Koji iznos trebate?

50 € 25000 €

Koji rok plaćanja želite?

15 Dana 18 Mjeseci
Planirano vrijeme isplate : Danas u 11:23
Ukupan iznos za vraćanje:

Nove korisnike ne tražimo platnu listu za iznose do 400 € na maksimalan rok do 30 dana!

Prednosti za stare (postojeće korisnike): nije potrebna verifikacija osobnih dokumenata, mogućnost odobrenja bez platne liste


PRIMJER KREDITA: Uz zatraženi iznos 1.000,00 EUR na period od 150 dana, ukupan iznos sa svim pripadajućim troškovima iznosi 1.021,20 EUR, uz EKS 8,90%, iznos Premije 21,20 EUR te iznos mjesečne rate 204,24 EUR (5 rata).Minimalni period otplate kredita: 90 dana. Maksimalni period otplate kredita: 540 dana. Najveća EKS (Efektivna kamatna stopa): 9,50%.
Procijenjeno vrijeme isplate je indikativno i ovisi o različitim faktorima, npr. imate li račun u istoj banci kao i vaš zajmodavac, da li ste odmah poslali svu potrebnu dokumentaciju i sl.

Brzi zajam na osobnu

Uvjeti za brzi zajam na osobnu

Razmotrite stope i uvjete – pored vremena koje zajmodavac uzima za financiranje zajma – kada uspoređujete ove opcije za brzi zajam na osobnu od zajmodavaca na mreži. Krediti kod zajmodavaca do zaostalih dana i zalagaonica mogu vam brzo pribaviti novac, ali ove opcije imaju visoke godišnje postotne stope. Zajmovi od poznatih zajmodavaca na mreži mogu potrajati dulje, ali koštaju daleko manje. Znajte što trebate podnijeti zahtjev za zajam kako bi zajmodavac mogao brzo potvrditi vaš identitet i ostale podatke. Nakon što započnete postupak podnošenja zahtjeva za zajam na osobnu kod zajmodavca, bit će teško povući kreditnu ocjenu. Međutim, pametno je unaprijed znati svoju kreditnu ocjenu. Ako vaša kreditna ocjena nije dovoljno visoka da bi se kvalificirala, zajmodavac će vam to moći reći unaprijed. Možda ćete moći iskoristiti metodu koja se naziva pretkvalifikacija. To vam omogućuje da znate ispunjavate li uvjete za zajam uz samo malo povlačenje kredita – što neće utjecati na vašu kreditnu ocjenu. Tijekom početnih zahtjeva i tijekom postupka provjere, zajmodavcu ćete možda trebati dostaviti nekoliko dokumenata – od kojih se većina može predati elektroničkim putem. Svaki zajmodavac imat će zahtjev za pokretanje postupka zajma, a taj se zahtjev može razlikovati od zajmodavca. Na primjer, ako posudite od mrežnog zajmodavca, postupak prijave često se obavlja u potpunosti putem interneta. Ako posuđujete kod tradicionalnih banaka ili kreditnih depozita, prijave se obično mogu ispuniti osobno ili putem interneta. Ovaj početni zahtjev obično je osnovni – često će tražiti vaše osnovne osobne podatke za brzi zajam na osobnu, željeni iznos zajma i svrhu zajma. Uz očite razloge poput krađe identiteta, zajmodavci moraju biti u mogućnosti potvrditi vaš identitet kako bi utvrdili jeste li državljanin ili imate stalno prebivalište ako imate najmanje 18 godina. Obično ćete trebati predočiti oblik identifikacije: vozačku dozvolu, putovnicu, osobnu iskaznicu, potvrdu o državljanstvu, rodni list i / ili vojnu iskaznicu.

Brzi zajam na osobnu i sva pitanja na koja trebate znati odgovor prilikom traženja zajma

Srećom, potrebna dokumentacija obično je slična među svim zajmodavcima. Ispod je popis osobnih dokumenata o zajmu i podataka koji bi mogli biti potrebni zajmodavcu. Brzi zajam možete dobiti i na osobnoj iskaznici. Budite spremni kada tražite krediti na osobnu, razmišljajući o svrsi zajma i podobnosti. Pitat će vas što trebate za posudbu novca za brzi zajam na osobnu. Iako se većina zajmodavaca ne bavi točno kako ćete koristiti zajam, razumijevanje njegove svrhe može pomoći zajmodavcu da preporuči najbolji kreditni proizvod za vaše potrebe. Različite svrhe zajma mogu također otvoriti različite kamatne stope ili iznose zajma. Također, često je pitanje koliko si možete priuštiti posudbu i koliko dugo. U konačnici, zajmodavac će odrediti koliko je spreman posuditi na temelju analize vašeg financijskog zdravlja i utvrđivanja onoga što si možete priuštiti. Međutim, trebali biste ući u postupak zajma s čvrstom predodžbom o plaćanju za koje znate da si možete priuštiti i koliko će vam vremena trebati da ga vratite. Ne posuđujte više nego što vam treba, čak i ako vam je odobreno. Imajte na umu da zajmodavcu plaćate naknadu (putem kamata) za svaku lipu koju posudite za brzi zajam na osobnu.

Kako se zajmodavac osigurava kada se prijavljujete za brzi zajam na osobnu

Neosigurani osobni zajmovi razlikuju se od mnogih drugih vrsta zajmova, poput hipoteka ili zajmova za automobile, jer ne postoje kolaterali koji podržavaju zajam. To povećava rizik zajmodavca, a još je važnije da potvrdi imate li trajni izvor prihoda za otplatu i kako biste mogli dobiti brzi zajam na osobnu. Kamatna stopa je fiksna i zajamčena za vrijeme trajanja kredita. Kamata po godišnjoj kamatnoj stopi izračunava se svaki kalendarski dan i dodaje se zajmu mjesečno, kada je brzi zajam na osobnu vaš odabir. Ako ste već klijent banke, vezu za jednostavni zajam možete pronaći na stranici tekućeg računa kada ste prijavljeni na mrežno i mobilno bankarstvo. Za početak evo što će vam trebati. Morate imati najmanje 18 godina i imati tekući tekući račun američke banke koji je otvoren najmanje 6 mjeseci. Tri mjeseca ponavljajućih izravnih depozita na tekući račun američke banke. Vaš broj socijalnog osiguranja. Prijavite se na mrežno i mobilno bankarstvo i pristupite poveznici aplikacije Jednostavan zajam na stranici tekućeg računa.

         
Ocjena: 4.6 / 5 (278 ocjena)

Home » Brzi zajam na osobnu