Koji iznos trebate?

50 € 25000 €

Koji rok plaćanja želite?

15 Dana 18 Mjeseci
Planirano vrijeme isplate : Danas u 10:42
Ukupan iznos za vraćanje:

Nove korisnike ne tražimo platnu listu za iznose do 400 € na maksimalan rok do 30 dana!

Prednosti za stare (postojeće korisnike): nije potrebna verifikacija osobnih dokumenata, mogućnost odobrenja bez platne liste


PRIMJER KREDITA: Uz zatraženi iznos 1.000,00 EUR na period od 150 dana, ukupan iznos sa svim pripadajućim troškovima iznosi 1.021,20 EUR, uz EKS 8,90%, iznos Premije 21,20 EUR te iznos mjesečne rate 204,24 EUR (5 rata).Minimalni period otplate kredita: 90 dana. Maksimalni period otplate kredita: 540 dana. Najveća EKS (Efektivna kamatna stopa): 9,50%.
Procijenjeno vrijeme isplate je indikativno i ovisi o različitim faktorima, npr. imate li račun u istoj banci kao i vaš zajmodavac, da li ste odmah poslali svu potrebnu dokumentaciju i sl.

Krediti u 24 sata

Trebate mali kredit unutar 24 sata i to odmah? U većini slučajeva banke ovdje nisu najbolje rješenje iz nekoliko razloga. Uvijek postoji vjerojatnost da će Vam kredit biti odbijem jer ste kreditno nesposobni, nemate ugovor na neodređeno, imate lošu kreditnu povijest i ono najbitnije obrada kredita traje nekoliko tjedana, a Vi toliko ne možete čekati!!!

Kod nas takvi problemi ne postoje.

Novac Vam može zatrebati u bilo kojem trenutku i zato smo svjesni činjenice koliko je brzina važna. Svim svojim novim i starim klijentima omogućili smo uslugu brzi krediti u 24 sata kojom nastojimo isplatiti sredstva na tekući račun u najkraćem mogućem roku.

Jednostavno ne postoji način da znate kada će Vam zatrebati novac, zato je dobro znati kako postojimo mi! Ponekad, neočekivani troškovi dođu gotovo niotkuda, toliko brzo da se ne možete snaći niti pripremiti.

Krediti u 24 sata bez dodatnih troškova

Prijavite se sada jer naša prijava traje svega 2 minute. Naši krediti su krediti bez ovjere poslodavca zato iskoristite priliku da bez javnog bilježnika i gomile papirologije riješite svoje financijske probleme. Već unutar 15 minuta od potpisivanja i primitka dokumentacije možemo razmotriti, odobriti, te isplatiti kredit na Vaš tekući račun. Prednost naših kredita je u tome što se poslovanje vodi isključivo elektronskim putem, tako da možete zaboraviti duge redove i sate čekanja u gužvi. Iz udobnosti vlastitog doma ili bilo kojeg drugog mjesta zatražite kredit u 24 sata ispunjenjem prijavnice. Trebate li novac u hitnim slučajevima, možemo Vam pomoći. Bez skrivenih troškova uz odgovarajuću kamatu i rok otplate zatražite kredite u 24 sata, pozajmice bez banke, mikro pozajmice i ostale uslugu i sve to online!

Ispunite prijavnicu i zatražite kredit u 24 sata bez neugodnih pitanja

Naši klijenti se odlučuju na kredite u 24 sata iz različitih razloga. Nećemo vas pitati zašto Vam je potreban novac. Ne ulazimo u Vaš financijski život i kreditnu sposobnost. Jamčimo Vam potpunu diskretnost i privatnost prilikom podizanja kredita.

Krediti u 24 sata kao brzo financijsko rješenje

Uz brzu isplatu kredita, svoje dugove i financije moći ćete riješiti u vrlo kratkom roku. Poslujemo s velikim brojem zadovoljnih korisnika, kojima smo pružili naše sigurne i brze usluge onda kada im je to najviše trebalo.

         
Ocjena: 4.8 / 5 (143 ocjena)

Home » Krediti u 24 sata