Koji iznos trebate?

50 € 25000 €

Koji rok plaćanja želite?

15 Dana 18 Mjeseci
Planirano vrijeme isplate : Ponedjeljak 15.07.2024 u 08:30
Ukupan iznos za vraćanje:

Nove korisnike ne tražimo platnu listu za iznose do 400 € na maksimalan rok do 30 dana!

Prednosti za stare (postojeće korisnike): nije potrebna verifikacija osobnih dokumenata, mogućnost odobrenja bez platne liste


PRIMJER KREDITA: Uz zatraženi iznos 1.000,00 EUR na period od 150 dana, ukupan iznos sa svim pripadajućim troškovima iznosi 1.021,20 EUR, uz EKS 8,90%, iznos Premije 21,20 EUR te iznos mjesečne rate 204,24 EUR (5 rata).Minimalni period otplate kredita: 90 dana. Maksimalni period otplate kredita: 540 dana. Najveća EKS (Efektivna kamatna stopa): 9,50%.
Procijenjeno vrijeme isplate je indikativno i ovisi o različitim faktorima, npr. imate li račun u istoj banci kao i vaš zajmodavac, da li ste odmah poslali svu potrebnu dokumentaciju i sl.

Nudimo kratkoročne pozajmice

Kratkoročne pozajmice dobro će vam doći ako ste u trenutnim financijskim problemima i krizi. Novaca nikad dosta, a neplaćeni računi i obveze gomilanjem nam stvaraju dodatan pritisak koji utječe na naš poslovni i privatni život. Ne dozvolite da Vam banke i ostale službe pokvare planove koji su ispred Vas.

Kontaktirajte nas je mi Vam nudimo kratkoročne pozajmice u eurima.

Kao što i sam naziv govori kratkoročne pozajmice odnose se na kratak vremenski period vračanja pozajmljenog novca s dogovorenom kamatom.

Zašto mi?

Naš cilj je da se prije svega osjećate sigurno i bez pritiska. Omogućavamo Vam sigurnu i brzu isplatu novaca kroz jednostavne usluge koje imamo u našoj ponudi.

Kratkoročne brze pozajmice isplatit ćemo direktno na Vaš tekući račun u najbržem mogućem roku. Isto tako prilikom vraćanja pozajmice, novac vračate tako da ga uplaćujete na naš žiro račun.

Prvi smo koji nudimo kratkoročne pozajmice čak i putem sms-a, te online putem interneta. Prednost ove usluge je u smanjenju dodatnih troškova kojih kod nas jednostavno nemate. Neka Vas ne brine radni status jer Vam omogućujemo kratkoročne i brze pozajmice bez ovjere poslodavca, bez papirologije, stajanja u redovima i sati provedenih u čekanju.

Nudimo kratkoročne pozajmice preko sms-a, interneta, email-a i telefona.

Ne pitamo Vas za što će Vam novac, popunite naš obrazac ili nas kontaktirajte putem maila, te broja telefona i naši agenti preuzet će brigu na sebe. Ovdje smo kada vam se situacija naizgled čini bez izlazna. Naše kratkoročne pozajmice pomogle su mnogima, mogu pomoći upravo i Vama! Profesionalno i uslužno osoblje pomoći će vam oko odgovarajućeg iznosa pozajmice, te ovisno o vašim mogućnostima dati Vam savjete za optimalan rok vračanja kratkoročnih pozajmica.

U slučaju poteškoća prilikom prijave, slobodno se javite našoj službi za korisnike kojima je uvijek drago pomoći Vam i pružiti maksimalnu podršku u bilo kojem dijelu procesa.

         
Ocjena: 4.7 / 5 (287 ocjena)

Home » Nudimo kratkoročne pozajmice