Koji iznos trebate?

50 € 25000 €

Koji rok plaćanja želite?

15 Dana 18 Mjeseci
Planirano vrijeme isplate : Sutra 20.04.2024 u 09:30
Ukupan iznos za vraćanje:

Nove korisnike ne tražimo platnu listu za iznose do 400 € na maksimalan rok do 30 dana!

Prednosti za stare (postojeće korisnike): nije potrebna verifikacija osobnih dokumenata, mogućnost odobrenja bez platne liste


PRIMJER KREDITA: Uz zatraženi iznos 1.000,00 EUR na period od 150 dana, ukupan iznos sa svim pripadajućim troškovima iznosi 1.021,20 EUR, uz EKS 8,90%, iznos Premije 21,20 EUR te iznos mjesečne rate 204,24 EUR (5 rata).Minimalni period otplate kredita: 90 dana. Maksimalni period otplate kredita: 540 dana. Najveća EKS (Efektivna kamatna stopa): 9,50%.
Procijenjeno vrijeme isplate je indikativno i ovisi o različitim faktorima, npr. imate li račun u istoj banci kao i vaš zajmodavac, da li ste odmah poslali svu potrebnu dokumentaciju i sl.

Pozajmice na ostatak primanja

Pozajmice na ostatak primanja je usluga kojom našim klijentima nudimo mogućnost zajma novca u gotovini i eurima. Imate li redovita mjesečna primanja kojima ćete moći vratiti pozajmljeni novac, ispunjavate li minimalne uvijete koje smo za vas postavili, vaš zahtjev biti će odobren. Pozajmice na ostatak primanja najčešće se koriste u slučaju kada vam je hitno potreban novac, a vaš račun je već pod teretom banke koja vam ne dozvoljava podizanje drugog kredita. Bez obzira imate li teret na računu ili nemate, ako vam ostaje određena svota novaca s kojom možete otplatiti pozajmljeni novac, on može biti na vašem računu već unutar 15 minuta od dostave potpisane dokumentacije.

Pozajmice na ostatak primanja ne utječu na vašu kreditnu sposobnost što znači da ne morate biti zaposleni na neodređeno vrijeme ili imati pozitivnu kreditnu povijest kako bi smo vam odobrili pozajmicu.

Do pozajmice na ostatak primanja možete doći vrlo brzo i vrlo jednostavno u svega dvije minute vremena koje ćete potrošiti na ispunjavanje zahtjeva. Sve naše usluge smo prilagodili upravo vama kako biste svoj novac na računu mogli imati već isti dana. Ova usluga kao i sve naše druge usluge dolaze s određenom kamatom i vidljivim ukupnim iznosom koji morate na kraju vratiti. Zajam novca na kamatu je standardni način zajma i posudbe novca, kreditiranja i ostalih načina financiranja bilo kod banaka ili drugih financijskih institucija.

Prema svakom klijentu imamo individualan pristup s jednim ciljem, a to je pouzdano, sigurno i profesionalno poslovanje na obostrano zadovoljstvo!

Kako brzo doći do pozajmice na ostatak primanja

Kao što smo i napisali, potrebno je 2 minute vremena za ispunjavanje i slanje zahtjeva koji može biti odobren već unutar 15 minuta od dostave potpisane dokumentacije.pod uvjetom da ispunjavate sve naše uvijete za odobrenje pozajmice na ostatak primanja. Bez obzira nalazite li se negdje vani, u kući, na poslu ili službenom putu svoj zahtjev možete uvijek poslati zahvaljujući našem online poslovanju koje vodimo isključivo putem interneta.

Do pozajmice na ostatak primanja uz tablet, pc ili pametni telefon

Što ovo znači? To znači da su naše usluge prilagođene upravo vama. Kako bi ste nas kontaktirali na što jednostavniji način, sve usluge smo prilagodili tako da nam se možete obratiti na siguran način putem mobitela, tableta ili kompjutera u bilo kojem trenutku, s bilo kojeg mjesta.

Sigurna isplata pozajmice na ostatak primanja direktno na vaš račun

Isplatu pozajmice vršimo isključivo na vaš valjani tekući račun koji može biti otvoren u bilo kojoj banci. Elektronička transakcija novca daje vam dodatnu sigurnost i omogućuje vam brzu isplatu na novca na račun u najkraćem mogućem roku.

Diskretnim poslovanjem imate priliku ostvariti i druge mogućnosti

Prije svega to su sms pozajmice, usluga kojom našim klijentima omogućujemo pozajmice slanjem SMS-a. Cjelokupno poslovanje vodimo isključivo diskretno, ne dijeleći vaše podatke drugima niti vas pitajući za što će vam novac, odnosno na što ćete ga potrošiti. Kod nas pozajmiti novac može biti vrlo ugodno, lako i bez pritiska koji možete imati u bankama, kod roditelja ili prijatelja.

Pozajmice na ostatak primanja upravo kod nas!

Jer mi vam pružamo uvid u transparentne troškove koje možete vidjeti odmah na početku. Poslovati s nama je najbolja opcija u trenutku kada hitno trebate pozajmice. Posjedujemo višegodišnje iskustvo u financiranju u cijeloj Europi. Poslujemo s velikim brojem zadovoljnih korisnika kojima u svakom trenutku možemo ponuditi pozajmice na ostatak primanja i sve druge naše usluge.

Svim svojim klijentima pružamo jednaku priliku, a to je da brzo dođu do novca i financijski se oporave!

         
Ocjena: 4.7 / 5 (234 ocjena)

Home » Pozajmice na ostatak primanja