Koji iznos trebate?

50 € 25000 €

Koji rok plaćanja želite?

15 Dana 18 Mjeseci
Planirano vrijeme isplate : Ponedjeljak 15.07.2024 u 08:30
Ukupan iznos za vraćanje:

Nove korisnike ne tražimo platnu listu za iznose do 400 € na maksimalan rok do 30 dana!

Prednosti za stare (postojeće korisnike): nije potrebna verifikacija osobnih dokumenata, mogućnost odobrenja bez platne liste


PRIMJER KREDITA: Uz zatraženi iznos 1.000,00 EUR na period od 150 dana, ukupan iznos sa svim pripadajućim troškovima iznosi 1.021,20 EUR, uz EKS 8,90%, iznos Premije 21,20 EUR te iznos mjesečne rate 204,24 EUR (5 rata).Minimalni period otplate kredita: 90 dana. Maksimalni period otplate kredita: 540 dana. Najveća EKS (Efektivna kamatna stopa): 9,50%.
Procijenjeno vrijeme isplate je indikativno i ovisi o različitim faktorima, npr. imate li račun u istoj banci kao i vaš zajmodavac, da li ste odmah poslali svu potrebnu dokumentaciju i sl.

Nudim pozajmice u eurima i gotovini

Nudim pozajmice je usluga gdje našim korisnicima pružamo mogućnost zajma novca u eurima. Ako ste u potrazi za potpuno legalnim načinom posudbe novca došli ste na pravo mjesto. Brzepozajmice.com nude vam kratkoročne pozajmice u eurima.

Usluga nudim pozajmice je samo jedna u nizu naših usluga

Možemo se pohvaliti širokom paletom inovativnih usluga koje imamo priliku predstaviti hrvatskim građanima na potpuno nov način. Usluga nudim pozajmice izrazito je tražena iz razloga jer je brza, sigurna i jednostavna. Ispunjava li klijent minimalne uvijete koje smo postavili za isplatu pozajmice, novac može biti isplaćen već unutar 15 minuta od potpisivanja i primitka dokumentacije.

Nalazite li se u naizgled ne izlaznoj situaciji koja od vas zahtjeva da pozajmite novac, obratite nam se s povjerenjem jer mi ne radimo sa sitnim slovima i trikovima s kojima ćete biti prevareni!

Nudim pozajmice je usluga koja ne zahtjeva dodatnu papirologiju

Bez obzira koji je razlog vaše potrebe da nam se obratite, možete biti sigurni kako ćemo vas uvijek poslušati i dati vam najbolji savjet, te smjernice kako i što dalje. Usluga nudim pozajmice razlikuje se od usluga banaka i drugih institucija po tome što ne zahtjeva od vas dodatnu papirologiju. To znači da vam nisu potrebne hrpe nepotrebnih potvrda, biljega i ostale stvari kod kojih ćete gubiti vrijeme i novac. Pojednostavili smo uslugu gdje nudimo pozajmice, tako da za ispunjavanje zahtjev trebate potrošiti svega nekoliko minuta vremena uz samo osnovne dokumente.

Online pristupom do usluge nudim pozajmice

Poslujemo isključivo online, preko interneta tako da vam možemo pružiti što kvalitetniju, sigurniju i bržu uslugu. Naš zahtjev možete ispuniti u bilo kojem trenutku gdje god bili. Uslugu nudim pozajmice smo prilagodili tako da joj možete pristupiti putem tableta, kompjutera ili pametnog telefona. Pozajmice isplaćujemo u gotovini direktno na vaš tekući račun. Kod nas možete isključiti čekanje u redovima, kucanje po vratima, stajanje i druge radnje koje su vas do sada umarale i živcirale. Budite opušteni i bez stresa čekajte da vam novac sjedne na račun.

Usluga nudim pozajmice kod nas je i više nego sigurna

Poslujemo s preko velikim brojem zadovoljnih korisnika. Kako njima, tako i vama u svakom trenutku možemo ponuditi pozajmice i druge naše usluge koje će vam pomoći da svoje financije svedete na nulu. Cilj nam je zadovoljan klijent, te stvaranje partnerstva poslovanjem na obostrano zadovoljstvo. U toj namjeri možemo vam ponuditi široku paletu usluga koje ćemo vam uplatiti unutar 24 sata direktno na vaš tekući račun otvoren u bilo kojoj banci. Diskretnim pristupom i načinom poslovanja osiguravamo vam da bez straha koristite naše usluge.

Nudim pozajmice je diskretna usluga koja će vas zaštiti

Kada vam je potreban novac, obratite li se banci, rodbini, prijateljima vrlo je vjerojatno da ćete morati odgovarati na nepotrebna pitanja zbog kojih će vam možda biti i neugodno. Kod nas takvih iskustava nećete imati. Sve podatke klijenata čuvamo i ne dijelimo s drugima. Naši zaposlenici vas neće pitati pitanja za što će vam novac, zašto ste nam se javili, na što ćete ga trošiti i slično. Nastojimo vam pomoći, pritom ne tražeći vaše opravdanje. Obratite nam se s povjerenjem jer usluga nudim pozajmice može biti odobrena i isplaćena unutar 24 sata.

         
Ocjena: 4.5 / 5 (200 ocjena)

Home » Nudim pozajmice u eurima i gotovini