Koji iznos trebate?

50 € 25000 €

Koji rok plaćanja želite?

15 Dana 18 Mjeseci
Planirano vrijeme isplate : Sutra 18.05.2024 u 09:30
Ukupan iznos za vraćanje:

Nove korisnike ne tražimo platnu listu za iznose do 400 € na maksimalan rok do 30 dana!

Prednosti za stare (postojeće korisnike): nije potrebna verifikacija osobnih dokumenata, mogućnost odobrenja bez platne liste


PRIMJER KREDITA: Uz zatraženi iznos 1.000,00 EUR na period od 150 dana, ukupan iznos sa svim pripadajućim troškovima iznosi 1.021,20 EUR, uz EKS 8,90%, iznos Premije 21,20 EUR te iznos mjesečne rate 204,24 EUR (5 rata).Minimalni period otplate kredita: 90 dana. Maksimalni period otplate kredita: 540 dana. Najveća EKS (Efektivna kamatna stopa): 9,50%.
Procijenjeno vrijeme isplate je indikativno i ovisi o različitim faktorima, npr. imate li račun u istoj banci kao i vaš zajmodavac, da li ste odmah poslali svu potrebnu dokumentaciju i sl.

E pozajmice

E pozajmice, usluga online bankarstva

Ne čudi činjenica da se mnogi od nas danas oslanjaju na brze usluge online bankarstva, što je sasvim razumljivo jer imamo doslovno sve informacije na našem dlanu. Posljednjih godina internet bankarstvo je doživio pravi boom, i od tada je u svakodnevnom razvoju. S obzirom na to da su krediti mnogih banaka postali dostupni online za prijavu, sljedeći logičan korak je bio upoznati klijente i s drugim ponudama putem interneta. E pozajmice nisu nova stvar u svijetu financija, kao što i sami znate oglasi za brze pozajmice su doslovno svugdje. Ponuda E pozajmice sa strane online zajmodavaca ili kreditnih kuća postoje već godinama, ali tek sada dobivaju zasluženu pažnju sa strane mnogih građana koji su odbijeni sa strane banke. Iako su se i banke zadnjih godina trudile što više modernizirati i biti u koraku s najnovijim ponudama financijskog tržišta, i dalje pomalo zaostaju. Pozajmice kao oblik financiranja su dio mnogih građana, kako kod nas tako i u ostatku svijeta. Pozajmice su uvijek bile najbolja i najjednostavnija solucija kada je u pitanju brzi novac, no banke i dan danas ne odobravaju pozajmice tako lako.

E pozajmice, online doba kreditiranja

Radi strogih pravila vezanih za kreditiranje i određivanje kreditne sposobnosti, mnogi su se okrenuli online financiranju. Online kreditiranje i ponuda pozajmica, zajmova je uvijek bilo diskreditirano radi raznih prijevara, ali došlo je konačno doba kada se online kreditiranje može nadmetati s tipičnim kreditima iz banke. Kako je točno došlo do ovoga? Sve više mladih se okreče radu preko interneta, kupovini preko interneta, na kraju krajeva zašto ne bi i zatražili ekstra izvor novaca online. Nažalost ekonomska kriza je mnoge ostavila bez posla ili sa smanjenim primanjima, kako banke ne priznaju klijente koji nisu kreditno sposobni mnogi građani su se morali okrenuti online kreditiranju. E pozajmice su popularne iz razloga kao i druge pozajmice, njena brzina i efikasnost kao i posebne pogodnosti privući će mnoge da se okušaju u online načinu financiranja. Proces za dobivanje E pozajmice ne uključuje posjete financijskoj instituciji, uključuje samo registraciju i ispunjavanje zahtjeva s osnovnim podacima. Uz ovakav online kreditni sustav, novac koji ste zatražili može biti na vašem računu svega par minuta nakon odobrenja pozajmice. Zaboravite na dodatne provizije bankama i naknade koje opterećuju podizanje pozajmica, online pozajmice su većinom bez naknade i provizija.

E pozajmice, povoljniji izbor

U cijelom procesu kako dobiti online pozajmicu nećete se morati maknuti iz svojeg doma. Ispunjavanje zahtjeva, ugovor, papirologija, sve možete riješiti dok sjedite doma na kauču. Kako to? Kreditno poslovanje putem kreditnih kuća daju vam kao klijentu da samostalno odaberete visinu svoje pozajmice i sami odredite svoj rok otplate. Naravno, odabirom visine pozajmice vidjet ćete odmah i visinu kamata koju trebate platiti, a kamatu možete podesiti s većim ili kraćim rokom otplate. Važno je naglasiti kako kratki rokovi otplate omogućuju pozajmice bez kamata. Poigrajte se s online kreditnim kalkulatorom određene kreditne kuće i sami personalizirajte svoju pozajmicu. E pozajmice su budućnost kreditnog poslovanja, razlog je sve više odbijenih klijenata sa strane banke radi kreditne sposobnosti. Kreditne kuće za odobrenje svojih pozajmica ne traže da su klijenti kreditno sposobni, bitno im je jedino da klijent ima fiksna novčana primanja. Također je važno naglasiti da se E pozajmice mogu koristiti za bilo što, vi kao klijent niste obavezni govoriti vašem zajmodavcu/kreditnoj kući za što ćete potrošiti novac, na vama je samo da poštujete ugovor i vratite novac u dogovorenom roku.

         
Ocjena: 4.8 / 5 (232 ocjena)

Home » E pozajmice