite se nagomilanih dugova, platite račune, zatvorite stare kredite i priuštite svojoj obitelji lijep poklon. Mi ne gledamo dali ste zaposleni na određeno ili neodređeno tako da ćemo vam bez problema odobriti pozajmice bez ovjere poslodavca iako Vam se to možda čini nestvarnim.

Ono što nas čini prepoznatljivima to je brzina kojom naši agenti rade, komuniciraju s klijentima i isplaćuju pozajmice bez ovjere poslodavca. Uvjerite se u našu profesionalnost jer već danas Vam može biti isplaćena pozajmica bez ovjere poslodavca, dodatnih troškova bilježnika, papira i stresa!

U vremenu koje je ispred Vas ne razmišljajte kako i što ćete sutra. Osigurajte si normalan život sa stabilnim financijama koje Vam neće odlaziti na krive troškove. Upravo zato smo svim našim starim i novim klijentima ponudili uslugu isplate pozajmica bez ovjere poslodavca.

Ne budite rob svojih poslodavaca koji vas ne žele zaposliti na neodređeno, koji Vam ne isplaćuju veća primanja i zbog kojih ste u financijskom minusu. Brza pozajmica bez ovjere poslodavca biti će Vam odobrena u najkraćem mogućem roku. Pozajmice na rate olakšat će vam trenutnu situaciju i omogućiti vam da u određenom vremenskom periodu vratite pozajmljeni novac uz određenu kamatnu stopu.

OBRATITE NAM SE ZA BRZE POZAJMICE BEZ OVJERE POSLODAVCA:

Ako ste zainteresirani za naše usluge i želite da Vam što prije pomognemo, te da brza pozajmica bez ovjere poslodavca bude u Vašim rukama obratite nam se s povjerenjem

         
Ocjena: 4.7 / 5 (165 ocjena)

Home » Brze pozajmice bez ovjere poslodavca