Koji iznos trebate?

50 € 25000 €

Koji rok plaćanja želite?

15 Dana 18 Mjeseci
Planirano vrijeme isplate : Ponedjeljak 22.04.2024 u 08:30
Ukupan iznos za vraćanje:

Nove korisnike ne tražimo platnu listu za iznose do 400 € na maksimalan rok do 30 dana!

Prednosti za stare (postojeće korisnike): nije potrebna verifikacija osobnih dokumenata, mogućnost odobrenja bez platne liste


PRIMJER KREDITA: Uz zatraženi iznos 1.000,00 EUR na period od 150 dana, ukupan iznos sa svim pripadajućim troškovima iznosi 1.021,20 EUR, uz EKS 8,90%, iznos Premije 21,20 EUR te iznos mjesečne rate 204,24 EUR (5 rata).Minimalni period otplate kredita: 90 dana. Maksimalni period otplate kredita: 540 dana. Najveća EKS (Efektivna kamatna stopa): 9,50%.
Procijenjeno vrijeme isplate je indikativno i ovisi o različitim faktorima, npr. imate li račun u istoj banci kao i vaš zajmodavac, da li ste odmah poslali svu potrebnu dokumentaciju i sl.

Oglasi za pozajmice i kredite

Oglasi za pozajmice i kredite omogućuju vam jednostavan i brz pristup gotovini. Imate li već otvoreni kredit i troškove na kreditnim karticama raznih banaka sigurno biste voljeli sve plaćati na jednom mjestu. Novac je pokretač svega zato nije upitno kako nam je neophodan gotovo svaki dan.

Česti neplanirani troškovi i dugovi koji se gomilaju iz mjeseca u mjesec stvaraju probleme koji na različite načine utječu na čovjeka. Oglasi za pozajmice i kredite mogu vašu financijsku nestabilnost promijeniti u jednom danu. Brze pozajmice online dostupne su vam i ako ste kreditno nesposobni.

Ne dozvolite da strepite i trpite zbog manjka novaca. Pružamo vam mogućnost brze isplate novca već unutar 15 minuta od dostave potpisane dokumentacije.

Veliki broj zadovoljnih korisnika u svijetu i EU koristi naše pozajmice i kredite

Oglasi za pozajmice i kredite putem interneta

Naše usluge vezane su isključivo online, putem interneta. To su ujedno najbrže i najsigurnije usluge kojima možete doći do svog novca u istom danu kada ste podnijeli zahtjev. Isplata se vrši isključivo elektronskim putem direktno na vaš tekući račun. Ako vas interesiraju oglasi za pozajmice i kredite svoju prijavu možete podnijeti na stranici za brze kredite. Naši uvjeti za odobravanje pozajmice i kredita su minimalni, a možete ih također pročitati na stranici za prijavu.

Oglasi za pozajmice i kredite bez čekanja i dodatnih troškova

Oglasi za pozajmice i kredite štede vaše vrijeme i novac. Brza usluga ne zahtjeva potvrde javnih bilježnika, vaših poslodavaca o radu na određeno ili neodređeno, dodatnu papirologiju niti stajanje i čekanje na šalterima. Svoju prijavu nam možete poslati iz vlastitog doma u svega 2 minute vremena, koliko je potrebno da podnesete zahtjev.

Naše usluge, oglasi za pozajmice i kredite spremni su vam pomoći onda kada vam svi drugi okrenu leđa. Radimo pouzdano i profesionalno.

         
Ocjena: 4.8 / 5 (173 ocjena)

Home » Oglasi za pozajmice i kredite