Koji iznos trebate?

50 € 25000 €

Koji rok plaćanja želite?

15 Dana 18 Mjeseci
Planirano vrijeme isplate : Danas u 10:42
Ukupan iznos za vraćanje:

Nove korisnike ne tražimo platnu listu za iznose do 400 € na maksimalan rok do 30 dana!

Prednosti za stare (postojeće korisnike): nije potrebna verifikacija osobnih dokumenata, mogućnost odobrenja bez platne liste


PRIMJER KREDITA: Uz zatraženi iznos 1.000,00 EUR na period od 150 dana, ukupan iznos sa svim pripadajućim troškovima iznosi 1.021,20 EUR, uz EKS 8,90%, iznos Premije 21,20 EUR te iznos mjesečne rate 204,24 EUR (5 rata).Minimalni period otplate kredita: 90 dana. Maksimalni period otplate kredita: 540 dana. Najveća EKS (Efektivna kamatna stopa): 9,50%.
Procijenjeno vrijeme isplate je indikativno i ovisi o različitim faktorima, npr. imate li račun u istoj banci kao i vaš zajmodavac, da li ste odmah poslali svu potrebnu dokumentaciju i sl.

Isplata pozajmice radniku

Isplata pozajmice radniku nikada nije bila brža i jednostavnija! Ako ste u radnom odnosu, bez obzira dali je to na određeno ili neodređeno vrijeme potencijalni ste kandidat da vam isplatimo pozajmice. Ova usluga odnosi se na osobe koje imaju redovita mjesečna primanja na svom tekućem računu u bilo kojoj banci, pod uvjetom da račun nije blokiran.

Isplata brze pozajmice radniku isplaćuje se u vrlo kratkom roku, što znači da novac može biti vaš čak i unutar 15 minuta od dostave potpisane dokumentacije pod uvjetom da ispunjavate sve naše uvijete koji su potrebni za isplatom pozajmice.

Većina radnika danas radi tako da ih poslodavac prijavi na minimalac. Kao da sama ta činjenica nije dovoljna, neredovita isplata plaća dodatan je udarac po džepu za svakog radnika koji je osjetio barem jednom kako je to biti bez primanja mjesec i više dana. Stanite takvom životu na kraj jer isplata pozajmice radniku naša je usluga koja će vam pomoći da preživite u trenucima kada vam nitko ne može ili ne želi pomoći.

Isplata pozajmice radniku može se zatražiti u bilo koje vrijeme

Naše pozajmice su u biti 365 pozajmice koje su vam na raspolaganju tijekom cijele godine. Ovu uslugu možete zatražiti u bilo koje doba dana i noći bez obzira gdje se nalazili. Naše poslovanje na internetu omogućava vam da nam pristupite brzo i jednostavno, te da mi isto tako brzo reagiramo na vaš upit kako bi smo u što kraćem vremenu pronašli zajedničko rješenje za vas.

Isplata pozajmice radniku je diskretna i transparentna

To znači da nema skrivenih troškova. Svaki radnik je unaprijed upoznat sa svim troškovima vračanja pozajmice kao i periodom vračanja na koji se odlučuje. Naše usluge nisu mamac sa skrivenim i sitnim slovima kod kojih ćete biti prevareni. Isplata pozajmice radniku je maksimalno diskretna usluga kod koje ćete se osjećati opušteno i bez pritiska, bez pravdanja i odgovaranja na privatna pitanja. Čuvamo sve vaše podatke ne dijeleći ih s drugima tako da možete biti potpuno sigurni kako nitko neće saznati da ste nam se obratili.

Isplata pozajmice radniku bez čekanja u redovima i gubljenja vremena

Zahvaljujući online poslovanju za naše usluge potrebno vam je samo malo vremena i osnovne dokumentacije. Isplata pozajmice radniku može se zatražiti preko kompjutera, tableta ili pametnog telefona jer sve usluge smo prilagodili korisnicima na internetu. Kod nas štedite svoje vrijeme i novac. Zaboravite hrpu papira, sate čekanja u redovima, javne bilježnike i sve ono što vam je do sada kidalo živce i stvaralo dodatan pritisak i nervozu. Iz svog doma ispunite svoj zahtjev i javite nam se s povjerenjem jer isplata pozajmice radniku može biti na vašem tekućem računu u istom danu!

         
Ocjena: 4.6 / 5 (295 ocjena)

Home » Isplata pozajmice radniku