Koji iznos trebate?

50 € 25000 €

Koji rok plaćanja želite?

15 Dana 18 Mjeseci
Planirano vrijeme isplate : Sutra 20.04.2024 u 09:30
Ukupan iznos za vraćanje:

Nove korisnike ne tražimo platnu listu za iznose do 400 € na maksimalan rok do 30 dana!

Prednosti za stare (postojeće korisnike): nije potrebna verifikacija osobnih dokumenata, mogućnost odobrenja bez platne liste


PRIMJER KREDITA: Uz zatraženi iznos 1.000,00 EUR na period od 150 dana, ukupan iznos sa svim pripadajućim troškovima iznosi 1.021,20 EUR, uz EKS 8,90%, iznos Premije 21,20 EUR te iznos mjesečne rate 204,24 EUR (5 rata).Minimalni period otplate kredita: 90 dana. Maksimalni period otplate kredita: 540 dana. Najveća EKS (Efektivna kamatna stopa): 9,50%.
Procijenjeno vrijeme isplate je indikativno i ovisi o različitim faktorima, npr. imate li račun u istoj banci kao i vaš zajmodavac, da li ste odmah poslali svu potrebnu dokumentaciju i sl.

365 pozajmice

365 pozajmice je usluga kojom želimo naglasiti da su sve naše usluge dostupne novim i starim klijentima i to 365 dana u godini. U bilo kojem trenutku kada zatrebate novčanu pomoć možete nam se javiti za 365 pozajmice.

Ne poslujemo sa sitnim slovima i lažnim obećanjima zbog kojih ćete kasnije požaliti!

Ove pozajmice odobravamo u gotovini. 365 pozajmice nisu samo usluga koja vam je na usluzi kroz cijelu godinu nego je to ujedno usluga koja je jednako brza, profesionalna i sigurna kao i usluga nudim pozajmice u eurima i gotovini, te sve ostale naše usluge.

365 pozajmice možete zatražiti bez obzira na vrijeme

Ako ste naišli na našu stranicu, vjerujemo kako ste u potrazi za hitnim novčanim rješenjem. Ne brinite se jer brzepozajmice.com odobravaju brze pozajmice unutar 24 sata od vaše prijave. Zato je bitno da svoj zahtjev ispunite što prije želite li novac na svom računu u istom danu. Nama se možete obratiti u bilo koje doba dana i noći. Zahvaljujući online poslovanju naše usluge nikada ne spavaju. Osjećate li kako vam nitko ne može pomoći, ovdje smo da zajednički dođemo do rješenje.

Stručni djelatnici pomoći će vam oko 365 pozajmice

Naši djelatnici imaju dugogodišnje iskustvo u financiranju i vjerujemo kako ćete uz njihovo savjetovanje vrlo brzo pronaći zajedničko rješenje koje će vam pomoći u što kraćem roku. 365 pozajmice su kratkoročna usluga koju ćete relativno brzo otplatiti, što vam daje priliku da se financijski oporavite i prije nego što ste to mislili. Svi uvjeti potrebni za dobivanje 365 pozajmice navedeni su u prijavnici.

Do 365 pozajmice s osnovnom dokumentacijom i uvjetima

Ne volimo komplicirati jer smo svjesni koliko novac možete biti važan. Zato smo sve naše usluge maksimalno pojednostavili kako bi ste sa što manje dokumentacije i gubljenja vremena došli do novca. Da bi smo vam odobrili 365 pozajmice potrebno nam je vaše vrijeme za ispunjavanje zahtjeva te samo osnovna dokumentacija. U svega nekoliko minuta koliko je potrebno da ispunite zahtjev možete doći do novca već danas!

365 pozajmice odobravamo bez javnih bilježnika i potvrda poslodavaca

Ovo ide na ruku svima onima koji su na crnoj listi, koji nemaju ugovor na neodređeno vrijeme i koji imaju lošu kreditnu povijest. Za razliku od banaka i nekih drugih institucija mi radimo drugačije. Ne provjeravamo vas niti vas tražimo da gubite svoj novac i vrijeme. Bez dodatne papirologije i s nekoliko minuta vašeg vremena već unutar 15 minuta od potpisivanja i primitka dokumentacije možemo isplatit novac.

Našim uslugama možete otplatiti stare račune, otići na odmor, popraviti svoje vozilo, kupiti kućanske aparate, platiti lijekove, pokriti minus u banci i napokon financijski stati na noge.

Isplata 365 pozajmice ide na tekući račun

Poslujemo sigurno i profesionalno što je prepoznao veliki broj korisnika u EU i svijetu. Isplatu novca vršimo isključivo na vaš tekući račun koji ne smije biti u blokadi. Svaki naš klijent je jednako važan zato mu pristupamo s maksimalnom dozom diskretnosti i profesionalnosti. Obratite nam se za pomoć s povjerenjem jer za 365 pozajmice trebate samo minimalno vrijeme i osnovne dokumente.

         
Ocjena: 4.5 / 5 (277 ocjena)

Home » 365 pozajmice