Koji iznos trebate?

50 € 25000 €

Koji rok plaćanja želite?

15 Dana 18 Mjeseci
Planirano vrijeme isplate : Ponedjeljak 15.07.2024 u 08:30
Ukupan iznos za vraćanje:

Nove korisnike ne tražimo platnu listu za iznose do 400 € na maksimalan rok do 30 dana!

Prednosti za stare (postojeće korisnike): nije potrebna verifikacija osobnih dokumenata, mogućnost odobrenja bez platne liste


PRIMJER KREDITA: Uz zatraženi iznos 1.000,00 EUR na period od 150 dana, ukupan iznos sa svim pripadajućim troškovima iznosi 1.021,20 EUR, uz EKS 8,90%, iznos Premije 21,20 EUR te iznos mjesečne rate 204,24 EUR (5 rata).Minimalni period otplate kredita: 90 dana. Maksimalni period otplate kredita: 540 dana. Najveća EKS (Efektivna kamatna stopa): 9,50%.
Procijenjeno vrijeme isplate je indikativno i ovisi o različitim faktorima, npr. imate li račun u istoj banci kao i vaš zajmodavac, da li ste odmah poslali svu potrebnu dokumentaciju i sl.

Pozajmice novca bez zaloga

Pozajmice novca bez zaloga pomoći će vam da dođete do novca brzo i jednostavno bez jamstva i ikakvog zaloga. Da bi smo vam pozajmili novac od vas ne tražimo dan nam dajete zalog. Sve što trebate je zadovoljiti minimalne uvijete koje smo postavili u zahtjevu za pozajmicom novca bez zaloga.

Do novca bez zaloga, bez hipoteke i drugih jamstava

Za razliku od banaka i drugih institucija mi vas ne tražimo dodatnu papirologiju niti jamstvo kako bismo vam pomogli u trenucima kada se nalazite u financijskoj nestabilnosti. Pozajmice novca bez zaloga možete podići u gotovini. Zahvaljujući instant uslugama novac isplaćujemo unutar 15 minuta od potpisivanja i primitka dokumentacije pod uvjetom da zadovoljavate minimalne uvijete koje smo za vas postavili. Sve naše usluge pa tako i pozajmice novca bez zaloga su kratkoročne što znači da ćete ih vrlo brzo otplatiti.

Kod nas nema sitnih slova kojima možete biti prevareni. Radimo pouzdano i profesionalno. Obratite nam se s povjerenjem kada vam zatreba novac za popravak vozila, registraciju, putovanje, otplatu starih dugova i drugo.

Pozajmice novca bez zaloga unutar 15 minuta od potpisivanja i primitka dokumentacije

Sve što trebate kako biste dobili pozajmice novca bez zaloga je ispuniti naš obrazac i zatražiti novac. Zahvaljujući online poslovanju sa svim klijentima radimo brzo i sigurno. Da bi ste zatražili isplatu pozajmice dovoljno vam je dvije minute vremena. Bez obzira gdje se nalazili u svakom trenutku nam se možete obratiti putem pametnog telefona, tableta ili pc-a. Pozajmice novca bez zaloga prilagođene su tako da sa što manje papira i izgubljenog vremena dođete do novca.

Bez javnih bilježnika i provjera do pozajmice novca bez zaloga

Kako ne biste trebali hodati okolo i trošiti svoj novac i vrijeme, usluga pozajmice novca bez zaloga ne zahtjeva potvrde poslodavaca, javnih bilježnika, izvatke iz HROKA, provjeru crnih lista i ostalo što bi vas moglo usporiti da dođete do pozajmice. Novčane pozajmice bez garancije i zaloga isplatit ćemo vam direktno na vaš tekući račun elektroničkim putem bez da morate izlaziti iz kuće ili stana.

Svjesni smo činjenice kako mnogi žive na račun kredita i minusa. U situacijama kada vam hitno treba novac onemogućeni ste se obratiti bankama jer ste za njih kreditno nesposobni. Ne opterećujte se time što vas poslodavac nije prijavio na neodređeno vrijeme ili imate lošu kreditnu povijest. Bez obzira nalazite se na crnoj listi ili već imate otvoren kredit, možemo vam pomoći da naše pozajmice novca bez zaloga dobijete u vrlo kratkom roku i otplatite sve svoje troškove, bez neugodnih situacija.

Zašto pozajmice novca bez zaloga kod nas

Ako se pitate zašto pozajmice novca bez zaloga kod nas, odgovora na to je više. Prije svega svakog klijenta gledamo jednako i u skladu s time i poslujemo. Naše poslovanje bazira se na obostranom zadovoljstvu. Čuvajući sve podatke klijenata ne dijeleći ih s drugima radimo na diskretan način bez neugodnih pitanja zbog kojih biste mogli požaliti. Svi troškovi su transparentno prikazani i vidljivi svakom klijentu unaprijed, bez sitnih slova i prevara. Nudimo široku paletu inovativnih usluga na potpuno nov način u Hrvatskoj. Sve usluge su prilagođene upitima korisnika kako bi ste s nama poslovali na što jednostavniji, brži i sigurniji način.

         
Ocjena: 4.8 / 5 (151 ocjena)

Home » Pozajmice novca bez zaloga