Koji iznos trebate?

50 € 25000 €

Koji rok plaćanja želite?

15 Dana 18 Mjeseci
Planirano vrijeme isplate : Sutra 15.07.2024 u 08:30
Ukupan iznos za vraćanje:

Nove korisnike ne tražimo platnu listu za iznose do 400 € na maksimalan rok do 30 dana!

Prednosti za stare (postojeće korisnike): nije potrebna verifikacija osobnih dokumenata, mogućnost odobrenja bez platne liste


PRIMJER KREDITA: Uz zatraženi iznos 1.000,00 EUR na period od 150 dana, ukupan iznos sa svim pripadajućim troškovima iznosi 1.021,20 EUR, uz EKS 8,90%, iznos Premije 21,20 EUR te iznos mjesečne rate 204,24 EUR (5 rata).Minimalni period otplate kredita: 90 dana. Maksimalni period otplate kredita: 540 dana. Najveća EKS (Efektivna kamatna stopa): 9,50%.
Procijenjeno vrijeme isplate je indikativno i ovisi o različitim faktorima, npr. imate li račun u istoj banci kao i vaš zajmodavac, da li ste odmah poslali svu potrebnu dokumentaciju i sl.

U stisci s vremenom nije lako zadržati hladnu glavu. Novčani problemi tjeraju nas najluđe stvari, pa ne čudi stoga nimalo što se mnogi odlučuju posuditi novac, a da nisu prethodno provjerili od koga isti pozajmljuju. Paralelno s razvojem kreditnih kuća na tržištu su se pojavile i nelegitimne kuće koje love u mutnom. Novac posuđuju u najkraćem mogućem roku, ali bez ikakvih pisanih tragova. U trenucima kad vam novac hitno treba, to ne zvuči nimalo opasno, ali može biti izuzetno neugodno.

Kako ne postoje nikakvih pisani tragovi, mogućnosti za malverzacije su beskonačne. Nema nikakvih dokaza kolika je svota posuđena, pod kojim uvjetima i je li ista vraćena. Zato bez obzira na hitnost treba prvo provjeriti financijsku instituciju, najbolje na stranicama sudskog registra ili na stranicama Hrvatske narodne banke. Tek kad ste u potpunosti sigurni u njihovu legitimnost, možete zatražiti ponudu.

Extra brzi zajam na račun sjeda već za 15 minuta

Legitimne kreditne kuće u svojoj ponudi imaju najrazličitije vrste kreditiranja, a među najpopularnijima  je extra brzi zajam. Njegova najveća prednost leži u njegovom nazivu, a to je da se isplaćuje u najkraćem mogućem roku. To u prijevodu znači da novac na račun sjeda već za 15 minuta odnosno ne dulje od 24 sata od podnošenja zahtjeva.

Do extra brzog zajma preko interneta

Procedura podnošenja zahtjeva za extra brzim zajmom ne može biti jednostavnija. Cijeli proces odvija se online putem uz minimalnu dokumentaciju. Sve što već imate doma, dovoljno vam je za extra brzi zajam. Za extra brzi zajam prilažu se preslika osobne iskaznice i kartice tekućeg računa. Nema dodatnih provjera poslodavaca, ugovora o radu, jamaca i sudužnika. Do extra brzog zajma možete doći iz udobnosti vlastitog doma, na putu do posla, tijekom vožnje tramvajem… Nema više dugih čekanja u redovima i skupljanja raznoraznih potvrda i zahtjeva.

Extra brzi zajam za saniranje hitnih situacija

Extra brzi zajam idealan je saniranja hitnih situacija. Uspješno rješava situacije poput neplaniranih slavlja, putovanja, iznenadnih kućanskih popravaka, kvarova na automobilu i slično. Na njih nitko nije imun, a može ih se lako riješiti extra brzim zajmom koji se može vratiti već sa sljedećom plaćom. To je uz brzinu isplaze, jedna od najvećih prednosti ove vrste kreditiranja, to što klijent već u roku od 30 dana može vratiti zajam. Što je otplatni rok kraći, to je i ukupna kamata koju klijent vraća, manja. Velike su to prednosti za sve one koji nisu spremni na dugoročne obaveze.

         
Ocjena: 4.5 / 5 (254 ocjena)

Home » Extra brzi zajam