Koji iznos trebate?

50 € 25000 €

Koji rok plaćanja želite?

15 Dana 18 Mjeseci
Planirano vrijeme isplate : Sutra 16.05.2024 u 08:30
Ukupan iznos za vraćanje:

Nove korisnike ne tražimo platnu listu za iznose do 400 € na maksimalan rok do 30 dana!

Prednosti za stare (postojeće korisnike): nije potrebna verifikacija osobnih dokumenata, mogućnost odobrenja bez platne liste


PRIMJER KREDITA: Uz zatraženi iznos 1.000,00 EUR na period od 150 dana, ukupan iznos sa svim pripadajućim troškovima iznosi 1.021,20 EUR, uz EKS 8,90%, iznos Premije 21,20 EUR te iznos mjesečne rate 204,24 EUR (5 rata).Minimalni period otplate kredita: 90 dana. Maksimalni period otplate kredita: 540 dana. Najveća EKS (Efektivna kamatna stopa): 9,50%.
Procijenjeno vrijeme isplate je indikativno i ovisi o različitim faktorima, npr. imate li račun u istoj banci kao i vaš zajmodavac, da li ste odmah poslali svu potrebnu dokumentaciju i sl.

Brze pozajmice bez kreditne sposobnosti

Ako ste zapeli u kratkoročnu financijsku krizu, a pritom niste kreditno sposobni možemo vam pomoći s uslugom brze pozajmice bez kreditne sposobnosti. Trenutna situacija je takva da većina ljudi u državi ili radi na određeno ili je u minusu ili već ima kredit što ih automatski čini kreditno nesposobnim i ne dozvoljava im da pronađu put do financijske pomoći. Naša usluga namijenjena je upravo takvim osobama kako bi što lakše i što brže ostvarili svoje ciljeve, otplatili dugove i financijski stali na noge.

Za odluku o odobrenju brze pozajmice bez kreditne sposobnosti potrebno je tek nekoliko minuta, a za prijavu vas tražimo samo najosnovnije dokumente.

KOME SU NAMIJENJENE BRZE POZAJMICE BEZ KREDITNE SPOSOBNOSTI

Ovo su pozajmice za kreditno nesposobne i namijenjene su posebno za one kojima je financijska pomoć hitno potrebna, koji jednostavno ne mogu čekati sljedeću plaću, ugovor na neodređeno, da vrate stari kredit itd. Brze pozajmice bez kreditne sposobnosti oslobodit će vas financijskog stresa i briga, što može biti pravi blagoslov za one koji žive iz mjeseca u mjesec, od plaće do plaće.

BRZE POZAJMICE BEZ KREDITNE SPOSOBNOSTI NE ZAHTIJEVAJU DODATNE PROVJERE

Da biste zatražili brze pozajmice bez kreditne sposobnosti potrebno je ispuniti online prijavu i zatražiti određeni iznos novca Ono što je vrlo bitno u cijelom ovom postupku je to da vas mi nećemo provjeravati, odnosno gledati vašu kreditnu sposobnost, dali imate kredit u nekoj od banaka, dali ste u minusu na računu ili imate lošu kreditnu povijest što vas drugdje može usporavati u podizanju pozajmica i kredita.

BEZ PAPIROLOGIJE I DODATNIH TROŠKOVA DO BRZE POZAJMICE BEZ KREDITNE SPOSOBNOSTI

Jedna od najvećih prednosti koju svi klijenti imaju kod nas je online prijava koja traje svega 2 minute kako bi ste popunili i upisali tražene podatke. Ovdje ne morate ispunjavati duge obrasce, čekati u redovima, slati faksom papire i ovjere javnih bilježnika koji će od vas zahtijevati dodatne troškove i oduzimati vam vrijeme. Za brze pozajmice bez kreditne sposobnosti možete se prijaviti s računala ili mobitela gdje god se nalazili.

ZAŠTO BRZE POZAJMICE BEZ KREDITNE SPOSOBNOSTI KOD NAS?

Kod nas je isplata novca brza i sigurna. Radimo isključivo elektroničkim putem i novac koji ćemo vam pozajmiti sjeda direktno na vaš tekući račun. Svjesni smo kako novac u hitnim situacijama i određenim trenucima igra važnu ulogu, zato smo se pobrinuli da ga dobijete u najkraćem roku, a moguće je i unutar 15 minuta od potpisivanja i primitka dokumentacije. Obratite nam se s povjerenjem.

         
Ocjena: 4.8 / 5 (180 ocjena)

Home » Brze pozajmice bez kreditne sposobnosti