Koji iznos trebate?

50 € 25000 €

Koji rok plaćanja želite?

15 Dana 18 Mjeseci
Planirano vrijeme isplate : Danas u 10:42
Ukupan iznos za vraćanje:

Nove korisnike ne tražimo platnu listu za iznose do 400 € na maksimalan rok do 30 dana!

Prednosti za stare (postojeće korisnike): nije potrebna verifikacija osobnih dokumenata, mogućnost odobrenja bez platne liste


PRIMJER KREDITA: Uz zatraženi iznos 1.000,00 EUR na period od 150 dana, ukupan iznos sa svim pripadajućim troškovima iznosi 1.021,20 EUR, uz EKS 8,90%, iznos Premije 21,20 EUR te iznos mjesečne rate 204,24 EUR (5 rata).Minimalni period otplate kredita: 90 dana. Maksimalni period otplate kredita: 540 dana. Najveća EKS (Efektivna kamatna stopa): 9,50%.
Procijenjeno vrijeme isplate je indikativno i ovisi o različitim faktorima, npr. imate li račun u istoj banci kao i vaš zajmodavac, da li ste odmah poslali svu potrebnu dokumentaciju i sl.

Krediti bez ovjere poslodavca

Život se sastoji od puno nepredviđenih iznenađenja koja nisu uvijek ugodna. Troškovi starih kredita, neplaćene režije, registracija i popravak automobila, uređenje stana … Sve to može biti vrlo skupo, a takve situacije nažalost ne možete odgoditi. Kod takvih troškova u situaciji ste da morate što prije sakupiti novac i podmiriti svoje dugove. Međutim ovdje može doći do problema imate li lošu kreditnu povijest ili posao koji nije stalan.

Kod nas se mogu zatražiti krediti bez ovjere poslodavca i bez dodatnih provjera! Ako ste u lošem financijskom položaju naše usluge mogu vam pomoći već unutar 24 sata.

Krediti bez ovjere poslodavca mogu vas osloboditi financijskih briga.

Najčešće je kasno kada shvatite da ste trebali izdvajati za mjesečnu štednju koja bi vam pomogla u situacijama kada se pitate kako hitno posuditi novac. Krediti bez ovjere poslodavca jednostavan su i brz izvor hitnih sredstava, bez da morate biti kreditno sposobni. Ova usluga pomoći će vam da otplatite svoje dugove i financijski stanete na noge što je prije moguće.

Kako se mogu podići krediti bez ovjere poslodavca

Brzi krediti bez ovjere poslodavca mogu se podići tako da ispunite našu prijavnicu i pošaljete nam samo osnovne podatke koje vas tražimo. Sve to možete učini ako izdvojite 2 minute vremena koliko je potrebno da ispunite prijavu. Prednost naših usluga je u online poslovanju, sto znači da se krediti bez ovjere poslodavaca mogu zatražiti u bilo kojem trenutku s bilo kojeg mjesta u Hrvatskoj putem kompjutera, tableta ili pametnog telefona. Brz proces isplate novca leži u elektroničkom slanju direktno na vaš valjani tekući račun u banci. Isplata novca može biti već unutar 15 minuta od potpisivanja i primitka dokumentacije.

Krediti bez ovjere poslodavca i bez dodatne papirologije u jednom danu

Ovjera poslodavca često je jedan od uvjeta za podizanje novaca u bankama. Radite li na ugovor teško možete doći do potrebnog novca. Kako bi smo vam pomogli da si priuštite ono što želite stvorili smo uslugu kreditiranja gdje ne tražimo od klijenata potvrde poslodavaca. Znamo kako može biti vrlo frustrirajuće kada ste rob svojih poslodavaca i kada ovisite u njihovom ugovoru. Kod nas ne vodite takve brige nego opušteno ispunite zahtjev za kreditom bez ovjere poslodavca uz koji vas ne tražimo potvrde javnih bilježnika, dodatnu papirologiju, stajanje i čekanje u redovima, gužvanje satima po raznim institucijama … Mi ćemo uštedjeti vaše živce, novac i vrijeme.

Krediti bez ovjere poslodavca uz profesionalan pristup i diskretno poslovanje

Za nas su svi klijenti jednaki što znači da prema svakoj osobi pristupamo profesionalno i diskretno, prihvaćajući njegov problem. Mi vas nikada nećemo zatražiti objašnjenje za što će vam novac i na što ćete ga trošiti. Svi vaši podaci čuvaju se u tajnosti tako da nitko osim vas ne mora znati da ste podigli kredit bez ovjere poslodavca. Pitate li svoje prijatelje ili obitelj za novac često se dogodi da se nađete u neugodnoj situaciji i da morate odgovarati na pitanja na koja ustvari ne želite odgovoriti. S nama takvih problema nikada nećete imati!

Zašto krediti bez ovjere poslodavaca kod nas?

Svakom našem novom i starom klijentu želimo omogućiti sigurnu, jednostavnu i stručnu uslugu kako bismo zadovoljili njihove financijske potrebe i poslovali na obostrano zadovoljstvo. Poslujemo s velikim brojem zadovoljnih korisnika kojima u svakom trenutku putem interneta ili mobilnih uređaja možemo ponuditi kredite bez ovjere poslodavca i ostale diskretne usluge zajma novca.

         
Ocjena: 4.6 / 5 (130 ocjena)

Home » Krediti bez ovjere poslodavca