Koji iznos trebate?

50 € 25000 €

Koji rok plaćanja želite?

15 Dana 18 Mjeseci
Planirano vrijeme isplate : Danas u 10:42
Ukupan iznos za vraćanje:

Nove korisnike ne tražimo platnu listu za iznose do 400 € na maksimalan rok do 30 dana!

Prednosti za stare (postojeće korisnike): nije potrebna verifikacija osobnih dokumenata, mogućnost odobrenja bez platne liste


PRIMJER KREDITA: Uz zatraženi iznos 1.000,00 EUR na period od 150 dana, ukupan iznos sa svim pripadajućim troškovima iznosi 1.021,20 EUR, uz EKS 8,90%, iznos Premije 21,20 EUR te iznos mjesečne rate 204,24 EUR (5 rata).Minimalni period otplate kredita: 90 dana. Maksimalni period otplate kredita: 540 dana. Najveća EKS (Efektivna kamatna stopa): 9,50%.
Procijenjeno vrijeme isplate je indikativno i ovisi o različitim faktorima, npr. imate li račun u istoj banci kao i vaš zajmodavac, da li ste odmah poslali svu potrebnu dokumentaciju i sl.

Pozajmica novca online, preko interneta

U trenutku kada vam je potreban novac nema niša jednostavnije od pozajmica novca online, preko interneta. Ova usluga ima jako puno prednosti u usporedbi s ostalim uslugama pozajmice novca. Trebate li brzu i sigurnu isplatu novca, bez obzira dali ste kreditno sposobni ili nesposobni omogućili smo vam da ispunite prijavnicu i podnesete zahtjev i sve to skupa iz vlastitog doma, online, preko interneta.

Pozajmica novca online, preko interneta je prije svega sigurna

Kod zajma novca sigurnost je broj jedan. Isplata i vračanje pozajmica vrši se isključivo elektronskim putem. U trenutku kada vam je odobrena pozajmica, ugovoreni iznos novca isplaćuje se direktno na vaš valjani tekući račun koji može biti otvoren u bilo kojoj banci. Pozajmica novca online, preko interneta nudi vam potpunu sigurnost prilikom transakcije. S novcem koji će biti položen na vaš račun možete upravljati onako kako vi to želite.

Pozajmica novca online, preko interneta je brza

Novac ponekad može biti hitan i tada je brzina najvažnija. Doći do novca u kratkom roku predstavlja problem velikom broju ljudi. Korištenjem usluge pozajmica novca online, preko interneta takvi i slični problemi će nestati. Prednost interneta je u tome što štedi vaše vrijeme i novac. Oglasi za pozajmice i kredite lako su dostupni pa zahtjev za pozajmicom možete zatražiti u bilo kojem trenutku bez obzira gdje se nalazili. Iz vlastitog doma ili preko mobitela ispunite zahtjev i pošaljite ga na odobrenje. Ako je sve u redu novac na vašem računu može biti unutar 15 minuta od dostave potpisane dokumentacije. Kod nas nema čekanja i stajanja u redovima. Potrebne su vam svega 2 minute kako biste ispunili prijavu.

Pozajmica novca online, preko interneta je diskretna

Svi podaci naših korisnika čuvaju se i nisu dostupni drugima. Kod pozajmica novca online, preko interneta zajamčena vam je diskretna usluga. Ponekad se ljudima teško otvoriti i iz razno raznih razloga ne žele pitati svoju rodbinu i prijatelje za pomoć jer će se osjećati loše. Za pozajmljeni novac kod nas neće znati niti vaša rodbina niti prijatelji.

Zašto pozajmica novca online, preko interneta kod nas?

Kod nas imate mogućnost pozajmice novca bilo kada. Kada vam odobrimo i isplatimo prvu pozajmicu, drugu ćete moći zatražiti putem sms-a. Naša tvrtka je prva koja nudi takvu uslugu. Jednostavnim i brzim slanjem poruke ponovno ćemo vam pozajmiti novac. Obratite nam se s povjerenjem.

         
Ocjena: 4.6 / 5 (246 ocjena)

Home » Pozajmica novca online, preko interneta