Koji iznos trebate?

50 € 25000 €

Koji rok plaćanja želite?

15 Dana 18 Mjeseci
Planirano vrijeme isplate : Sutra 16.05.2024 u 08:30
Ukupan iznos za vraćanje:

Nove korisnike ne tražimo platnu listu za iznose do 400 € na maksimalan rok do 30 dana!

Prednosti za stare (postojeće korisnike): nije potrebna verifikacija osobnih dokumenata, mogućnost odobrenja bez platne liste


PRIMJER KREDITA: Uz zatraženi iznos 1.000,00 EUR na period od 150 dana, ukupan iznos sa svim pripadajućim troškovima iznosi 1.021,20 EUR, uz EKS 8,90%, iznos Premije 21,20 EUR te iznos mjesečne rate 204,24 EUR (5 rata).Minimalni period otplate kredita: 90 dana. Maksimalni period otplate kredita: 540 dana. Najveća EKS (Efektivna kamatna stopa): 9,50%.
Procijenjeno vrijeme isplate je indikativno i ovisi o različitim faktorima, npr. imate li račun u istoj banci kao i vaš zajmodavac, da li ste odmah poslali svu potrebnu dokumentaciju i sl.

Kupnja automobila na rate

Kako nabaviti automobil na kredit

Potreban vam je automobil a trenutno nemate novaca dovoljno kako biste kupili rabljeni auto, a još manje novaca za kupovinu novog automobila. u današnje vrijeme kada je na financijskom tržištu ponuda različitih kredita i pozajmica na raspolaganju sve što vam treba je dobra kalkulacija koliko novaca na koji rok želite dignuti kako biste kupili automobil.

Na raspolaganju vam je i brzi kredit koji možete dobiti u svojoj matičnoj banci, u drugim bankama ili kreditnim tvrtkama koje se bave kreditni poslom. Ovisno o iznosu novca koji posuđujete i rok otplate možda vas neće tražiti niti potvrde o platnim listama i osiguranja plaćanja.

Svakako otplata na rate uz pomoć kredita način je kako možete kupiti auto jeftiniji ili skuplju, rabljeni ili novi. Sve ovisi o vašim mogućnostima, no pripazite da se pri tome ne uvučete u kupovinu auta koji je preskup za vaše prilike jer vas kreditor neće čekati ukoliko rate ne budete na vrijeme otplaćivali.

Kako nabaviti automobil na leasing rate

Automobil na rate možete nabaviti i uz pomoć leasinga kojih ima više vrsta, a najviše se koriste operativni i financijski leasing. Kod oba leasinga otplaćujete na rate automobil, no vlasništvo nad automobilom ostaje na leasing kući. Ovisno o tome koju vrstu leasinga odaberete na kraju otplate imat ćete dvije varijante za vlasništvo.

Kod financijskog leasinga ćete imati obavezu otkupiti vozilo na kraju otplate za niži iznos jer ste kroz rate zapravo otplatili cijeli auto zajedno sa kamatama, no kod operativnog leasinga otkup je opcija koju možete i ne morate dogovoriti na kraju otplate svih rata.

Zapravo tokom trajanja leasinga vi niste vlasnik vozila kao što postajete kada uzimate gotovinski brzi kredit koji je nenamjenski i kupujete auto. Vi ste korisnik leasinga za auto koji vozite i sva održavanja ste obavezni vršiti kod ovlaštenih auto kuća servisera prema ugovoru o leasingu. No, korištenje leasinga u paketu ima i dodatnih pogodnosti kao što su pomoć na cesti i drugi bonusi koje ostvarujete na ovaj način.

Kako nabaviti automobil na rate preko kartica

Brojni trgovci uveli su u svoju poslovnu praksu da se automobil može kupiti na rate preko kreditnih kartica. Sve ovisi kolika je vrijednost automobila koji želite kupiti, te će vam prema toj vrijednosti trebati i takav limit na kreditnoj kartici. No, kako se ne biste našli u neugodnoj situaciji provjerite sa bankom ili kartičnom kućom sve mogućnosti ako se odlučite kupiti automobil na rate preko kreditne kartice.

Čak iako vaš limit na kreditnoj kartici nije dovoljan da podmiri ukupnu vrijednost auta kojeg kupujete na rate, možete dogovoriti i više iznose limita sa bankom na svojoj kreditnoj kartici u trenutku kada najavljujete trošak. Ukoliko ste do sada uredno podmirivali svoje troškove po kreditnoj kartici nema većih zapreka da vam se ne odobri veći limit kako biste ostvarili kupovinu auta na rate kreditnom karticom.

Trgovci vozilima će vam odmah reći koje kreditne kartice prihvaćaju za kupovinu auta na rate preko kreditne kartice, pa ukoliko nemate takvu karticu onda vam ova varijanta otpada i potražite ćete druge mogućnosti.

         
Ocjena: 4.5 / 5 (118 ocjena)

Home » Kupnja automobila na rate