Koji iznos trebate?

50 € 25000 €

Koji rok plaćanja želite?

15 Dana 18 Mjeseci
Planirano vrijeme isplate : Sutra 18.05.2024 u 09:30
Ukupan iznos za vraćanje:

Nove korisnike ne tražimo platnu listu za iznose do 400 € na maksimalan rok do 30 dana!

Prednosti za stare (postojeće korisnike): nije potrebna verifikacija osobnih dokumenata, mogućnost odobrenja bez platne liste


PRIMJER KREDITA: Uz zatraženi iznos 1.000,00 EUR na period od 150 dana, ukupan iznos sa svim pripadajućim troškovima iznosi 1.021,20 EUR, uz EKS 8,90%, iznos Premije 21,20 EUR te iznos mjesečne rate 204,24 EUR (5 rata).Minimalni period otplate kredita: 90 dana. Maksimalni period otplate kredita: 540 dana. Najveća EKS (Efektivna kamatna stopa): 9,50%.
Procijenjeno vrijeme isplate je indikativno i ovisi o različitim faktorima, npr. imate li račun u istoj banci kao i vaš zajmodavac, da li ste odmah poslali svu potrebnu dokumentaciju i sl.

Brzi krediti bez papirologije svima su želja. Međutim dođete li u banku takvu proceduru nećete moći izbjeći. Zato vam mi nudimo brze kredite bez papirologije štedeći vaše vrijeme i novac.

Tko god je barem jednom u životu bio u banci zna koliko to može usporiti isplatu kredita. Treba li vam novac što prije odlaskom u banku riskirate više stvari. Prije svega za odobravanje kredita potrebno je minimalno nekoliko dana, kao drugo dok ne sakupite sve papire i ne pošaljete na odobrenje nećete znati da li će vam se kredit uopće odobriti i kao treće svi biljezi i papiri koje ćete trebati prikupiti oduzeti će vam dodatno i vrijeme i novac.

Bez papirologije do kredita

Kod nas takvih problema nema jer mi odobravamo kredite bez papirologije. Svima je u interesu da do novaca dođu u što kraćem vremenu. Isto tako cilj našeg poslovanja je da vam taj isti kredit isplatimo što prije. Zato smo pojednostavili cjelokupnu proceduru i omogućili vam da samo s osnovnim dokumentima dobijete kredit u jednom danu.

Brzi krediti bez papirologije dostupni su vam preko interneta zahvaljujući online poslovanju gdje pokrivamo cijelu Hrvatsku.

Brzi krediti bez papirologije

Kada vam se dogodi neočekivani trošak i potreba za hitnim novcem najmanje što vam u tom trenutku treba je trošiti vrijeme na papirologiju. Naše brze kredite bez papirologije prepoznali su korisnici diljem EU i svijeta kojima svakodnevno pružamo kratkoročne usluge kreditiranja. U onom trenutku kada se javi potreba za novcem možete nam se obratiti i učinit ćemo sve kako bi smo vam novac isplatili u istom danu.

Do kredita unutar 15 minuta od dostave potpisane dokumentacije.

Inače većini korisnika koji zadovoljavaju minimalne uvjete za dobivanje kredita bez papirologije taj isti kredit uplatimo direktno na tekući račun unutar 15 minuta od dostave potpisane dokumentacije. Pri primitku vašeg zahtjeva za kreditom naši djelatnici odmah kreću u obradu kako bi ste što prije imali novac u rukama. Nakon što odobrimo kredit, isplaćujemo ga direktno na tekući račun u banci, a vi možete raspolagati dobivenim novcem po želji.

Brzi krediti bez papirologije su provjerena usluga koju koristi veliki broj klijenata. Svakom klijentu pristupamo na jednak način ne dijeleći ga po stavkama. Diskretan odnos omogućava vam da u miru i bez ikakvog presinga zatražite brzi kredit bez papirologije. Obratite nam se s povjerenjem i preko tableta, pametnog telefona i računala pošaljite zahtjev za koji vam ne treba ništa osim osnovne dokumentacije.

         
Ocjena: 4.6 / 5 (256 ocjena)

Home » Brzi krediti bez papirologije