Koji iznos trebate?

50 € 25000 €

Koji rok plaćanja želite?

15 Dana 18 Mjeseci
Planirano vrijeme isplate : Sutra 16.05.2024 u 08:30
Ukupan iznos za vraćanje:

Nove korisnike ne tražimo platnu listu za iznose do 400 € na maksimalan rok do 30 dana!

Prednosti za stare (postojeće korisnike): nije potrebna verifikacija osobnih dokumenata, mogućnost odobrenja bez platne liste


PRIMJER KREDITA: Uz zatraženi iznos 1.000,00 EUR na period od 150 dana, ukupan iznos sa svim pripadajućim troškovima iznosi 1.021,20 EUR, uz EKS 8,90%, iznos Premije 21,20 EUR te iznos mjesečne rate 204,24 EUR (5 rata).Minimalni period otplate kredita: 90 dana. Maksimalni period otplate kredita: 540 dana. Najveća EKS (Efektivna kamatna stopa): 9,50%.
Procijenjeno vrijeme isplate je indikativno i ovisi o različitim faktorima, npr. imate li račun u istoj banci kao i vaš zajmodavac, da li ste odmah poslali svu potrebnu dokumentaciju i sl.

Isplata pozajmice u gotovini

Imate li financijske probleme i trebate li novac sada? Došli ste na pravo mjesto! Brzepozajmice.com nude isplatu pozajmice u gotovini. Ako ste već pokušali podići novac kod banaka i drugih kreditnih kuća i bili ste odbijeni zbog lošeg kreditnog rejtinga i uvjeta koje niste zadovoljili, kod nas nećete morati brinuti o tome. Naši uvjeti su minimalni, a prijava brza i diskretna! Vaša kreditna povijest i trenutna vrsta zaposlenja neće utjecati na isplatu pozajmice u gotovini. U mogućnosti smo vam ponuditi brze pozajmice bez kreditne sposobnosti što znači da ne morate strepiti jer naši uvjeti su minimalni. Možete biti sigurni da je prijava za isplatu pozajmica u gotovini potpuno besplatna i jednostavna. Ne morate ispunjavati tonu papirologije, faksirati nam svoje podatke, donositi ovjere od poslodavca i javnih bilježnika jer prijava i isplata pozajmice u gotovini ide isključivo online što nam dopušta da reagiramo brzo i isplatimo novac na vaš tekući račun u najkraćem mogućem roku.

Isplata pozajmice u gotovini odmah nakon prijave

Obično smo u mogućnosti isplatiti pozajmicu u gotovini unutar 15 minuta od dostave potpisane dokumentacije pod uvjetom da ispunjavate se uvijete navedene u prijavnici, te da nam dostavite točne podatke koji su nam potrebni za obradu zahtjeva. Isplata pozajmice u gotovini vrši se direktno na vaš tekući račun koji može biti otvoren u bilo kojoj banci. Novac se prenosi elektronskim putem što znači da su sve naše transakcije sigurne i pouzdane.

Smanjite svoj stres jer će vam isplata pozajmice u gotovini financijski pomoći

Svi znamo kako stresna vremena mogu biti kada vam je novac hitan, pogotovo uz dodatne gnjavaže, stalne šetnje iz banke u banku, opomene vjerovnika i ostalih troškova koji vam mogu stvoriti probleme u bilo kojem trenutku, čak i onda kada se najmanje nadate. Zato smo za vas pripremili uslugu isplata pozajmica u gotovini koje će vam pomoći da riješite probleme i uklonite strest. Gotovinom ćete riješiti svoje probleme trenutno, bez odgoda plaćanja i rastezanja dugova po mjesecima što će ubrzati vašu financijsku stabilnost i pomoći vam da se oporavite što prije.

Kod nas je isplata pozajmice u gotovini diskretna i sigurna

Radimo profesionalno i svi vaši podaci čuvaju se u tajnosti. Kod nas nećete imati neugodan osjećaj kao što to možete imati pitate li svoju obitelj ili prijatelje za novčanu pomoć. Jednom kada kod nas uzmete pozajmicu, drugi puta to možete učiniti još lakše i još brže jer smo vam osigurali uslugu sms pozajmice kako biste mogli zatražiti svoj novac jednostavnim slanjem sms-a. Imamo veliki broj zadovoljnih korisnika, kojima putem interneta ili mobilnih uređaja nudimo diskretnu i lako dostupnu isplata pozajmice u gotovini uz najosnovnije podatke.

         
Ocjena: 4.8 / 5 (243 ocjena)

Home » Isplata pozajmice u gotovini