Koji iznos trebate?

50 € 25000 €

Koji rok plaćanja želite?

15 Dana 18 Mjeseci
Planirano vrijeme isplate : Ponedjeljak 15.07.2024 u 08:30
Ukupan iznos za vraćanje:

Nove korisnike ne tražimo platnu listu za iznose do 400 € na maksimalan rok do 30 dana!

Prednosti za stare (postojeće korisnike): nije potrebna verifikacija osobnih dokumenata, mogućnost odobrenja bez platne liste


PRIMJER KREDITA: Uz zatraženi iznos 1.000,00 EUR na period od 150 dana, ukupan iznos sa svim pripadajućim troškovima iznosi 1.021,20 EUR, uz EKS 8,90%, iznos Premije 21,20 EUR te iznos mjesečne rate 204,24 EUR (5 rata).Minimalni period otplate kredita: 90 dana. Maksimalni period otplate kredita: 540 dana. Najveća EKS (Efektivna kamatna stopa): 9,50%.
Procijenjeno vrijeme isplate je indikativno i ovisi o različitim faktorima, npr. imate li račun u istoj banci kao i vaš zajmodavac, da li ste odmah poslali svu potrebnu dokumentaciju i sl.

Posuđivanje novaca

Posuđivanje novaca nikako nije sramota, pogotovo zato jer je on svima potreban za normalan život. Novac je sredstvo bez kojeg danas jednostavno ne možemo funkcionirat. Neki ga imaju previše, neki pak premalo. Životne okolnosti su različite i nikada ne znate kada vam novac može zatrebati. Najčešće se to događa onda kada najmanje očekujete. Neplanirani troškovi mogu vaš bankovni račun isprazniti do kraja ne pitajući vas kako ćete živjeti sutra. Naša usluga posuđivanje novaca odnosi se na gotovinski novac u eurima. Pozajmice ponuda nudi vam veliki izbor financijske pomoći!

Posuđivanje novaca kod nas je lagano

Za razliku od drugih institucija, kada dođe do toga da trebate posuditi novac mi vam nećemo okrenuti leđa. Posuđivanje novaca kod nas je brzo, lagano i sigurno. Jednostavni uvjeti i minimalna dokumentacija omogućuje vam da zatražite novac za nekoliko minuta, bez dodatnih papira i troškova.

Posuđivanje novaca unutar 24 sata

Do novca možete doći već unutar 15 minuta od potpisivanja i primitka dokumentacije pod uvjetom da zadovoljavate minimalne uvijete potrebne za posuđivanje novaca kod nas. Radimo brzo, što znači da ćemo odmah ići u obradu vašeg zahtjeva, a ne za tjedan ili dva. Svjesni smo koliko vam novac znači i koliko može biti hitan, zato ne čekamo jer cilj nam je da vam pomognem u što kraćem roku. Isplata novaca ide isključivo elektronskim putem direktno na vaš tekući račun koji ne smije biti blokiran i može biti otvoren u bilo kojoj banci.

Posuđivanje novaca bez provjera i dodatnih papira

Kod nas posuđivanje novaca ne zahtjeva od vas potvrde javnih bilježnika, pečate, potvrde poslodavac o radnom odnosu i izvatke iz banaka na kojima samo gubite vrijeme i novac. Bez obzira na vašu financijsku situaciju i stanje u banci, kreditnu povijest, crnu listu i slično možete zatražiti da vam posudimo novac ovisno o vašim potrebama.

Zahtjev za posuđivanje novaca možete ispuniti bilo kada

S obzirom da poslujemo preko interneta mi smo uvijek dostupni, tako da zahtjev za posuđivanje novaca možete ispuniti bilo kada i bilo gdje. Iz vlastitog doma, bez da odlazite iz kuće zatražite iznos koji vam je potreban da otplatite nagomilane troškove. Svoje usluge nastojimo prilagoditi vašim upitima kako bi s nama poslovali što jednostavnije. U mogućnosti smo vam ponuditi široku paletu financijskih usluga namijenjenih svima onima kojima je hitno potreban novac. Na potpuno nov i inovativan način poslujemo u Hrvatskoj tako da imate priliku isprobati uslugu koja će vam stvarno pomoći.

Za posuđivanje novaca ne koristimo se trikovima i lažima

Laži i trikovi nisu naš način poslovanja, pa tako niti ne pokušavamo poslovati. Prema svim klijentima imam o jednak profesionalan i diskretan odnos kojim gradimo partnerstvo i stvaramo suradnju na obostrano zadovoljstvo. Svi klijenti su u naprijed upoznati s troškovima posuđivanja novaca, bez sitnih slova i skrivenih troškova. Također, kod nas je posuđivanje novaca maksimalno diskretno bez neugodnih pitanja na koja bi ste trebali odgovarati kao u slučaju kada se obratite nekom od rodbine ili bliskih prijatelja. Ako to želite, ostanite u tajnosti i otplatite dugove bez da itko zna da ste nam se obratili.

         
Ocjena: 4.6 / 5 (126 ocjena)

Home » Posuđivanje novaca