Koji iznos trebate?

50 € 25000 €

Koji rok plaćanja želite?

15 Dana 18 Mjeseci
Planirano vrijeme isplate : Ponedjeljak 15.07.2024 u 08:30
Ukupan iznos za vraćanje:

Nove korisnike ne tražimo platnu listu za iznose do 400 € na maksimalan rok do 30 dana!

Prednosti za stare (postojeće korisnike): nije potrebna verifikacija osobnih dokumenata, mogućnost odobrenja bez platne liste


PRIMJER KREDITA: Uz zatraženi iznos 1.000,00 EUR na period od 150 dana, ukupan iznos sa svim pripadajućim troškovima iznosi 1.021,20 EUR, uz EKS 8,90%, iznos Premije 21,20 EUR te iznos mjesečne rate 204,24 EUR (5 rata).Minimalni period otplate kredita: 90 dana. Maksimalni period otplate kredita: 540 dana. Najveća EKS (Efektivna kamatna stopa): 9,50%.
Procijenjeno vrijeme isplate je indikativno i ovisi o različitim faktorima, npr. imate li račun u istoj banci kao i vaš zajmodavac, da li ste odmah poslali svu potrebnu dokumentaciju i sl.

Pozajmice fizičkim osobama

Nudimo pozajmice fizičkim osobama kojima je hitno potreban novac. Svojim uslugama pomogli smo mnogima, možemo i vama. Brzepozajmice.com isplaćuju novac unutar 15 minuta od dostave potpisane dokumentacije. Bez obzira dali ste pravna ili fizička osoba, ispunjavate li minimalne uvjete koje smo postavili za isplatu novca, vaš zahtjev biti će odobren u najkraćem mogućem roku.

Pozajmice fizičkim osobama isplaćujemo direktno na tekući račun koji mora biti važeći i otvoren u bilo kojoj banci. Poslujemo transparentno, bez malih slova i skrivenih tekstova kojima ćete biti prevareni.

Našli ste se u nezgodnoj situaciji koja od vas zahtjeva novac u roku 24 sata? Pitate se kako doći do novca hitno? Obratite nam se s povjerenjem jer kod nas ste upoznati sa svim troškovima unaprijed, prije podizanja pozajmice. Naše pozajmice nudimo fizičkim osobama.

Do pozajmice fizičkim osobama u svega 15 minuta od potpisivanja i primitka dokumentacije

Kako doći do pozajmice tako brzo? Odgovor je jednostavan. Sve što vam je potrebno za podizanje novaca je vaše vrijeme, odnosno nekoliko minuta vašeg vremena. Od vas ne tražimo potvrde bilježnika, banaka, poslodavaca gdje ćete gubiti novac i vrijeme. Ne provjeravamo vašu kreditnu povijest niti da li radite na određeno ili neodređeno. Korištenjem naših usluga ne morate hodati od šaltera do šaltera, stajati satima u redovima, gubiti strpljenje, živce i volju. Svjesni smo kako je svakome novac vrlo bitan zato smo se potrudili pojednostaviti naše usluge što je više moguće. Pozajmice fizičkim osobama možemo isplatiti već za 15 minuta od potpisivanja i primitka dokumentacije, pod uvjetom da klijent zadovoljava naše uvjete.

Jednom kada posudite novac od nas putem interneta, svaki sljedeći put ćete se moći prijaviti za kredit slanjem SMS poruke.

Dajemo pozajmice fizičkim osobama do 80 godina starosti

Bilo da ste umirovljenik ili zaposlena osoba, možete od nas zatražiti pozajmicu do 80 godina starosti. Naši kriteriji za odobravanje i isplatu pozajmica razlikuju se od banaka i drugih institucija po tome što poslujemo jednostavno i brzo. Gotovo instant usluge omogućuju vam da uz minimum uloženog vremena dobijete novac na tekući račun u jednom danu. Pozajmice fizičkim osobama isplaćuju se u gotovini i korisnik s novcem može raditi što ga je volja.

Pozajmice fizičkim osobama možete zatražiti putem tableta, pc-a ili pametnog telefona

Poslujemo putem interneta što znaći da pozajmice fizičkim osobama možete zatražiti online bilo kada i bilo gdje. Dovoljno je pristupiti prijavnici putem pc-a tableta ili pametnog telefona i u nekoliko minuta ispuniti samo osnovne podatke potrebne za odobrenje pozajmice. Imate li pristup internetu nećete imati problema s podnošenjem zahtjeva jer sve usluge smo prilagodili upravo našim korisnicima kako bi što manje vremena gubili prilikom ispunjavanja zahtjeva.

Zašto pozajmice fizičkim osobama kod nas

Prije svega radimo ozbiljno i cijenimo novac svojih klijenata. Kod nas nema skrivenih troškova zbog kojih biste mogli požaliti. Svi klijenti su nam jednaki te prema svakome imamo individualan pristup. Nastojimo izgraditi uspješan odnos sa svakim klijentom i partnerom pružajući mu maksimalno sigurnu, pouzdanu i profesionalnu uslugu. Obratite nam se s povjerenjem!

         
Ocjena: 4.5 / 5 (111 ocjena)

Home » Pozajmice fizičkim osobama