Koji iznos trebate?

50 € 25000 €

Koji rok plaćanja želite?

15 Dana 18 Mjeseci
Planirano vrijeme isplate : Ponedjeljak 22.04.2024 u 08:30
Ukupan iznos za vraćanje:

Nove korisnike ne tražimo platnu listu za iznose do 400 € na maksimalan rok do 30 dana!

Prednosti za stare (postojeće korisnike): nije potrebna verifikacija osobnih dokumenata, mogućnost odobrenja bez platne liste


PRIMJER KREDITA: Uz zatraženi iznos 1.000,00 EUR na period od 150 dana, ukupan iznos sa svim pripadajućim troškovima iznosi 1.021,20 EUR, uz EKS 8,90%, iznos Premije 21,20 EUR te iznos mjesečne rate 204,24 EUR (5 rata).Minimalni period otplate kredita: 90 dana. Maksimalni period otplate kredita: 540 dana. Najveća EKS (Efektivna kamatna stopa): 9,50%.
Procijenjeno vrijeme isplate je indikativno i ovisi o različitim faktorima, npr. imate li račun u istoj banci kao i vaš zajmodavac, da li ste odmah poslali svu potrebnu dokumentaciju i sl.

Instant krediti i pozajmice

Trebate li brzu i sigurnu isplatu novca na tekući račun onda je ova usluga baš za vas! Instant krediti i pozajmice mogu se zatražiti odmah sada bez kompliciranja. U mogućnosti smo vam ponuditi pouzdane usluge instant kredita i pozajmica na mjesečni rok otplate.

Poslujemo diskretno i transparentno – naši instant krediti i pozajmice nemaju sitna slova

Ovo je idealna usluga i rješenje kako brzo doći do novca u jednom danu. Svi znamo da je novac pokretač svega oko nas i da bez njega ne možemo funkcionirati. On čak utječe na raspoloženje i volju čovjeka, upravlja nama svjesno i nesvjesno. Nedostatak novaca zato može biti vrlo bolan pogotovo onda kada nam je hitno potreban. Nepredvidivi troškovi mogu se pojaviti u svakom trenutku ne birajući mjesto i vrijeme. Bilo da vam je novac potreban za godišnji odmor, popravak vozila, kupovinu stvari ili plaćanje režija, naši instant krediti i pozajmice, te brzi krediti mogu vam pomoći da se financijski oporavite i stanete na noge.

Instant krediti i pozajmice bez ovjere poslodavca, banke, crne liste i provjera

Prednost naših usluga je u brzini odobravanja kredita i pozajmica. Instant krediti i pozajmice mogu se zatražiti putem interneta bez provjera i komplikacija kao što to možete imati kod drugih. Da biste zatražili novac od vas ne očekujemo da budete zaposleni na neodređeno vrijeme i da nam donosite potvrde poslodavaca. Kako bi vam instant krediti i pozajmice bili odobreni morate zadovoljiti minimalne uvjete koje smo postavili u našem zahtjevu. Mi smo vam spremni pomoći onda kada vam svi drugi okrenu leđa!

Instant krediti i pozajmice isplaćuju se isključivo na tekući račun

Poslujemo online i to je samo jedna od naših prednosti nad ostalima. Brza obrada vaših podataka i proces isplate omogućuje vam da svoj novac dobijete u najkraćem mogućem roku i to direktno na važeći tekući račun koji može biti otvoren u bilo kojoj banci. Elektronički prijenos novca daje vam dodatnu sigurnost i povjerenje kada se podižu instant krediti i pozajmice kod nas.

Instant krediti i pozajmice nemaju sitna slova i prostor za prevaru

Poslujemo na transparentan i profesionalan način sa svim klijentima ne dijeleći ih po stavkama. Svi troškovi koji dolaze kada se podižu instant krediti i pozajmice unaprijed su izračunati i jasno vidljivi na stranici. Svaki klijent je upoznat sa iznosom koji posuđuje i vrača. Cilj našeg poslovanja je zadovoljan klijent kojemu nastojimo pružiti usluge prilagođene njegovim potrebama na siguran, profesionalan i pouzdan način, te obostrano zadovoljstvo poslovanja. U našim uslugama nema prevare niti sitnih slova zbog kojih ćete kasnije požaliti!

Diskretna usluga uz koju se mogu zatražiti instant krediti i pozajmice

Prilikom ispunjavanja zahtjeva pazimo na to da svi podaci klijenta ostanu tajni. Vaše podatke ne dijelimo drugima, tako da možete biti sigurni kako nitko osim vas neće znati da ste zatražili instant kredit i pozajmicu. Bez dodatnih pitanja i zabadanja u vašu privatnost možemo vam isplatiti novac unutar 15 minuta od potpisivanja i primitka dokumentacije! Naši djelatnici vas nikada neće pitati na što ćete trošiti novac ili zašto dižete instant kredit i pozajmicu! Stojimo vam na usluzi, obratite nam se s povjerenjem!

         
Ocjena: 4.7 / 5 (252 ocjena)

Home » Instant krediti i pozajmice