Koji iznos trebate?

50 € 25000 €

Koji rok plaćanja želite?

15 Dana 18 Mjeseci
Planirano vrijeme isplate : Sutra 16.05.2024 u 08:30
Ukupan iznos za vraćanje:

Nove korisnike ne tražimo platnu listu za iznose do 400 € na maksimalan rok do 30 dana!

Prednosti za stare (postojeće korisnike): nije potrebna verifikacija osobnih dokumenata, mogućnost odobrenja bez platne liste


PRIMJER KREDITA: Uz zatraženi iznos 1.000,00 EUR na period od 150 dana, ukupan iznos sa svim pripadajućim troškovima iznosi 1.021,20 EUR, uz EKS 8,90%, iznos Premije 21,20 EUR te iznos mjesečne rate 204,24 EUR (5 rata).Minimalni period otplate kredita: 90 dana. Maksimalni period otplate kredita: 540 dana. Najveća EKS (Efektivna kamatna stopa): 9,50%.
Procijenjeno vrijeme isplate je indikativno i ovisi o različitim faktorima, npr. imate li račun u istoj banci kao i vaš zajmodavac, da li ste odmah poslali svu potrebnu dokumentaciju i sl.

Financijske usluge pozajmice

Biti u poziciji u kojoj nemate izbora nije nimalo lako, pogotovo trebate li novčanu pomoć u što kraćem vremenu. Financijske usluge pozajmice nude vam mogućnost zajma novca u eurima

Životne situacije ne možemo predvidjeti. Novac nam može zatrebati u svakom trenutku. Najčešće se to dogodi onda kada smo najmanje spremni. Većina ljudi živi na račun mjesečnih primanja, minusa, kredita i kreditnih kartica, bez dodatne štednje i ušteđevine. U trenutku kada hitno trebate novac malo je onih koji su vam spremni odmah uskočiti i pomoći vam u financiranju. Financijske usluge pozajmice jedna su od naših usluga kod kojih nam se možete obratiti bez obzira za što vam je potreban novac. Nudimo vam pozajmice novca bez zaloga, bez hipoteke i drugih jamstava.

Do financijske usluge pozajmice možete doći brzo i jednostavno

Sve naše usluge, pa tako i financijske usluge pozajmice prilagođene su vama kako bi ste sa što manje stresa, izgubljenog vremena i novaca uspjeli dobiti novac, te pokriti troškove koji vas neprekidno stišću. Da bi ste bili odobreni i dobili svoju pozajmicu od vas tražimo samo dvije stvari, vrijeme za ispunjavanje zahtjeva i minimalnu dokumentaciju potrebnu za obradu financijske usluge pozajmice. Svoje poslovanje vodimo putem interneta i to je jedan od razloga zašto su naše usluge tako brze, sigurne i pouzdane.

Financijske usluge pozajmice bez dodatne dokumentacije

Koristite li neku od naših usluga, imate priliku odrediti rok otplate ovisno o vašim mogućnostima otplate. Financijske usluge pozajmice ne zahtijevaju dodatnu dokumentaciju gdje ćete gubiti svoje vrijeme i novac. Obratite nam se bez obzira radite li na određeno ili neodređeno vrijeme, imate li već otvoren kredit u banci, ako ste u minusu … Od vas ne zahtijevamo dodatnu dokumentaciju niti potvrde javnih bilježnika, poslodavaca, ne provjeravamo vašu kreditnu povijest. Ovime smo povećali šansu za odobrenjem vašeg zahtjeva i isplatom pozajmice u najkraćem mogućem roku.

Isplata financijske usluge pozajmice direktno na tekući račun

Za isplatu pozajmice ne morate se bojati. Sve radimo isključivo elektronskim putem, tako da jedino što morate imati kako bi smo vam isplatili novac je važeći tekući račun otvoren u bilo kojoj banci. Pozajmice isplaćujemo odmah nakon odobrenja zahtjeva direktno na tekući račun. S uplaćenim sredstvima možete raspolagati po vlastitoj volji i potrebama bez da ćemo vas išta pitati. Financijske usluge pozajmice su diskretna usluga kod koje vas nikada nećemo pitati na što ćete potrošiti novac, zašto ste nam se obratili za pomoć i druga pitanja koja ćete možda ćuti zatražite li novac od svojih prijatelja ili rodbine. Nama se ne porate pravdati. Sve vaše podatke čuvamo i ne dijelimo s drugima, tako da ako vi to ne želite, nitko niti ne mora znati kako ste od nas uzeli financijske usluge pozajmice.

Financijske usluge pozajmice zatražite putem tableta, pc-a ili pametnog telefona

Naše usluge su prilagođene tabletima i telefona kako bi ste imali što manje komplikacija prilikom podnošenja zahtijeva. Možete nam se javiti s bilo kojeg mjesta, bez da čekate u redovima i gužvate se na šalterima. Zatražite financijske usluge pozajmice iz vlastitog doma bez stresa i gubljenja živaca.

Poslovati s nama znači raditi na obostrano zadovoljstvo. U ponudi imamo široku paletu novih i inovativnih usluga koje će vam pomoći nađete li se u situaciji kada hitno trebate novac!

         
Ocjena: 4.5 / 5 (151 ocjena)

Home » Financijske usluge pozajmice