Koji iznos trebate?

50 € 25000 €

Koji rok plaćanja želite?

15 Dana 18 Mjeseci
Planirano vrijeme isplate : Sutra 16.05.2024 u 08:30
Ukupan iznos za vraćanje:

Nove korisnike ne tražimo platnu listu za iznose do 400 € na maksimalan rok do 30 dana!

Prednosti za stare (postojeće korisnike): nije potrebna verifikacija osobnih dokumenata, mogućnost odobrenja bez platne liste


PRIMJER KREDITA: Uz zatraženi iznos 1.000,00 EUR na period od 150 dana, ukupan iznos sa svim pripadajućim troškovima iznosi 1.021,20 EUR, uz EKS 8,90%, iznos Premije 21,20 EUR te iznos mjesečne rate 204,24 EUR (5 rata).Minimalni period otplate kredita: 90 dana. Maksimalni period otplate kredita: 540 dana. Najveća EKS (Efektivna kamatna stopa): 9,50%.
Procijenjeno vrijeme isplate je indikativno i ovisi o različitim faktorima, npr. imate li račun u istoj banci kao i vaš zajmodavac, da li ste odmah poslali svu potrebnu dokumentaciju i sl.

Pozajmice isti dan

Sigurni smo kako vam se barem jednom dogodilo da vam je falila određena svota novaca za rješenje problema. Troškovi su nepredvidivi, a samim time i vrijeme kada će se oni pojaviti. Troškovi ne pitaju dali imate novaca na računu ili nemate. U tom trenutku postaje jasno samo jedno, potreban vam je novac što prije. Bilo da su vam došli računi na naplatu, da vam se pokvario automobil, da imate rođendan ili godišnji odmor sa svojom obitelji, vikend s prijateljima … Možemo vam pomoći oko pozajmice isti dan!

Pozajmice isti dan u gotovini

Najbolja stvar kod pozajmica isti dan je ta da novac može biti na vašem tekućem računu unutar 15 minuta od dostave potpisane dokumentacije. Pozajmice isti dan su namijenjene za kratkoročan rok otplate s unaprijed dogovorenom kamatom i troškovima vračanja brze pozajmice. Naš cilj je da dobijete pozajmicu što je brže moguće stoga nastojimo vaše podatke provjeriti i obraditi čim ispunite i pošaljete zahtjev. Poslujemo isključivo elektroničkim putem te vam novac isplaćujemo na tekući račun. Mi ne gledamo vašu kreditnu povijest niti kreditnu sposobnost tako da kod nas možete dobiti pozajmicu i brzi zajam isplata odmah, unutar nekoliko sati.

Naše pozajmice isti dan su sigurne i pouzdane

Cilj nam je zadovoljan klijent, stoga vodimo politiku na obostrano zadovoljstvo s namjerom da uvijek možete računati na nas. Većina ljudi će radije pitati prijatelje i obitelj prije nego se odluče na pozajmice preko interneta. To je razumljivo, ali ponekad tražiti prijatelje i obitelj može biti vrlo neugodno. Mi vas možemo osloboditi tih neugodnosti jer čuvamo sve vaše podatke i informacije, te poslujemo diskretno. Stalno radimo na poboljšanju i unaprjeđenju naše stranice kako bismo svim našim klijentima osigurali najsigurniji način da zatraže pozajmicu.

Brz i jednostavan proces za pozajmice isti dan

Ono što u bankama čekate danima, kod nas dobijete u jednom danu. Proces odobravanja pozajmice isti dan počinje kada napravite prijavu. Naši klijenti dolaze iz svih krajeva EU i svijeta, mnogi od njih imaju pristup drugim oblicima pozajmice, ali se često odluče na uslugu pozajmice isti dan. Sve što trebate učiniti je ispuniti jednostavnu online prijavnicu i odabrati koliko želite pozajmiti. Brzo i jednostavno iz vlastitog doma ili nekog drugog mjesta u svega 2 minute popunite potrebne podatke i pošaljite nam zahtjev. Izbjegnite nepotrebna čekanja i duge redove. Uštedite vlastito vrijeme i novac, jer mi vas ne tražimo ovjere javnih bilježnika i dodatnu dokumentaciju koja zahtjeva troškove.

         
Ocjena: 4.5 / 5 (113 ocjena)

Home » Pozajmice isti dan